Jeg købte nogle Birk shampoo-barer, som ifølge produktteksten var gået over dato. Efter ni dage måtte jeg selv rykke for at høre, om ordren overhovedet var på vej. Først flere dage senere fik jeg... Se mere
Fin service og ok levering
her er en opskrift på en finurlig kyllingeburger (protein bombe) til 4 personer 2 store kyllingebabser 4 brioche boller chlimayo (mayo hvis du er weak aka veganer) 1 avokado 1 p... Se mere
Gør noget godt for dyrene, miljøet og dig selv.
Brydegaardsvej 16, 5683, Haarby, Danmark
- info@veganershoppen.dk
- www.veganershoppen.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Lækre produkter
Lækker oplevelse at handle her
Lækker oplevelse at handle her.
Lækre varer til billige priser og desuden kan du lave en handel med god samvittighed!
Altid god service og hurtig levering!
Tak for rigtig gode produkter til en…
Tak for rigtig gode produkter til en fornuftig pris og meget hurtig levering.
Lækker butik, med hurtig forsendelse
Meget hurtig ekspedition
Lækker mascara og flotte neglelak 😃
Hurtig levering og gode produkter
Jeg modtog en rigtig god kundeservice, da jeg spurgte om hjælp vedr. et produkt. Det er en god løsning med livechatten. Super fornuftige priser specielt på Urtekram-produkterne. Skønt udvalg. Vil klart handle på shoppen igen 👍🏼
Fin behandling
Fin behandling
Fantastisk kundeservice, god hastighed på ordrebehandling og rimelig udvalg
Nem og bekvem betjening
Jeg bestilte en Sistema madkasse, som jeg er super tilfreds med. Betalingen gik som smurt og det samme gjorde leveringen. Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på. Jeg har derfor ingen grund til at klage og vil i høj grad anbefale andre at foretage deres økologiske, BPA-frie og veganske varer hos shoppen. :)
Effektiv og meget tilfredsstillende
Shoppen var super let at overskue fra iphone, Designet var så dét fungerede og udvalget af produkter er alsidigt og nytænkende - MEGET spændende.
Jeg havde min pakke klar til afhentning dagen efter, jeg bestilte den og fik undervejs mail's om, hvor langt med min ordre de var!
En Rigtig God Oplevelse !!!!