Brug aldrig det firma
Brug aldrig det firma, virkelig ubehagelig oplevelse, blev svinet til verbalt, da jeg påtalte at man kunne se buler under mit nylagte linoleums gulv.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har haft fornøjelsen af at have Vladimir fra Vedsted gulvservice til at slibe og lakere vores gulve. Super god service, vi fik svar på alle spørgsmål. Vi er meget tilfredse!
Dårlig service hele vejen igennem fra start til slut. Måtte betale 650 kr for intet. Vil ikke anbefale et sådanne akavet firma til nogen. Det er sgu en ommer ! ! ! Lige pludselig steg prisen ca. 4x 3000 kr for en vinylgulvlægning som var indkøbt selv. Så endte vi der med et nej... Det er ikke OK ! ! ! Vi kan tale en 5000-6000 kr. For 3-4 timers arbejde. Og så må begge parter sgu være glade.
Jeg blev svinet til i mit eget hjem af ham der skulle lave deres eget arbejde om. Da han var færdig med at slibe og støvsuge mærkede jeg på gulvet,og kunne mærke det ikke var støvsuget nok,så jeg tog min egen støvsuger og begyndte at støvsuge hvilket resulterede i,at gulvmanden begyndte at hælde lak ud på gulvet så jeg ikke kunne støvsuge. Derefter begyndte han verbalt at svine mig til. Aldrig mere det selskab. Og håber inderligt ikke der er andre der er så uheldige at bruge dem.
Jeg fik en hurtig og god service. Jeg kan varmt anbefale dette firma. Meget ærlig dialog med svenden omkring hvor lang tid, at det ville tage også ift. tørretid.
Fantastisk oplevelse, vildt tilfreds
Vi har fået monteret nyt Hørning sildeben af dette firma.
De rådgav os super godt og hjalp os igennem med diverse valg af gulv samt efterbehandling.
Ny opstrøning samt samt plader + fuldlimning af Hørning Parket.
Gulvet blev slebet og behandlet med olie og vi er yderst tilfreds med både rådgivning samt udførsel af det hele.
Kan kun anbefale dette firma da de er professionelle og meget behagelige.
Det er nu små 4 mdr siden vi fik slebet vores egetræ parket gulve fra kahrs.
Oplevelsen startede med at intet var umuligt og at opgaven slet ikke var noget problem.
Resultatet blev desværre det stik modsatte og selv efter flere forsøg hvor jeg selv måtte tage tage kontakt til firmaet fordi det simpelthen ikke var ordentlig udført.
Dialogen endte desværre med at firmaet gav gulvet skylden for at der var slebet for meget af flere steder så selve faserne i gulvet er helt væk hvilket ser helt forkert ud.
Farven på gulvet blev forklaret med at det var lakken der lige skulle fordampe og ar de havde ligget lidt ekstra på for at det skulle holde bedre hvilket heller ikke var korrekt.
De mente de havde udført et godt stykke arbejde hvilket er skræmmende !!!
Vi har nu haft en uvildig gulvmand ude og kigge på det fordi vi ikke kan leve med det som det er.
Status er at gulvet er slebet ujævnt og derfor de store runde “områder” og der er slet ikke er nok lak på så gulvet er begyndt at løfte sig i samlingerne hvor fra gulvvask trænger ned pågrund af manglende lak.
Vi står nu med et gulv som er helt ødelagt og som vi ikke kan vaske pågrund af frygt for at det giver fugtskade.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende og kan desværre ikke sige andet end vi betalte for en forbedring og vi fik intet andet end et ødelagt gulv og står tilbage med en massiv udgift pågrund af dette firma.
Har fået en leveret vinylløsning til badeværelse af Vedsted Gulvservice. Første version blev ikke udført ifølge forskrifter fra GVK, hvilket montøren udmærket vidste, men mente det var i orden at lave alligevel. Blev ordnet fordi vi selv gjorde opmærksom på det. Efter næste forsøg lignede gulvet så en pukkelpist. Ligner man ikke har slebet partelmassen inden man påførte vinylen. Desuden et mindre hul. Sidstenævnte tilbyder Vedsted at udbedre. Men vi ønskede ikke længere montøren skulle lave noget i vores hus. To gange sjusk må være tilstrækkeligt.
Resultatet blev derfor et vinylgulv, hvor vi står for at fjerne vinyl og øvrig udbedring. Forsøg på at få refunderet en del af fakturaen (montørtimerne) fra Vedsted på samlet 26.500,- blev ikke imødekommet.
Grundlæggende dårlig oplevelse:
- opgave endte med at blive dyrere end aftalt
- gulv blev slebet for hårdt med det resultat at mange små stykker af parketten brækkede af - flere af disse blev aldrig udfyldt. Tilsvarende ligger parketten skævt flere steder med huller hvilket ikke er blevet rettet op
- fejl i form af træstumper og hår der sidder fast i lakken samt manglende stødlister krævede at håndværkeren kom igen; dette udløste et skænderi med vedkommende der ikke ønskede at komme.
- en aftalt overgang mellem to stuer skulle dækkes af en skinne; men slibning og lakering blev lavet på en sådan måde at der opstod flere overgange og at disse ikke kunne dækkes selv med en bred skinne. Da jeg påpegede dette oplyste håndværker, at det kunne han ikke gøre noget ved.
- efter reparationer måtte jeg selv gå rundt og tørre spildte lakpletter af gulvet.
Jeg har fået skiftet 32 m2 gulv i min stue, gl gulv fjernet, strøer omplaceret og nye isat, isoleret (9 m3), nyt gulv (asketarkett) bygget op med gulvvarme. Arbejdet er udført "by the book" (har checket nettet), i højeste kvalitet og uden "plet og lyde". Min respekt for professionelle håndværkere - og så skal det gode humør ikke glemmes!!! Mine varmeste anbefalinger. Dbh Kurt Spur
jeg har fået fuldspartlet hele mit gulv i underetagen af mit hus, samt lagt nyt gulv.
arbejdet er udført meget professionelt og med kvaliteten helt i top, en super service fra dette firma.
anbefale dette firma på det stærkeste.
Vedsted gulve har ageret uprofessionelt i vores andelsforening og kunne ikke leve op til den lovede kvalitet af trappetrinrenovering. Selv om det var tydeligt for alle parter, at de ikke kunne klare opgaven fortsatte de arbejdet til en anden opgang, som nu skal laves om. I tillæg dertil har de svinet voldsom på vægge i opgange. Kan absolut ikke anbefale dem
Super professionelle og effektive med skarpe priser!
Min familie og jeg flyttede i rækkehus, hvor parketgulvet knirkede over det hele. Vi vidste, vi skulle have hele gulvet udskiftet, åbnet køkkenet op ved at fjerne en halvmur og have flyttet en radiator mv. Vi indhentede tilbud fra to forskellige firmaer - herunder Vedsted Gulve.
Vi havde i forvejen hørt godt om Vedsted Gulve fra andre kunder, og vi valgte derfor Vedsted Gulve til opgaven, da de samtidig havde de mest konkurrencedygtige priser og tilbød den bedste totalløsning. De kunne samtidig trække på deres forskellige håndværkere til brug for gulvlægningen, slibning og lakering af gulv (trappe), og VVS'er til at flytte en radiator.
Vested Gulve var professionelle, effektive og hurtige hele vejen gennem processen, uden overhovedet at gå på kompromis med kvaliteten!
Fik for nylig "slebet og lakeret" gulve af Vedsted's Gulvservice.
Efter meget besvær med at rykke ting frem og tilbage i rummene i lejligheden, "sleb og lakerede" to medarbejdere uafhængigt af hinanden gulvene i vores lejligheder. Da de var færdige var der huller i lakken over det hele, afsatte fodaftryk flere steder, hvide mærker flere steder (ligner spildt maling), ting (fx søm) der var lakeret fast til gulvet, steder, hvor der ikke var lakeret, og steder, hvor lakken slet ikke var slebet af (dvs. helt ru).
Vi var forståeligt nok ikke interesserede i at betale for deres arbejde, fordi de netop langt fra havde udført et stykke arbejde. Men ejeren af firmaet tillod sig under al kritik stadig at kræve en del af betalingen for deres "arbejde", med argumentet at de ellers havde lovkrav på at komme marcherende tilbage i vores lejlighed og prøve at slibe og lakere igen. Han virkede ganske ligeglad med kundetilfredshed og manglede i den grad moral.
Så hvis du skal have slebet og lakeret gulve og er interesseret i at få et flot resultat eller bare et nogenlunde acceptabelt resultat, så gør dig selv en kæmpe tjeneste og gå en stor bue uden om Vedsted's Gulvservice. You're welcome.
(Og nej, de hedder rent faktisk "Vedsted's" - selv firmaets navn har de ikke lavet korrekt)
Tager ingen hensyn til andre, Bør stoppes