TOTAL RINGE SERVICE.
Total ringe service.
Man ringer og aftaler med Henrik der er ejer af firmaet.
Og aftaler han skal ringe til bage men ingen ringer tilbage og selv om skriver til ham ingen svar.
Det mindste man kan gøre er sku da og skrive/ringe tilbage og sige man ik magter opgaven.
Total utilfreds stillende herfra.
Top Service fra Sebastian.
Ankom i dag 30 minutter efter opkald, udførte hurtigt og præcist arbejde og top service fra Sebastian.
Vi har brugt Vedbæk VVS i mange år og idag er de et godt team af dygtige kompetente VVS folk og kan stærkt anbefales 😁
Fakturerer for mange timer
Var her 2 timer, men fakturerede 6 timer!!!
Kunne ikke aflæse et CE skilt
Hold dig langt væk fra dette firma.
Hold dig langt væk fra dette firma.
Havde en bruser som dryppede, han kom ud og prøvede at fikse den uden held. Regningen kom 6 måneder senere. Bruseren drypper selvfølgelig stadig. Derefter har han bare ignoreret utallige telefon opkald og mails.
Kan ikke anbefales
Har gennem 20 år brugt Vedbæk VVS og har ellers været tilfreds, men siden december 2020 er det umuligt at få en aftale med Henrik Fick, jeg har ringet mange gange og får altid samme svar, er lige ved noget jeg ringer tilbage om lidt, men det sker aldrig, har også sendt flere mail som ikke bliver besvaret, Henrik sagde i december 2020 at han har en dims til vores fjernvarmeanlæg som ikke virker helt som det skal, men jeg må nok til en anden VVSer
Håbløs som VVS leverandør
Håbløs som leverandør!
Utallige telefonopkald og mails
Over 3 uger har ikke fået Henrik til at vende tilbage !
2 gange fik vi kontakt og han lovede at se på vandhane køb og installation, men inten reaktion!
Trods “utallige rødmarkerede mails og telefonbeskedee med opråb om hjælp ifm utæt vandhane var alt forgæves !
Ufatteligt at dette firma kan have tilfredse kunder!
Vi kommer ikke med anbefalinger fremover!
Bjarne Sunder & Susanbe Larsen
Super service og godt arbejde til tiden…
Super service og godt arbejde til tiden og prisen
Super service fra Henrik Vedbæk VVS
Super service fra Henrik Vedbæk VVS. Altid parat til at sende en VVS installatør ud, når der var brug for dette i totalrenoveringen af vores hus. Samarbejdede godt med vores andre håndværkere. Arbejdet blev udført til vores fulde tilfredsstillelse. Vi kan varmt anbefale andre at bruge Vedbæk VVS.
Effektiv og personlig
Havde brug for hurtig hjælp med nogle gasarbejder. Henrik var professionel og fulgte op. Der skulle bestilles nogle ekstra ting for, at det hele virkede (ting som ikke var omfattet af selve reparationen), men det bestilte Henrik, så vi var kørende inden for kort tid.