Maden var ok - heller ikke mere end det. Der var i hvert fald langt fra Milanos skønne måltider. Salaten var hældt ud af en pose... Der var travlt - alt for travl. Stresset stemning, hvor tjenerne ha... Se mere
Byens dårligste betjening, ikke styr på noget som helst med bestillinger. Ventede 1,30 på en simpel forret og 1 time senere stadig ingen hovedret Sætter aldrig mine ben der igen efter jeg ellers... Se mere
Øv øv øv
Vi var derinde i forbindelse med Valentinsaften. Restauranten var fyldt med folk og medarbejderne virkede lettere forvirret og havde ikke overblik over betjeningen. Allerede da vi kom var der forvirring omkring det vin vi fik. Derefter gik der ca 1 time fra vi bestilte til vi fik maden. Men inden vi fik maden blev den først serveret til nabobordet. Da de afviste maden kunne vi så se at det var vores og den blev sat hos os efterfølgende uden form for undskyldning. Vi kunne høre der var flere der fik andet mad end det de havde bestilt, men man orkede ikke at skulle vente endnu længere tid på at få ens mad. Nogle havde ventet virkelig længe. Det var desværre lidt af en øv oplevelse
Noget af det værste jeg har spist
Noget af det værste jeg har spist
Snitsel var tørt sovsens uspiselig grønsager var en gulerod og en broccoli som smagte af røj vi var 2 det kostede 700kr
Kommer der aldrig mere
Byens dårligste betjening
Byens dårligste betjening, ikke styr på noget som helst med bestillinger.
Ventede 1,30 på en simpel forret og 1 time senere stadig ingen hovedret
Sætter aldrig mine ben der igen efter jeg ellers har været der 5-6 gange.
Flere gæster gik efter 2 timer uden mad.
Maden var ok, men heller ikke mere end det
Der var travlt - alt for travl. Stresset stemning, hvor tjenerne hastede afsted med sved på panden. På ingen måde hyggeligt eller nærværende i forhold til gæsterne. Restaurantbesøget gav ikke værdi for pengene.
Lever ikke op til standard
Ved bordet var der træk
Måtte vente på menukort
De havde ikke den vin vi bestilte
Kunne høre andre heller ikke kunne få den vin de bestilte
Der var ikke smørelse til brød
Fik en brødkurv med en gamel brødrest i bunden
Måtte vente på hovedret som var kold
En fantastisk dejlig aften
En fantastisk dejlig aften, med det lækreste mad. Rigtig god betjening.
Når 1390 kr. for en 5 retters menu føles billigt
Opmærksomt personale, fandt aldrig ud af hvem der var tjenere, boss, kok osv. Tror de har været forbi allesammen.
Jeg har været der 4 gange igennem de seneste 3 år og hver gang har maden været pengene værd.
Denne gang et "event" med en gæstekok. Man kan sagtens gøre et besøg til færre penge end denne 5 retters som inklusiv vinmenu og 2 cocktails kostede 1390 kr. Når jeg føler at jeg får mere end jeg betaler for, så er det billigt. Det her var billigt :-).
PS. Jeg undrede mig over at den gennemsnitlige anmeldelse var på 3,5 stjerner og læste dem alle. 5 x1 stjerne, 1x3 stjerner og 5x5 stjerner. En pudsig enten/eller fordeling. Jeg anfægter ikke andres oplevelse, men det er næsten som om vi ikke har været det samme sted.
Uønsket Spam
Jeg er begyndt at modtage uønskede nyhedbsrever efter jeg har har booket bord online. Det er ikke god reklame, tvært imod betyder det at jeg får et meget negativ indtryk og ikke kommer igen.
Ærgerligt, fordi jeg ellers derudover syntes rigtig godt om restauranten.
Fantastisk ægte italiensk mad
En fantastisk smagsoplevelse, dejlig tilberedt ægte italiensk mad.
Smilende og imødekommende personale.
Hvis jeg kunne ville jeg give Vecchio Convento 10 stjerner
Italiensk i særklasse
Ud over virkelig god, opmærksom betjening og autentisk indretning er maden virkelig i særklasse. Helt sikkert ikke sidste gang vi kommer til Odder og spiser.
Altid godt.
Meget venligt og imødekommende personale. Topklasse tilberedning og de kun de bedste råvarer. Har spist der mange gange, og altid gået derfra med en god fornemmelse.
Fantastisk imødekommende personale og…
Fantastisk imødekommende personale og virkelig lækker, smagfuld mad. Mine bedste anbefalinger! Hvis restauranten havde ligget i Aarhus, havde det kostet det dobbelte!
Rasende dyrt!
Vi ville forbi til byfest og drikke en kop kaffe og en kugle is til børnene. Vi havde på ingen måde regnet med at føle os flået af den oplevelse, men det blev vi. 188 kr for en espresso en lille cappuccino og en kugle is til vores datter - den var på str med en spiseske. Vores søn fik 3 kugler på str m 3 spiseskeer til 90 kr!!! Aldrig mere og stort ØV.
Risotto med brændt smag og en meget lille reje - og ikke rejer (jf. menuen)
Bestilte en risotto med Kongerejer. Fik serveret en risret med én stor reje ovenpå. Da skjold, tarme og hale var fjernet, var der ca. 20 gr. reje tilbage. Risene smagte af påbrændt gryderet, hvor man glemmer at røre i gryden under opvarmning, så det brænder på, og man forsøger at redde resten af indholdet. Meget lunken og kedelig oplevelse - og absolut ikke 155 kr værd !!!!
Pris og kvantitet passer slet ikke…
Pris og kvantitet passer slet ikke sammen på take-away. Betalte 240 kr for et stykke fisk på størrelse med en pakke cigaretter. Ingen anvisning på hvordan maden serveres og varmes. Kartofler og tilbehør ikke inkluderet i prisen. Så hvis du har inviteret gæster skal du alligevel lave det meste selv. Der kommer jeg ikke mere. Måtte køre 2 gange frem og tilbage for at få maden.
Vi blev skuffede
Vi blev skuffede - maden smagte ikke af det det var og konsistensen på den oksemørbrad har jeg aldrig oplevet før !!
Den tilbehør som skulle have været på tallerknerne stemte ikke overens med det der stod på menukortet !!
Den ene af retterne var ravioli - der kom 12 flade ravioli ind på tallerken med lidt ost på !!
Så prøvede vi det og det behøver vi ikke mere !
Tjeneren lovede at vi kunne slippe for at betale for vores drikkevare (2 sodavand og 2 glas rose’) - da vi kom til afregningen kunne vi slippe for at betale for ravioli, den var på ingen måde de 135 kr værd !!
DÅRLIG SERVICE OG FÅR IKKE DET MAN FORVENTER IFORM AF HVAD MENUKORTET SIGER!
Jeg har idag været inde og spise på denne meget "fine" restaurant...
Vi starter med at komme ind til et bord hvor der står et glas og en serviet til hver person, og ikke andet det ser ikke spor indbydende ud...
Efter vi har sat os kommer en tjener ned med et menukort og fortæller os hvilke ting vi ikke kan bestille fordi de ikke har på lager (hvilket kan ske:) )
Vi bestiller så mad og drikker vi bestiller lam, en mørbrad og en ravioli... vores drikkevare kommer som er rigtig fint, min mor bestiller dog et glas rosé for 80 kr som nok alt i alt kommer 50-60ml i glasset men igen fair det er jo en "gourmet" restaurant
Vores mad kommer så hvor min kæreste som bestiller en mørbrad får noget som ikke hverken ligner eller smager som mørbrad. Mørbraden var helt som tyggegummi og var HELT rød så vi beder om at at få den stegt noget mere. Den kommer så tilbage og er mere stegt men den minder mere om lam sådan som den er i kødet, den er slet ikke så "fast" som en mørbrad skal være.
Så til raviolien... Jeg bestiller en ravioli (en pastaret) og forventer self. at få en ret nu når den står under "pastaret" og ikke "forret" jeg fik 12 stykker pasta som jeg slet ikke blev mæt og var spist på 3 min maks. Jeg fik noget tørt brød og skulle selv spørge efter smør som bare var stegesmør og noget olivenolie...
Vi sidder så og snakker og prøver nyde maden selvom den er elendig. Min kæreste siger så "jeg synes den mangler noget tilbehør" så har de jo self. heller ikke givet kartofler som står på menukortet men i stedet aubergine og noget broccoli...
Det skal også siges tjenerne ikke ydet noget service.. andet end at de kunne komme ned og putte nyt rosé i min mors glas uden at spørge også skulle hun betale for et glas mere som hun ikke ønskede eller fik noget tilbud om hun ønskede det
Jeg går så op og siger til tjener alle problemerne og siger til hende jeg selv er tjener og kender til at man burde sagtens kunne skære ned i pris på nogle ting. Vi aftaler så at hun skal slette drikkevarende som jo er fair og som jeg var fint tilfreds med at gøre på denne måde. Hun kommer så ned til bordet med regningen hvor hun så bare har slettet raviolien ( den koster 140 kr og drikkevarene koster 240 kr så det 100 kr i forskel alligevel) RIGTIG DÅRLIG SERVICE OG MAN FÅR IKKE HVAD MAN FORVENTER AT FÅ FOR PRISEN, STEDET TITEL SAMT MAN IKKE KAN REGNE MED MENUKORTET OG HVAD SOM KOMMER PÅ TALLERKENEN
HOLD JER VÆK FRA DETTE STED SPIL AF PENGE 900KR VAR HVERTFALD IKKE DET VÆRD.
God mad og super kundeservice
Spiste for første gang i aften på Vecchio Convento. Rigtig god mad og super kundeservice. Vi kommer igen:-). Vh. Lene
Hjemmelavet og fantastisk
Hold da op…. 🤩
Fuldstændig fantastisk mad og spændende vin! Vi fik 3 retter og det vil jeg helt sikkert anbefale, hvis man kommer forbi.
Man kunne virkelig smage og fornemme at der bliver kræset for maden og det er hjemmelavet. Kan KLART anbefale!
Manglende opmærksomhed - god kvalitet
Skønne lokaler, veltillavet italiensk mad… men pas på med det tvist af andre madkulturer, som f.ex jeres laksecarpaccio med mango og løg… og selvom den italienske, kvindelige tjener var super vidende og serviceminded, så blev oplevelsen lidt ødelagt af den danske tjener, som slet ingen fornemmelse havde for hvordan man tager sig af en kunde…. Hun var sød.. bestemt, men rent professionelt er hun en katastrofe.. jeg bad om et vinkort og hun sagde… ku skal jeg se, hvad vi har af åbne flasker! Dereftersagde hun til mig, at “vinkortet kan være svært at forstå”… hun serverede kaffe til os begge (det var kun mig der var færdig) min mand spiste stadig (han har en hjerneskade, der gør at han spiser langsomt)… jeg måtte bede hende om at fragte tallerkener udtog om at få en serviet… Hun har ingen forståelse for, hvad service er på en restaurant…. Og med prisniveauet (der er fint ift den gode kvalitet) restauranten har, forventer man også et personale der er tilstede og ser hvad man som kunde har brug for..