vassagohifi.dk Anmeldelser 9

3,0

3,0

Middel

Super produkter og perfekt service

Jeg handlet med Rene nogle gange og hver gang har jeg oplevet en super god service. Jeg fik hver gang en rigtig fair pris for mit gamle set up og samtidig leveret han mit nye grej lige til døren. Bar det op og installeret det og tog det gamle med retur. Hele vejen igennem top top service
Det er bestemt ikke sidste gang, der handles her

9. november 2015

Fin og hurtig service

Jeg havde lidt problemer med at finde ud af, hvordan jeg kunne bestille en M2Tech Hiface2, når nu jeg bor langt fra Odense... Det var så ikke noget problem, for den kunne blive sendt hjem til mig uden beregning, fandt jeg ud af, da jeg fik ringet ind for at høre.
Varen blev sendt af sted hurtigt efter jeg bestilte det via mail. Fin service.

12. februar 2015

Gode produkter og god service

Har kun handlet igennem webshoppen. Fik her hurtigt svar på e-mail henvendelserl, også aften og lørdag/søndag.
Oplevede desværre en fejl på et Wadia produkt (som Vassago iøvrigt har nogle meget konkurrencedygtige priser på, sammenlignet med andre EU lande), som jeg naturligvis henvendte mig om. Der blev straks sendt en bytter som jeg havde dagen efter.

Absolut intet at klage over!

3. marts 2009

KANON!

der findes ikke bedre Hifi butik at købe i, ejeren er super flink, og svarer på alle spørgsmål og overholder tider.

23. juni 2008

No title

Webshop med high-end hifi og et stort udvalg af kvalitetsprodukter. Henvendelser og forespørgsler besvares hurtigt og professionelt. Det er muligt at gøre en god handel og aftaler om priser og levering overholdes. Har selv handlet i webshoppen, uden at møde op fysisk, og jeg følte mig helt tryg i alle faser af handlen.

31. august 2007

Er dette din virksomhed?