Har nu bestilt brænde til sommerhuset 2 x i træk hos Varme-expressen. Inden levering modtaget “personlig” SMS besked vedr. levering. Selve leveringen helt ind til brændeskuret (lang sandet/jord... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi har mere en 30 års erfaring med salg af brænde og andet biobrændsel. Som en af de få webshops i Danmark har vi også egen produktion af biobrændsel. Dette giver os en lidt unik indsigt i branchen og vores produkter. Vi leverer biobrændsel af høj kvalitet og tilbyder nem og fleksible levering med medbragt gaffeltruck.
Gammel Køgevej 63, 2680, Solrød Strand, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Glad for at det kan blive kørt ind i indkørslen
Brændetårnet kom før jeg forventede det og sikker en dejlig oplevelse. På trods af regnvejr, var tårnet pakket ind med plastik og derfor var brændet dejligt tørt. God og dejlig oplevelse, mange +++++ herfra.
Super velfungerende bestilling og levering til døren 👌
Levering var helt perfekt👍brændestakken blev kørt ind bag havelågen👍👍👍
Leveret lige da jeg manglende brænde. Perfekt. Og flink chauffør
Fin service,hurtig levering og sikkert danmarks billigste fragt, til en ikke brofast Ø
God placering af brændetårnene, og en fin mængde brænde!
⭐️ Dårlig kommunikation, misligholdt levering og ulovlige gebyrer – Undgå dette firma! (1/5 stjerner)
Jeg er ekstremt skuffet over dette firmas kundeservice og forretningspraksis. Købet var ledsaget af en betalt ekstra service for Fleksibel levering med gaffeltruck til indkørsel, hvilket jeg betalte ekstra for at sikre en smidig levering, da jeg på forhånd havde informeret om usikre adgangsforhold.
Manglende service og kommunikation:
Jeg modtog kun et meget kort varsel samme morgen om levering midt på dagen, hvilket gjorde det umuligt at planlægge dagen. Dette strider mod enhver forventning om professionel service, især ved en dyr leveringsform.
Fragtmanden kunne/ville ikke levere den aftalte fleksible service og foreslog i stedet standard kantstenslevering. Dette var en misligholdelse af den aftale, jeg havde betalt for.
Ulovligt krav om gebyrer:
Da jeg nægtede den mangelfulde levering, forsøgte firmaet at pålægge mig omkostningerne for deres egen mislykkede logistik ved at kræve 1.326 kr. i transportomkostninger for at annullere ordren.
Jeg har måttet informere firmaet om, at dette strider mod Købeloven (§ 21 og § 37), da risikoen og omkostningerne for den mislykkede levering ligger hos sælger, når de ikke kan levere den aftalte service. Jeg har endda dokumentation i form af en optaget samtale, der beviser, at jeg var lovet en højere grad af service.
Konklusion:
Firmaet er ude af stand til at levere den service, de sælger, og forsøger at straffe kunden for deres egne logistiske fejl ved at opkræve ulovlige gebyrer. Jeg advarer på det kraftigste andre mod at handle her, hvis I værdsætter pålidelighed og fair behandling.
Jeg afventer nu en fuld refundering. Sagen er klar til at blive indbragt for Forbrugerklagenævnet.
svar til kommentaren fra Varme Expressen nedenfor.
Jeg er nødt til at korrigere firmaets svar, da det indeholder faktuelle fejl, som jeg hermed dokumenterer ikke er korrekte:
Faktuel fejl om varsling: Jeg afviser påstanden om, at jeg "blev notificeret pr. SMS dagen før" levering. Jeg har ikke modtaget denne notifikation, og mit fravær skyldtes udelukkende, at jeg kun fik et varsel på 45 minutter på selve leveringsdagen.
Misligholdelse: Den korte varsling på 45 minutter gjorde det umuligt for mig at være til stede. Dette betød, at fragtmanden reelt nægtede at udføre den betalte specialservice ('fleksibel gaffeltruck til indkørsel'), da han ikke kunne levere den som aftalt.
Afvisning af ulovligt gebyr (Købeloven): Der er ikke tale om en frivillig fortrydelse fra min side. Der er tale om jeres misligholdelse af aftalen, da I ikke leverede den betalte ydelse.
Firmaet forsøger ulovligt at opkræve mig for transportomkostninger på 1.326 kr. Ifølge Købeloven § 37 ligger risikoen for varen og omkostningerne ved den mislykkede fragt hos sælgeren.
Jeg har nu indbragt sagen for Center for Klageløsning/Forbrugerklagenævnet baseret på firmaets misligholdelse og forsøget på at opkræve ulovlige gebyrer.

Besvarelse fra Varme Expressen
Hurtig levering til aftalt pris og brænde i god kvalitet. Meget tilfreds.
Har nu bestilt brænde til sommerhuset 2 x i træk hos Varme-expressen.
Inden levering modtaget “personlig” SMS besked vedr. levering.
Selve leveringen helt ind til brændeskuret (lang sandet/jordet blød indkørsel), frem for ved grusvejen som er smal.
Timers arbejde med trillebør sparet!
Kan være hyggeligt arbejde selv at køre det ind, men denne uge lykkelig for at spare de timer.
PS. Godt tørt brænde 🔥.

Besvarelse fra Varme Expressen