Vapiano Anmeldelser 246

1,4

1,4

Dårlig

Skrækkeligt mad

Skrækkeligt mad, de er heldige jeg var sulten. Tjenerene havde ingen uniform på, virkelig uprofessionelt. Toilette var lukket og der var spray maling på væggene. Pizzaerne smagte af en dårlig fryse pizza og pastaen gjorde mig syg. Hede slag på restauranten med fuld skrue på radiatoren, hold kæft en ring restaurant.

19. marts 2026

Der var hår i min mad

Der var hår i min mad, pastaen var hård, pizzaen var kold og man kunne lige så godt spise en frysepizza. Forfærdeligt sted du sidder dårligt kan ikke hænge din jakke og tjenerne kan knap nok engelsk og har deres normale tøj på.

19. marts 2026

Ventetid

Ventetiden på stedet er helt sindssygt. Jeg var afsted med min klasse på lejrskole vi skulle ind og spise. Da vi fik vores med var der gået cirka 20 minutter. Det var jo fint nok, men da vi var færdige med at spise var vores drikkevarer stadig ikke kommet. Efter 45 minutter gik vi op og klagede hvor de så sagde der var udsolgt, så vi skulle vælge noget andet. Personalet var bare generelt langsomme og ikke så klar til at hjælpe. Ikke en anbefaling!

29. oktober 2025

Ik tag der hen i kommer til og fortryde det.

Dette sted var forfærdeligt kold mad og det smagte af frysepizza, jeg har bestilt en enkel Cola og en pizza og det tog den 40 min for jeg selv gik og og sagde jeg ikke havde fået min mad, efter jeg sagde det fik jeg min kola, men det tog den stadig 15 min ekstre og lave min pizza, men da først maden kom var det ikke det rigtige mad de kom op med, så jeg gik ned og sagde det og gav dem den forkerte pizza tilbage og sagde at de skulle lave en salami pinar, og plus det tog den 20 min mere for at jeg fik den samme pizza som jeg allerrede havde gået ned med første gang.
Da jeg så skulle ned og betale og sagde det der var sket, blev de sure og sagde at det ikke var deres problem, selvom at det er dem der arbejder der.
Jeg var der nede med min klasse og alle syntes det var elendigt.
Og alle der arbejdet der var sure de smilede ikk tilbage og var ligeglade med det man sagde.
Hvis i skal et sted hen og spise i Berlin, så ik tag til Vapiano på Kurfürstendamm, det er forfærdeligt.
😡

29. oktober 2025

Racisistisk restaurant

dårligt sted for os muslimerne, vi er her med klasen og dette dårlige sted har næsten kun svinekød på alt deres pubæ, og især på de dårlige pubæ pizzaer OG MAN KAN INKE FJERNE DET NÆRIGE MENNESKER JEG PRØVER AT SPARER JER PENGE BUTIK KOMMER ALDRIG TILBAGE DET HARAM

26. august 2025

God oplevelse i Leipzig

Vapiano Leipzig - Imødekommende personale, der gerne forklare hvordan konceptet fungerer og er god til at spørge ind til hvad man ønsker sig.
Kommer og spørger til maden.
Hurtig betjening og atmosfæren er hyggelig.

18. juli 2025

0 stjerner hvis man kunne det

0 stjerner hvis man kunne det. Besøgte stedet i Berlin og der var tæt på 1 times ventetid på maden, og pastaen var hård.
Drikkevare skulle man så hente et andet sted og så i kø igen. Slet ikke pengene værd.

5. april 2025

Spild af penge

Vi besøgte Vapiano i Berlin og det var spild af penge. Maden var utrolig dårlig kvalitet og man vil få langt mere for pengene på McDonald’s.

19. oktober 2024

Personale knokler.

Personale knokler.
Men sikke en joke af et koncept.
Står i kø for at spise...først en øl. Næste skranke pasta og 3. skranke for pizza.
Når pasta var spist, så kom pizzaen som nman så spiste alene...og intet var værd at vente på...aldrig igen. Øv

15. oktober 2019

Ventede en halv time på en salat …

Ventede en halv time på en salat betalte for en ret jeg ikke har fået hvor de siger uden kvittering kan de ikke gøre noget ...
KOM ALDRIG HER TIL

Personalet var ubehøvlet og spurgte om jeg ikke ku læse så det blev 250kr for en kold pizza og slatten jordbærsalat og 2 colaer

7. juli 2017

Dårlig stil.

Vi ventede længe på vores mad (40+ minutter for nogle af os), dårlig service. Og da den sidste endelig fik sin mad, var det den forkerte ret hun fik serveret. Og deres alarm/ vibrationer virker vist heller ikk perfekt. Kommer her ikk igen

26. juli 2016
Vis anmeldelser på alle sprog (246 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto