Banner for Van Os Tassen en Koffers

Van Os Tassen en Koffers Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wat een fantastische ervaring met deze winkel op de Coolsingel! Ik kwam mijn koffer brengen omdat deze niet meer openging, precies de dag voordat ik op vakantie ging. De medewerkster was heel vriend... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was een goede ervaring omdat men naar de klant gericht goed bezig was. Alhoewel de verkoopster naar wat bleek nog niet zoveel ervaring had en de verkoop een beetje pusch-te en gauw wilde af... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beautiful leather and chique ladies backpack. Fast shipment after ordering online. I bought already for many many years at a store of online. Both services are always great

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dankzij de website kon ik me thuis goed orienteren en mijn keuze maken. Doordat overal de maten bij staan kon ik bepalen of mijn rolkoffer en rugtas meekonden in de cabine. Daarna werd mijn bestelling... Se mere

Virksomhedsoplysninger

5. Reparation af kufferter
  6. Bagagebutik

Om Van Os Tassen en Koffers

Skrevet af virksomheden

Van Os Tassen en Koffers is al meer dan 90 jaar een vertrouwde naam op het gebied van reisbagage, lederwaren en accessoires. Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan kwaliteit, service en persoonlijk contact. Als familiebedrijf staan wij dicht bij onze klanten, met oprechte aandacht, vakmanschap en een passie voor mooie, functionele producten.

Of je nu een stevige koffer zoekt voor een verre reis, een stijlvolle werktas voor dagelijks gebruik, een praktische rugzak voor school of een tas die je elke dag meeneemt, bij Van Os tassen en koffers vind je altijd een oplossing die bij je past.

Wat ons écht uniek maakt, is de combinatie van een zorgvuldig samengesteld assortiment met bekende A-merken én een persoonlijke benadering. Wij luisteren naar jouw wensen, denken mee en geven eerlijk advies. Onze medewerkers zijn ervaren, vriendelijk en staan altijd klaar om te helpen.

Met 29 fysieke winkels én een overzichtelijke online webshop blijven we vernieuwen en inspelen op de laatste trends. Je kunt bij ons rekenen op snelle levering, uitstekende klantenservice en eerlijke garantievoorwaarden.

Bij Van Os Tassen en Koffers ben je geen klantnummer, maar een persoon. Dat verschil voel je, en dat is waar wij elke dag voor gaan.

Betrouwbaar & professioneel

Skrevet af virksomheden

We staan elke dag voor je klaar met oprechte aandacht
We vinden het belangrijk dat iedere klant zich gehoord en geholpen voelt. Daarom nemen we de tijd om met respect, duidelijkheid en vriendelijkheid te helpen, bij elke vraag of situatie.

Zorgeloos online bestellen en laten bezorgen

Gratis verzending vanaf €44,95 of afhalen in één van onze 29 winkels

Gratis verzending vanaf €44,95 of afhalen in één van onze 29 winkels
Bij bestellingen vanaf €44,95 profiteer je van gratis verzending. Je kunt je bestelling ook gratis afhalen in één van onze 29 winkels, zo kies je wat het beste bij jou past.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Van Os Tassen en Koffers

Jouw volgende reis begint bij Van Os! ✈️

Shop jouw underseater, koffers of zachte koffers nu in onze winkels.

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

905 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

803 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Prima site

Prima site, met mooie artikelen.
Prachtige koffer.

2. juli 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor je mooie review, Paulien!

Wat fijn om te horen dat onze website én de koffer zo goed in de smaak zijn gevallen. We wensen je alvast heel veel plezier met je prachtige koffer en hopen dat hij je mag vergezellen op veel mooie reizen.

Graag tot een volgende keer;

Goede snelle service

Snel en goed geholpen

7. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u snel en goed bent geholpen. Daar doen we het graag voor. We wensen u veel plezier met uw aankoop en zien u graag nog eens terug.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Binnen 24 uur geleverd Top!!!

Na binnenkomst in de shop, werd ik snel geholpen.
En ook de mogelijkheden in de online shop hoofd filiaal werd meteen bekeken. Na nog geen 15 minuten had ik de aankoop die ik wilde doen.
Ze zijn tijdig op de plaats van bestemming gekomen ( volgende dag) Nu mee op vakantie. Ga er van uit dat het goed is.

1. juli 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor deze enthousiaste beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zowel in onze winkel als via de online shop snel bent geholpen en dat uw bestelling al de volgende dag in huis was. Geweldig dat de koffers op tijd zijn aangekomen om direct mee op vakantie te gaan. We wensen u een fantastische reis en heel veel plezier met uw aankoop.

Vriendelijk personeel en top service

Vriendelijk personeel en top service

1. juli 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor uw mooie woorden! Een vriendelijk team en topservice, dat is precies waar we iedere dag ons best voor doen. Wat leuk om te lezen dat u dit zo heeft ervaren.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in één van onze winkels of in onze webshop.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In de winkel goed geholpen

In de winkel goed geholpen. Erg servicegericht. Juiste kleur was niet voorradig, maar werd de volgende dag keurig thuisbezorgd. Klasse!

30. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Wat een mooie beoordeling, bedankt! Soms moet een tas een klein sprintje trekken om bij de juiste eigenaar te komen. Gelukkig was dat sprintje maar van korte duur. Fijn om te lezen dat u onze service en de snelle thuisbezorging zo heeft gewaardeerd.

Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe aankoop en zien u graag weer terug.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Koop hier altijd mijn tassen en…

Koop hier altijd mijn tassen en koffers. Top service, fijne winkel en fijn personeel

18. december 2025

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Wat een geweldige beoordeling, bedankt! Het klinkt alsof wij inmiddels een vast plekje hebben veroverd voor al uw tassen en koffers. Dat vinden we een prachtig compliment. We geven uw mooie woorden met veel plezier door aan ons team.

We kijken ernaar uit om u ook de volgende keer weer te mogen helpen.

Snelle levering zou er weer kopen

Snelle levering zou er weer kopen

29. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor uw mooie beoordeling! Kort, krachtig en precies waar we blij van worden. Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u graag weer bij ons zou kopen. Daar doen we het voor!

We zien u graag terug voor een volgende tas, koffer of accessoire.

Goede service!

4. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Hartelijk dank voor uw mooie 5 sterren review!

Wat fijn om te lezen dat u onze service als goed heeft ervaren. Met twee woorden maakt u ons al blij. Het was een plezier u te mogen helpen in onze winkel in Maastricht. We hopen u daar binnenkort weer te mogen verwelkomen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie kwaliteit van producten en enorm…

Mooie kwaliteit van producten en enorm veel keuze.

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor uw mooie review, Jeanne Marie!

Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten en de ruime keuze in ons assortiment. We vinden het extra fijn dat u, ondanks dat u in Duitsland woont, voor Van Os Tassen en Koffers heeft gekozen. Natuurlijk verzenden wij met veel plezier ook naar onze klanten in Duitsland.

We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Geholpen met een glimlach

Ik had 2x iets stuk aan mijn vorige tas en 2x hebben ze met de glimlach ervoor gezorgd dat alles in orde komt . Dat zorgt ervoor dat ik opnieuw voor hen gekozen heb voor mijn nieuwe tas.

Beste Els,

Wat een prachtige review, hartelijk dank daarvoor!

Wat fijn om te lezen dat u onze service zo waardeert. Natuurlijk hopen we dat er nooit iets misgaat, maar als het toch gebeurt, vinden we het belangrijk dat het snel en met een glimlach wordt opgelost. Dat u daardoor opnieuw voor ons heeft gekozen, is voor ons het mooiste compliment dat we kunnen krijgen.

We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tas en staan uiteraard ook in de toekomst graag weer voor u klaar.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service. Goed geholpen en een mooie tas gekocht

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Hartelijk dank voor uw geweldige 5 sterrenreview!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Uw positieve feedback waarderen wij enorm en motiveert ons om elke dag weer de beste service te bieden.

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de snelle levering. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk op weg te sturen, dus het is leuk om te lezen dat dat is gelukt. Nu is het vooral tijd om volop van je aankoop te genieten.

goede klantenservice

Er was wat mis gegaan met mijn online bestelling maar dat is met 1 telefoontje prima opgelost

25. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Wat fijn om te horen dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Soms loopt een bestelling net even een ander pad dan gepland, maar gelukkig was één telefoontje genoeg om alles weer op de rit te krijgen. Bedankt voor je mooie beoordeling en veel plezier met je aankoop!

24. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je bestelling snel is geleverd. We wensen je heel veel plezier met je nieuwe Kipling tas en zien je graag nog eens terug.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze zijn heel erg vriendelijk.

Ze zijn heel erg vriendelijk.
Bellen terug zijn heel beleefd.
Top zaak.

24. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Wat een prachtige beoordeling, daar worden we echt blij van. Fijn om te horen dat onze vriendelijkheid, het terugbellen en onze service zo gewaardeerd worden. Bedankt voor deze mooie woorden en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goeie service,erg vriendelijk.Koffer was niet aanwezig dus besteld en thuis laten bezorgen ( belgie). Ze zei 2 a3 dagen levertijd in nl dus belgie zal langer duren.dag later had ik de koffer in huis.

Super service en erg vriendelijk , koffer was niet aanwezig dus besteld.
Zou 3 a 4 dagen duren omdat we in België wonen.
Dag later had ik de koffer al in huis.
Chapau

23. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Wat een geweldige review, bedankt! We zeggen altijd dat een koffer klaar moet staan voor vertrek, maar die van jou had er blijkbaar nóg meer zin in en was al een dag later in België. Fantastisch om te horen dat je onze service en snelheid zo waardeert. We wensen je heel veel mooie reizen toe met je nieuwe koffer!

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor je snelle en positieve review!

Wat fijn om te horen dat de tas snel is geleverd. We doen ons best om bestellingen zo vlot mogelijk op pad te sturen, dus dit soort berichten maken onze dag nét een stukje mooier.

Heel veel plezier met je nieuwe tas en hopelijk mag hij snel mee op pad!

Gewoon snelle goede service

Gewoon snelle goede service

29. maj 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Kort, krachtig en precies waar we blij van worden. Snelle en goede service is waar we iedere dag ons best voor doen, dus fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Bedankt voor je mooie beoordeling en graag tot een volgende keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gewoon besteld en twee dagen in de…

Gewoon besteld en twee dagen in de winkel opgehaald. Geen gezeur met bezorgers aan de deur.

21. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor je mooie beoordeling!

Dat klinkt als een heerlijk zorgeloze route: bestellen, twee dagen later ophalen en klaar. Geen wachttijden, geen speurtocht naar een pakket en geen verrassingen aan de deur. Zo zien we het graag.

We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien.

Crossbody

Alhoewel in mijn woonplaats een winkel zit van van Os ik daar al meerdere tassen gekocht heb nu ook eens online.
Is me goed bevallen.
Heb al veel positieve reacties gehad op mijn crossbody tas.

21. juni 2026

Besvarelse fra Van Os Tassen en Koffers

Bedankt voor je leuke beoordeling!

Wat fijn dat je, ondanks dat er een Van Os-winkel bij je in de buurt zit, ook onze webshop hebt uitgeprobeerd en dat dit zo goed is bevallen. Extra leuk om te horen dat je al zoveel positieve reacties hebt gekregen op je nieuwe crossbodytas. Dat is natuurlijk het mooiste compliment.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop en zien je graag weer terug, online of in de winkel.