Ik ben hier gekomen voor het aanschaffen van een akoestische gitaar, als amateur met amper kennis over gitaren. Een van de medewerkers (helaas is zijn naam me ontschoten) heeft me enorm goed geholpen... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Bestelde EHX soulfood en betaalde. Maar een vergissing op de website. Werd opgebeld met de mededeling dat die vergissing was begaan en het bedrag per omgaande werd teruggestort. 2dagen later keurig op... Se mere
super snelle levering, goed verpakt zodat er geen beschadigingen aan het product waren helaas krijgen ze mijn product niet meer binnen daar zij het van een ander bedrijf hadden overgenomen en eige... Se mere
Ik had er twee snaredrumtassen besteld en zijn zeer netjes geleverd. Eenmaal binnen voldeden ze prima aan de verwachting en passen de snaredrums prima in de tas met mooie stevige randen, het voorvak p... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Musikinstrumentforretning
- Slagtøjsbutik
- Guitarbutik
- Klaverbutik
- Nodebutik
- Butik med brugte musikinstrumenter
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Muziekcentrum is dé grootste muziekwinkel van Brabant! Gespecialiseerd in blaasinstrumenten, gitaar, slagwerk, toetsen en geluid. Wij hebben een eigen technische dienst en vakkundig personeel dat u graag helpt.
Kontaktoplysninger
Kade 87, 4703 GD, Roosendaal, Holland
- 0165 545824
- info@vangorp.nl
- www.vangorp.nl
Let op als je in de winkel koopt bij muziekcentrum van Gorp
Ik heb bij muziekcentrum van Gorp in Roosendaal een Roland TD 7 kvx E-Drum gekocht en 1000 euro aanbetaald en voorkeur aangegeven omzelf op te halen in de winkel omdat ik bij dit soort afmetingen geen vertrouwen heb in post nl ect. De rest zou ik betalen bij het ophalen in de winkel, nu blijkt dat jouw retourrecht binnen 14 dagen retour vervalt , omdat je het afhaalt in de winkel en nu komt het" er staat blijkbaar een klein bordje bij de kassa waarop staat dat gekochte spullen niet retour kunnen ", dus mensen koop je daar spullen van redelijke waarde zeker boven de 100 euro koop het dan online, je kunt altijd kijken in de winkel hoe het er uitziet of speelt, als het LATER niet bevalt kan het nog retour. De winkelmedewerker Byron, van de drumafdeling is aardig en behulpzaam, de prijzen zijn ivm de leegverkoop iets lager dan normaal, maar ook niet spectaculair.inmiddels is mijn probleem opgelost door de eigenaar , ik mocht de td 7 kvx terug brengen en omruilen voor de td 17 kvx met bijbetalen van het verschil, dus toch compliment over de afhandeling.
Prima service en snelle levering
Goede kwaliteit
Goede kwaliteit. Alleen ik kreeg geen mailtje over een update van mijn bestelling. Alleen dat ie ontvangen was en dat ie bezorgd was. Dus dat mag beter
Graag had ik meer sterren gegeven
Graag had ik meer sterren gegeven.
De sieraden zijn prima. Daar is niets op aan te merken. Maar deze in een stukje karton verpakken met plakband erom heen is wel al te sober.
Er is ook geen minimaal bedrag zodat de bestelling porto-vrij kan worden verstuurd.
Alles prima en okee
Snelle levering en no hassle
Mooie trompettas.
Mooie trompettas.
Spijtig dat de leverkosten in België en stuk hoger zijn dan in Nederland
Snelle levering.
Goede service, product prima omschreven. Ik zou graag in het vervolg een track & trace code ontvangen om het pakket te volgen. Verder ben ik zeer positief!
Perfect!!!👍🏻
Een bedrijf dat verdient aan de…
Een bedrijf dat verdient aan de verzendkosten vind ik niet kunnen! Bestelling was verder netjes verpakt.
Opnieuw een fijne ervaring
Afgelopen donderdag (25-5-'23) via GLS de Yamaha FGX3 ontvangen. Dit was mijn 3e gitaar die ik van de Fa. van Gorp gekocht heb en telkens naar volle tevredenheid. Bedankt🙏
Foutje
Door een domme fout een linkshandige gitaar besteld. Deze kon eenvoudig retour gestuurd worden zonder probleem het bedrag gecrediteerd.
snel deskundig en helder
Læs mere om andre typer anmeldelser.