Van Eyck Sport Anmeldelser

4,2

Slechte klantenservice. Online een paar schoenen aangekocht, afgeprijsd. Een week later naar de winkel gegaan om ze om te ruilen, daar heb ik moeten bijbetalen omdat de korting afgelopen is. Ik vind d... Se mere

Duidelijke communicatie en snelle levering. Enige punt van kritiek is de levering via.B post ze bellen aan ik doe de deur open postbode weg en het pakje ligt op de grond. Gelukkig waren wij thuis a... Se mere

Van Eyck Sport levert top kwaliteit aan de scherpste prijs. Na de continental 5000 S TL(2x) bestelde ik de zomeractie Michelin Power Cup TLR 25mm (2x). Beide zijn aan elkaar gewaagd, rolweerstand, com... Se mere

Een paar nieuwe mtb schoenen gekocht van Nordwave na enkele weken werkte de sluitingen niet goed meer. Mocht ze terug in ruilen en kreeg een paar nieuwe . Prima service van van Eyck Sint- Pauwels e... Se mere

1. Butik med cykeltilbehør

Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

4,2

Producten betaald maar niet ontvangen

Producten besteld en meteen betaald. Na 10 dagen nog niets geleverd of gehoord, reageren ook niet op mails. Volgens de website zijn producten nochtans geleverd binnen de drie dagen of de klant wordt op de hoogte gebracht indien ze niet op voorraad zijn. Communicatie onder nul.

17. juli 2025

een lichte robuuste helm

een lichte robuuste helm. Een kleinere maatvoering, dus neem gerust 1 maat groter dan je gewoon bent (je kan nog altijd 'finetunen' ;-) )
Enorm snel geleverd

27. juni 2025

TELEFOONCONTACT VAN EYCK

Ik probeer VAN EYCK telefonisch te contacteren .
GEWOON HOPELOOS !!!!!!!!!!!!!!!!!
Reactie op uw antwoord ;
MIJN MAIL NAAR U KRIJGT OOK GEEN ANTWOORD !!!!

7. juli 2025
Van Eyck Sport-logo

Besvarelse fra Van Eyck Sport

Dag Patrick

Dat is spijtig om de vernemen. Welk filiaal probeert u te bereiken?

U kan ons altijd mailen op info@vaneycksport.com

Met sportieve groet
Van Eyck Sport

1 étoile est encore de trop.

1 étoile est encore de trop.
Problème dans la livraison, l’article est retourné à la société.
Plusieurs mails avec 2 ou 3 réponses me disant qu’on allait me contacter, puis une vingtaine d’appels téléphoniques sans jamais avoir d’interlocuteur, il a fallu près d’un mois pour enfin avoir mon article.

27. juni 2025

Absolutely dissatisfied

Absolutely dissatisfied! My order hasn't arrived yet, yet the payment was debited! PostNL hasn't received the package from Van Eyck Sports yet, and after an initial email contact last week, there's been no further response and no refund! Not a trustworthy store, and I've been patient for over 10 days! I'm curious to see how things continue! I don't recommend it yet, but maybe everything will work out; hope dies last!

13. juni 2025