Van der Leeuw Optiek Anmeldelser

4,0

Pas op! Na opzegging van mijn lenzenabonnement ging Van Der Leeuw gewoon door met incasseren van het maandbedrag, ondanks expliciete toezegging dat er per direct niets meer afgeschreven zou worden... Se mere

Kon niet scherp zien met nieuwe bril. Geholpen door dhr. Daoud, gelijk volgende dag oogmeting en zeer accuraat gehandeld. Vanzelfsprekend valt dit onder de garantie, geen enkel probleem. Prettige erva... Se mere

Heden, maandag 13 mei heb ik mijn twee nieuwe brillen opgehaald. Tijdens het keuze proces wat voortreffelijk geleidt werd door Uw medewerker Mejd werden twee monturen getoond. Een als zonnebril en n... Se mere

1. Øjenklinik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of zonnebril? Bij Van der Leeuw Optiek uit Delft krijgt u de aandacht die uw ogen verdienen.

God

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Service met en grote S

Service met en grote S. Nieuwe multifocale glazen bij Van der Leeuw gekocht, maar ik kon niet wennen aan de opbouw van de nieuwe glazen. De glazen zijn gratis omgeruild voor multifocale met een andere opbouw en ik kreeg zelfs nog een bedrag terug omdat die goedkoper waren. Ze blijven altijd klantvriendelijk en stoppen pas als jij tevreden bent. WauW!

14. marts 2020

Besvarelse fra Van der Leeuw Optiek

Bedankt voor u review, Steef! We staan uiteraard graag voor je klaar.

Ben al 51 jaar klant bij Van der Leeuw…

Ben al 51 jaar klant bij Van der Leeuw Optiek. Ik heb hier mijn eerste brilletje gekocht en ben nooit meer weggegaan.
Altijd goede service en een luisterend oor!.
Nu sinds drie weken nieuwe speciale lenzen gekregen (Scleralenzen) omdat ik een afwijking aan mijn hoornvlies heb. Zo'n goede service ook nu weer. Het is namelijk wel even wennen aan deze grote (bijna 2 cm doorsnede) lenzen. Telkens weer werd er naar mijn 'geworstel' met deze lenzen geluisterd. Super service van Mario Pico. Gaat inmiddels heel goed. Ik heb goed zicht en geen last meer van 'vuiltjes' in mijn oog die ik bij de normale contactlenzen wel meerdere keren op de dag had. De begeleiding bij Van der Leeuw Optiek is altijd goed.

22. januar 2020

Besvarelse fra Van der Leeuw Optiek

Bedankt voor uw review Odette. We zijn blij met u als trouwe klant en dat de Scleralenzen zo goed voor u werken!

In verband met staar moesten de lenzen…

In verband met staar moesten de lenzen van mijn ogen vervangen worden. Mario Pico heeft het vooronderzoek en de nacontroles gedaan. Hij heeft mij prima geholpen. Niet alleen hij, maar ook de andere medewerkers van Van der Leeuw Optiek zijn zeer deskundig en klantvriendelijk.

12. august 2019

Besvarelse fra Van der Leeuw Optiek

Hartelijk bedankt voor uw review, mevrouw Sedee. Veel kijkplezier met uw vernieuwde zicht!

Een paar dagen voor mijn vakantie mijn…

Een paar dagen voor mijn vakantie mijn contactlens met cylindersterkte kwijt. Gelukkig een supersnelle service van Van der Leeuw waarbij ik binnen 2 dagen een nieuwe lens had. Klasse!

20. juli 2019

Besvarelse fra Van der Leeuw Optiek

Bedankt voor uw review! We zijn blij dat we u hebben kunnen helpen. Geniet van uw vakantie!

Van bril naar nachtlens naar laseren

Al jaren klant, ik ben begonnen met een bril, toen overgestapt naar nachtlenzen en sinds kort via Van der Leeuw Optiek gelaserd. Ik was altijd een beetje bang voor laseren maar door de deskundige medewerkers bij Van der Leeuw en Eyescan (de ooglaserkliniek) naar volle tevredenheid geholpen. Het enige waar ik spijt van heb , is dat ik het niet eerder heb laten doen.

18. november 2018

Besvarelse fra Van der Leeuw Optiek

Bedankt voor uw review mevrouw Jacobs. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze deskundigheid.

Nieuwste ontwikkelingen zonder risico

Ben hier al meer dan 35 jaar klant. Toen de oogarts mij bot zei dat ik geen lenzen meer kon dragen en aan de bril moest, heeft Mario Pico mij niet alleen getroost, maar ook lenzen voor me gevonden die ik wel kon dragen. En een bril voor de paar maanden overbrugging om van het virus af te komen. Mario is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en neemt toch nooit risico's. Superwinkel!

8. august 2018

Beste Caroline,

Bedankt voor je review!
Wat fijn dat je gewoon weer contactlenzen kunt dragen en dat je zo ontzettend tevreden bent.
Met veel plezier staan we in de toekomst ook weer voor je klaar.

Groeten,
Van der Leeuw Optiek