Vaekst Vikingerne Anmeldelser 15

4,5

1. Gartner

VækstVikingerne – Professionel haveservice i Nordsjælland og København Hos VækstVikingerne tilbyder vi effektiv, pålidelig og professionel haveservice i hele Nordsjælland og København. Vi hjælper både private boligejere, virksomheder og boligforeninger med at holde deres haver og udendørsarealer velplejede, rene og indbydende – uanset årstiden. Vores team består af erfarne og engagerede medarbejdere, der går op i kvalitet og godt håndværk. Vi løser alt fra små enkeltopgaver til faste aftaler, og vi tilpasser altid vores service til dine behov og ønsker. Vi tilbyder blandt andet: • Græsslåning – regelmæssig pleje eller enkeltstående klipninger • Hækkeklipning – lige, pæne og skarpe hække uanset størrelse • Træ- og buskebeskæring – for sund vækst og æstetik • Ukrudtsfjernelse – i bede, fliser og langs kanter • Løvblæsning og oprydning – særlig fokus i efteråret og foråret • Generel havevedligeholdelse – skræddersyet løsninger til dine udendørsarealer Vi medbringer altid professionelt udstyr, arbejder hurtigt og effektivt – og rydder selvfølgelig op efter os selv. Hvorfor vælge VækstVikingerne? • Dækker hele Nordsjælland og København • Høj kvalitet og tilfredse kunder • Fleksible løsninger – fast aftale eller enkeltopgaver • Gennemsigtige priser uden skjulte gebyrer • Hurtig respons og god kommunikation Slip for besværet – få en flot og velplejet have med VækstVikingerne. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på haveservice i Nordsjælland og København.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Jeg kan varmt anbefale Vækst…

Jeg kan varmt anbefale Vækst Vikingerne!
De hjælper mig fast med at slå græs og ordne forskellige ting i haven, og jeg er utrolig glad for deres arbejde. De er altid søde, pålidelige og meget grundige, og haven ser fantastisk ud hver gang.

Det betyder meget at have nogen, man kan stole på, og som samtidig leverer et virkelig flot resultat. 5 store stjerner herfra!

4. maj 2026

Effektivt arbejde og stubfræsning!

Kenneth kom og hjalp os med at stubfræse mange gamle buske og træer i vores have og vi har kun rosende ord at sige om det arbejde der blev udført. Det tog Kenneth 5 timer og stubfræseren kørte nonstop, tror nærmest ikke at han holdt pause for at spise frokost ?!

Derudover hjalp Kenneth med køb af hæk og kom med gode råd og vejledning i haven. Har kun positive ord herfra og vil klart bruge Vækst Vikingerne igen.

30. september 2025

Perfekt hækkeklipning og oprydning

Vækstvikingerne klippede vores bøgehæk perfekt, og sørgede for at fjerne alle blade og grene, så græsplænen også så rigtig godt ud bagefter. Og så er de super søde og imødekommende. Kan varmt anbefale Vækstvikingerne til andre.

15. juli 2025

5 stjerner herfra🌟

5 stjerner herfra🌟
Lige så søde og rare som de er grundige og har sans for detaljen. Jeg havde en rigtig god oplevelse - både mht. sparing og dialog ift. hvad der skulle ske med min have. Min have har aldrig stået skarpere, og er nu klar til stor fødselsdag om lidt.
Kan klart anbefales.

6. juli 2025

Hej Edith

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder meget for os! Vi er rigtig glade for at kunne hjælpe, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.🌻

Effektiv, pålidelig og god service!

Effektiv, pålidelig og god service!
Vi har brugt Vækst Vikingerne til havearbejde – og vi er mere end tilfredse! De mødte op til tiden, arbejdede hurtigt og grundigt, og var samtidig meget venlige. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed. Vi anbefaler dem varmt og bruger dem helt sikkert igen!

9. juli 2025

Flot Resultat og Super Service

Jeg er virkelig imponeret over det arbejde, Vækst Vikingerne har lavet i min have. De er engagerede, arbejder effektivt og har sans for detaljen. Haven står nu flot og indbydende. Jeg kunne ikke være mere tilfreds! Kan klart anbefales!!

23. maj 2025

Ordholdende, effektive, behagelige og fleksible

Siden april har Vækstvikingerne fået sat skik på vores noget tilgroede have.
De er ikke blege for at gøre en ekstra indsats.
De kommer med ideer.
Og så er de ordholdende og leverer til tiden.
Vores projekt fortsætter ufortrødent.

Absolut bedste anbefaling herfra.

23. april 2024

Tusind tak, Finn!
Vi sætter stor pris på din ros og er glade for, at du er tilfreds med vores arbejde. Det betyder meget for os at høre, at vi lever op til dine forventninger.
Vi glæder os til at fortsætte samarbejdet.

Professionel og omhyggelig service!!

Vi har haft fornøjelsen af at få lavet have af Vækst Vikingerne, og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet.

Kenneth har fældet et stort grantræ for os og ryddet super pænt op efter sig. Det er tydeligt, at Kenneth går op i sit arbejde, for alt affald blev kørt væk, og der var ingen spor af rod tilbage. Vi valgte at beholde brændet, og Kenneth var så venlig at stable det hele for os.

Vækst Vikingerne leverer både professionel og omhyggelig service. Vi kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for hjælp i haven.

15. maj 2024

De varmeste anbefalinger

Vi har nu for 2. år entreret med Vikingerne og igen lykkedes ‘togtet’.
De kommer altid til den aftalte tid og forlader først matriklen, når den står knivskarp og der er ryddet helt op.
I år fik vi ovenikøbet hjælp til en pludselig opstået haveopgave, som var “udenfor kategori”, men “No problem”, det klarede de også med et smil 😊
Vi er megatilfredse med det udførte arbejde og Vikingerne’s empatiske måde at være på.
Vi er nu klar til at nyde - vores tilbageerobrede have - og har sagt på gensyn til K&K.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling.

9. maj 2024

Hej Sigrid

Tusind tak for den super gode anmeldelse! Vi super glade for du har taget dig tid til at skrive den. Det er altid dejligt at få bekræftet, at vores indsats bliver værdsat af vores kunder!
Vi glæder os til næste gang.

De bedste sommerhilsner
Kenneth, Vækst Vikingerne

Varmeste anbefalinger

Plantning af hæk, beskæring af træer.
De varmeste anbefalinger herfra. Effektive, arbejdsomme, holder aftaler, fleksible og rigtig behagelige fyre. Vi kommer til at bruge dem igen.

17. april 2024

Hej Mathias

Tusind tak for de varme anbefalinger! De luner, selv i denne varme sommertid.
Vi glæder os til at komme ud og hjælpe, næste gang det bliver aktuelt!

Glade sommerhilsner

Effektivt arbejde

Vi havde besøg af de to vækstvikinger for at stubfræse samt beskære træer. De klarede opgaven helt perfekt og tog grene og alt med på genbrugspladsen.

Vi kan klart anbefale dem.

30. marts 2024

Hej Andreas

Mange tak for at dele din positive oplevelse, det sætter vi pris på!

Bedste Hilsner
Kenneth Vækst Vikingerne

Min have har fået et nyt liv

De friske drenge har givet min have et nyt liv, og kan nu glædeligt vise min have frem til venner og familie. Det er både billigt og effektivt. Er meget glad for deres services, og kan klart anbefales!

10. august 2023

Hej Sebastian

Tak for anbefalingen! Vi er glade for at høre, at vores firma kunne imødekomme jeres behov og give jer den hjælp, i havde brug for.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for jer, eller hvis i har spørgsmål, er i altid velkommen til at kontakte os. Vi sætter pris på jeres tillid til os og ser frem til at fortsætte med at betjene jer på den bedste måde muligt.

Bedste hilsner