Vadstrup 1771 Anmeldelser

Middel

1 anmeldelse

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

3,2

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dårlig og uhøflig betjening samt utilfredsstillende mad

Først og fremmest vil jeg gerne ligge ud med at sige at jeg på ingen måde kan anbefale Vadstrup 1771!
Vi var en gruppe på 14, som tog en dagstur til Samsø for at opleve øen i juli måned, og besluttede os for at besøge og spise på Vadstrup 1771, men det skulle vi aldrig have gjort.
Vi havde en måned inden turen til Samsø bestilt bord på Vadstrup 1771,og fået oplyst at vi skulle bestille mad i god tid, så maden kunne være klar med det samme når vi ankom, så det gjorde vi naturligvis. Imellemtiden var der kommet en ny kok i køkkenet, som havde ændret menuen - dette fik vi af vide 4 timer inden vi skulle indtage vores frokost på Vadstrup. Vi bestiller vores mad (nu en helt anden menu end den vi tidligere var blevet henvist til, og langt mindre børnevenlig menu - skuffende, da vi bla. Havde valgt restauranten på baggrund heraf..) og får yderligere en time senere et opkald fra Vadstrup - de er løbet tør for ingredienser, så de kan ikke lave fiskefrikadeller - vi spørger indtil om de personer der så har bestilt retter hvor selv samme ingredienser bruges også skal vælge om hvortil vi får svaret nej. Vi undre os, og kokken må krybe til kors. Han har ikke tid til at lave fiskefrikadeller (vi snakker om 3styks....), men vi kan få tilbudt en mindre ret til samme pris. Øv start inden man er kommet hen til stedet.
Inden ankomsten Vadstrup, har vi fortalt servitricen at såfremt det er godt vejr, så vil vi gerne sidde ude (der var høj sol), men her har servitricen valgt at sætte os inde, og vi beder derfor om at blive rykket udenfor. Servitricen bliver sur og vrisser af os, sådan noget kan man kan ikke bare ændre til trods for at der udendørs var 8-9 ledige borde blandet mellem 2 og 6 personers borde, og at de ikke havde dækket op indendørs endnu. Vi får til sidst lov til at rykke ud, men vi skal selv gå hen og finde de hynder til de atole vi skal bruge, for det kunne servitricen ikke bruge sin tid på?!?
Vi sætter os til rette og er klar til at spise. Da det kun var en endagstur vi var på, havde vi kraftigt understreget at vi skulle spise kl. 14:00, så vi kunne nå at se de andre seværdigheder vi havde planlagt. Da kl. Blev 15 havde vi endnu ikke fået vores mad , hvilket betød at vi måtte aflyse at se en seværdighed.
Vi skal bestille drikkevare, og måde servitricen spørger os om hvad vi kunne tænkte os at drikke, lød følgende: "hvad skal du ha?" En af børnene er lidt længere tid om at svare hvortil servitricen hæver stemmenog med turende adfærd siger: "hallo! Jeg sagde hvad skal du have????"
Vores mad bliver serveret og vi får ualmindelige små potioner - ikke engang de mindste af børnene blev mætte, hvorfor vi beder om at få ekstra brød, hertil får vi besked om at det er besværligt men at hun nok skal hente det, vi må bare vente noget tid endnu (der var to par udover os der besøgte resturanten hvoraf det ene par får kaffe og det andet par spiste da vi kom og ellers stod servitricen i køkkenet og talte eller brugte sin telefon). Vi væbner os endnu engang med tålmodighed.
Vi beder om at få regningen, og understreget at regningen skal deles op i fire - ingen starter servitricen med at fortælles os hvor besværlige vi er, og hvorfor der ikke bare er en af os der kan betale alles mad - vi forklarer situationen, og får besked på at vi selv kan gå ud i køkkenet og få opdelt vores regningen.
På intet tidspunkt under middagen føler vi os velkommen eller godt tilpas, hvilket er mere end ærgerligt, da Vadstrup 1771 ligger i perfekte og skønne omgivelser.
Da vi går fra Vadstrup er der ikke en eneste der er mæt, og vi beslutter os efterfølgende for at tage til ballen for at få stillet sulten, og ender med at besøge det lokale grill- og ishus. Her mødes vi med smil og venligt personale, men det er en anden historie.
For at lave et kort resume; dårlig service, meget dyr mad, meget så potioner og dårlig mad.

Efterfølgende har vi forhørt os ved venner der har besøgt øen og lokale, som fortæller ar Vadstrup 1771 desværre er kendt for at "spille" et fornemt sted (det er det ikke), for at lave dårlig mad og får at have en elendig betjening.

Vadstrup 1771 kan på ingen måde anbefales!

14. juli 2015

Er dette din virksomhed?