V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S Anmeldelser

3,6

Lone Ribert fra V-R Gruppen fortjener det største antal stjerner, den bedste anmeldelse og alle de roser der kan ligge på og hænge om hende. På en trist baggrund har jeg benyttet mig af Lones store h... Se mere

Jeg har med fornøjelse samarbejdet med VR-Gruppen de seneste 2 år, hvor jeg har samarbejdet med forsikringsmægler Lone Ribert. Det har været en tryg og god oplevelse hele vejen, hvor Lone ha... Se mere

1. Penge og forsikring

Overskud til mere - De rette forsikringer med de rigtige dækninger til den bedste pris

Middel

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Lone Ribert fortjener ros og tak

På en trist baggrund har jeg benyttet mig af Lones store hjælp, til at anmelde en erstatning til mit forsikringsselskab, Min hustru fik hjertestop og blev behandlet på OUH og i den forbindelse smider personalet hendes halskædevedhæng væk. OUH nægter at erstatte det, vores eget forsikringsselskab afviser 3 gange at erstatte tabet, men Lones ukuelighed og fagligt høje kvalitet i sit arbejde, fik efter flere og lange kampe, endelig lært forsikringsselskabet hvordan man læser og forstår en police, så ret kom til ret, og vi kunne få vores erstatning. jeg ville egentlig ønske jeg kunne give flere stjerner end de 5, for hun fortjener mindst det dobbelte, for hendes altid ærlige udmeldinger, høje faglighed og store overblik.

5. oktober 2022

Dårlig mægling til privatforsikringer.

Som privat person kan det aldrig gå, at få V-R til at finde de bedste forsikringer. De rører ikke en finger, men deres procenter på forsikringerne skal de nok opkræve. Ved ophør af samarbejde beholder de hele mægler gebyret uanset hvor længe forsikringen løber.
Opdateret d. 13.10.2022. Fik resten af mægler gebyret retur pga. at det ikke stod i aftalen.

27. juli 2022

Besvarelse fra V-R Gruppen Forsikringsmæglere A/S

Hej Mads, det var min opfattelse at der var fundet en afklaring på denne og skulle dette ikke være tilfældet, er du meget velkommen til at kontakte mig igen. Med venlig hilsen Steen Søndergaard

Fagligt, menneskeligt og forretningsmæssigt tip-top

Det har været en tryg og god oplevelse hele vejen, hvor Lone har givet fagligt sublim rådgivning, imens det blev holdt på et jordnært niveau med forretningsmæssige briller på.

Vi står i dag med en langt bedre forsikringspolice og dækninger, end da jeg selv sad med den del alene.

Mvh
Peter Thomsen
Adm. direktør i Morningtrain

18. november 2020

Vi her hos DecoDemp Akustik har alle…

Vi her hos DecoDemp Akustik har alle vores forsikringer gennem V-R gruppen. Vi er rigtig glade for at vi fik V-R gruppen ind over forsikringerne, der var hurtig respons fra dag et. Vi sparede 19.234 kr i forsikringer efter de forhandlede med de forsikrings partnere vi havde (Tak for det:). En stor tak skal der lyde til Lone som bar har været mega dygtig og skarp.:). Nu har vi for noget tid siden haft en skade på en af vores ejendomme, her læner man sig tilbage, ringer til Lone og så køre hun det med forsikringer og håndværkere. De bedste penge vi bruger er dem bruger på denne ydelse.! Tak for det Lone.;)

27. marts 2020

Vi har i mange år samarbejdet med V-R…

Vi har i mange år samarbejdet med V-R Gruppen og i de senere år har Lone Ribert været vores mægler. Siden hun kom til har jeg ikke brugt mange minutter på forsikringer. Hun og V-R Gruppen klarer alt der vedrører vores forsikringer. Alt er blevet overskueligt og jeg føler mig tryg. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til V-R Gruppen og især Lone Ribert.

Venlig Hilsen
Henrik Hansen
Indehaver af Autoværkstedet CiPe:Care

Tilfredshed med samarbejdet

Vi har i de seneste 3 år samarbejdet med V-R Gruppen og haft Lene Welander som fast kontaktperson. Det har vi været meget tilfredse med. Lene svarer hurtigt og udførligt på vores henvendelser, og hun har et rigtig godt indblik i vores forsikringer og behov.
Vi har gennem årene arbejdet sammen med flere forskellige forsikrings mæglere,men vi oplever, at vi i V-R Gruppen har fundet en samarbejdspartner, som holder ved de lover - også på den lange bane.

20. februar 2020

Fantastisk samarbejde, V-R gruppen gør vores dagligdag lettere !!!

Vi bruger V-R Gruppen og Lone Ribert.
Lone og V-R gruppen, er en fantastisk samarbejdspartner, der hjælper med alt indenfor forsikring, det har lettet meget internt i virksomheden, at der er en person der står for alt vedr. forsikring, det er alt ligefra forhandling og tjek om vi har de rigtige policer til hjælp når vi en sjælledt gang skal gøre brug af forsikringerne.
V-R gruppen, deres ansatte og i særdeleshed Lone Ribert, får min varmeste anbefaling :-)
Vh Morten

De bedste anbefalinger.

V-R Gruppen kan på det varmeste anbefales, hvis du vil have et forsikringsoverblik, som du kan være tryk ved og hvor du er "forsikret for" at prisen ikke stikker af.
Samtidig kan du uanset skadens art altid ringe til den samme mægler og trykt overlade alle opgaver til dem.

20. februar 2020

Jeg har kendt Steen siden jeg købte min…

Jeg har kendt Steen siden jeg købte min første bil i 1999 og har siden været helt tryg omkring alt hvad der hedder forsikring. Jeg har altid fået hurtigt og brugbart svar, super vejledning og jeg har altid fået tilfredsstillende dækninger. Også da jeg startede egen virksomhed, havde jeg Steen med som vejledning og føler mig også her i fuldstændig trykke hænder. Som alle andre bliver jeg ofte kontakte af forsikringsselskaber, der vil tilbyde mig et eller andet og de får altid samme svar. Jeg har en mægler, og jeg har de forsikringer han anbefaler og intet kan få mig til at ændre den holdning. Tak Steen!

18. februar 2020

Det seriøse valg!

Det seriøse valg!
Vi har i H.C. Andersens Flyttefirma A/S skriftet fra en tidligere forsikringsmægler til V-R gruppen og Lone Ribert!

Det var den rigtige beslutning -tusind tak fordi vi kan trække så meget på jeres ekspertise!!

17. februar 2020

Jeg har i et par år brugt V-R Gruppen…

Jeg har i et par år brugt V-R Gruppen som forsikringsmæglere, nu har Kasper genforhandlet mine forsikringer, Kasper har gjort et rigtig rigtig fint stykke arbejde, bedre dækninger lavere selvrisikoer og lavere priser. Kasper har taget sig tid til at gennemgå det hele med mig, mange tak Kasper.
Mvh. Hans Aage Schmidt
H.A.Schmidts Tømrerforretning ApS

1. februar 2020

De bedste anbefalinger til V-R Gruppen

Har fået Kasper fra V-R Gruppen til at varetage mine forsikringer i mit firma. Han har udført en rigtig god gennemgang af det ekst. Grundlag og har leveret virkelig god service 👍🤗

De bedste anbefalinger herfra 🌠🌠🌠🌠🌠

Venlig Hilsen

Jesper Nikolajsen

27. januar 2020

Fremragende service

Fremragende service
Efter et møde med Kasper Pedersen var jeg ikke i tvivl om at jeg skulle vælge V-R Gruppen. Kasper fik løst en akut forsikrings sag, og han fik også sørget for at jeg fik bedre dækninger på mine forsikringer, samtidig med at jeg sparede en del penge.
1. klasses service, som jeg varmt kan anbefale.

Ole Nikolajsen
ProPrint

24. januar 2020

Ikke sin opgave voksen

Vi blev flyttet til V-R gruppen, da vores oprindelig agentur lukkede. Det har fra første kontakt med virksomheden være en dårlig oplevelse. Deres behandlingstid på henvendelser er i mine øjne urimeligt lang og de videregiver ikke vigtige informationer rettidigt. Jeg har aldrig brugt så meget tid på at bekymre mig om forsikringer, som efter vi blev kunder hos V-R gruppen og jeg kan derfor på ingen måde anbefale dem til nogen. Jeg har i øvrigt selv kunne finde bedre dækkende og billigere forsikringer uden de store anstrengelser.

18. januar 2020

Tak for din anmeldelse på Trustpilot Anna Kirstine,
Vi beklager meget, at du finder vores svartider urimelige lange.
Det er normalt ikke proceduren hos V-R Gruppen Forsikringsagenturer.
Nogle sager kræver længere ekspeditionstid, hvilket i din sag har været årsagen til den længere ekspeditionstid.

Tina Schultz

Jeg kan varmt anbefale V-R Gruppen.

Jeg kan varmt anbefale V-R Gruppen.

Vi er tilknyttet Thomas, både privatforsikringer og erhvervsforsikringer, og han får de varmeste anbefalinger herfra.
Det samme gør de øvrige medarbejder vi har haft kontakt med i tidens løb.

De tjener sig selv ind og samtidig sparer vi tid når skaden desværre sker.

Fordi forsikringer bare skal fungere og V-R gruppen er vores part der får dette til at ske.

Eneste øv, er at vi ikke kendte til dem før. Det kunne have sparet os meget, klog af skade... nu bruger vi kun V-R gruppen.

18. juli 2018

Skifte til V-R Gruppen

Har haft besøg af V-R Gruppen og har flyttet både private- og erhvervsforsikringer til mæglerbetjening hos dem. Udover at spare penge på forsikringerne har jeg nu en uvildig rådgiver til at sikre den optimale forsikringsdækning og eventuelle kommende skadesforløb. Jeg kan kun anbefale et skifte til en seriøs forsikringsrådgiver.

14. juni 2016

løgn fra ende til anden

Efter tre år med en trailerforsikring købt gennem en Brenderum forhandler hos Chubb insurance company of europe får jeg brev fra V-R Gruppen Forsikringsmæglere. I brevet står der at "Det er vigtigt at du retter henvendelse til forhandleren inden forsikringen udløber, da traileren ikke må være uden forsikring i en periode". Efter en kort søgning på nettet viser det sig at forsikring på trailer ikke er lovpligtig - jeg er træt af virksomheder som bare ønsker at tjene lidt hurtige penge. Gå endelig uden om V-R Gruppen.

11. februar 2014

Hej Morten
Tak for din anmeldelse !
Brevene er tænkt mere som en servicemeddelelse end som et "salgsbrev" så trailerens ejer er opmærksom på at kaskoforsikringen udløber.
Vi har på bagrund af dit indlæg gennemlæst og tilrettet brevet så lignende misforståelse skulle undgås.
Steen Søndergaard

Starter godt men slutter skidt

En fornøjelse at have besøg af og de finder ofte et godt alternativ til ens eksisterende forsikringer, men oplevede desværre at de havde fusket med en erhvervsforsikring, priserne der var aftalt holdt ikke og en kaskobilforsikring på en helt ny bil blev pludselig til en ansvar. Da policen ankom efter over to måneder blev fejlen fundet, men godt der ikke var en skade i mellemtiden.

29. oktober 2011