Meget stort udvalg af ure i alle prislag. Priserne er fuldt ud konkurrence dygtige med andre forretninger. Jeg bestilte derfor et ur og overførte penge, men bekræftelsen kom først efter 3 bankdage... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Skandinaviens største online urbutik. Siden starten i 2006 har vi leveret ure til over 600.000 kunder, og i dag tilbyder vi over 30.000 forskellige urmodeller fra verdenskendte mærker. Vi kombinerer sikker e-handel, skarpe priser, et bredt udvalg, hurtig kundesupport og kvalificeret vejledning. Du får 90 dages returret, og alle ure sælges med garanti og er naturligvis 100 % ægte.

Götgatan 19, 11646, Stockholm, Sverige
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Leveringstid, skal I lade være med at love så meget, for det har I godt nok svært ved at overholde! Desværre for lang tid, i forhold til andre:( Men i skal have ros for gode kvaliteter på jeres varer. Ingen tvivl om det :)

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Køb kun på urvaerket.dk hvis du kan leve med at dit ur bliver leveret på et eller andet tilfældigt tidspunkt, når det lige passer dem. Det tog dem 2 uger at leverer et ur der står som "på lager". Hvad de ikke skriver er at det er fjernlager. Det tog dem 8 dage at sende fra deres fjernlager til deres hoved lager. De accepterer ordren på dagen og trækker også penge den dag du bestiller(det er desværre lovligt ift.svensk købelov, btw. Det er ikke en Dansk forretning). Alt i alt den mest frustrerende og elendige købsoplevelse jeg nogensinde har haft på en webshop.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Meget tilfreds med det ur jeg købte og jeres gode service.

Noget lang leveringstid.
Ellers fin kommunikation med firmaet.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Stort udvalg hurtig levering 3-5 dage, god leverings information via Bring - produktet godt indpakket!

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Varen var forsinket. Men hver gang jeg skrev og spurgte om en opdatering, var der hurtig respons og de tog opgaven seriøst.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Nemt at navigerer rundt i inde på deres hjemmeside.
Hurtig levering og pæn indpakning af uret.
Har ikke haft behov for kundeservice, men mon ikke de også klare det til UG
Bestemt ikke sidste gang jeg køber derfra :-)

Besvarelse fra Urvaerket.dk
God og venlig kundeservice. Hurtigt svar, når man ringer. Uret var flot, leveringstid er længere, men det skriver de også på hjemmesiden, så man skal bestille i god tid.
Det var en god oplevelse at handle på siden.

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Hurtig levering af lækkert ur til en fornuftig pris

Besvarelse fra Urvaerket.dk
Nemt at finde det rigtige ur og uret blev leveret som planlagt. Handler gerne igen.