4,6

Elsker elsker elsker!

Elsker elsker elsker!! Champagne showet hele vejen! Kæmpe oplevelse alle pengene værd! Go Extreme or go home. Alle ens spørgsmål bliver besvaret med det samme af de skønne guider. Specielt sandra har hjulpet os meget!

1. juli 2023

Den danske guide Christina er den…

Den danske guide Christina er den bedste!! Bedste guiden som findes och har på riktigt gjort vores semester ! Rekommendera magaluf til allé som vil have den bedste semester !! #heyadansk!!

18. juni 2019
Uptours-logo

Besvarelse fra Uptours

Hej Omar.
Tusind tak for din feedback - det er vi så glade for! Vi glæder os til at se dig igen næste år :-)

Mvh
Rasmus
Uptours

Netop kommet hjem fra ferie i Magaluf…

Netop kommet hjem fra ferie i Magaluf med Uptours. Mega god ferie! Uptours gjorde den virkelig god, de sikrede sig for vi havde det godt og fik den bedste ferie. De har de fedeste guider, Monique, Thomas og Krille var altid klar på at feste, og fik det gjort til den fedeste fest hver gang. Valgte selv at på tatoveret "Krille og Thomas" på mit lår for minde om de 2, fedeste 2 gutter jeg nogensinde har mødt. Virkelig en fed rejse som alle burde opleve!!

12. juli 2018

Denne ferie var Uptour!

Netop været i Magaluf med Uptours. Det har været den fedeste oplevelse, med hjælp fra deres fantastiske guider. De har alle bidraget til, at vi skulle få den fedeste oplevelse. Mikkel viste mine to venner og jeg rundt i byen ved ankomst, hvilket gjorde det nemt selv at finde rundt bagefter. Jacob havde svar på alle spørgsmål, og var en god guide at have der. Olivia og Martina var gode til, at komme fordi vores hotel ‘Honolulu’ hver aften inden afgang, og høre hvordan vores dag havde været, og med hjælp fra Mette sikrede de en god stemning på dansegulvene hver aften, og var søde piger at snakke med i løbet af aftenerne. En af mine venner blev syg på turen, så Thomas og Monique var gode til at komme og spørge ind til hans helbred, samt skaffe ham den hjælp der var behov for. Thomas havde selv været på ferie med Uptours, og havde derfor en masse sjove historier at fortælle. Monique var også en god og sød guide, som ønskede at skabe en fed stemning, og få det bedste ud af turen.

Kan klart anbefale Uptours, hvis man ønsker en solferie om dagen, en fest om natten og gode guider. Der er arrangementer hver dag, og du møder mange andre unge mennesker. Boede på Honolulu med alt inklusiv, og maden var så god at nyde med udsigt til poolen, samt vandet.

8. juli 2018

Forfærdelig tur til Magaluf - Juli måned

Turen til Magaluf var noget af det værste jeg længe har oplevet, vi blev smidt på et hotel, med det værste mad, en elendig all inclusive, hotellet var dog fyldt med unge som vi blev lovet, hvilket resulteret i, at der blev kastede utrolig mange flasker/glas osv ned i pool området, som IKKE blev fjernet af hotellet, på trods af de blev gjort opmærksomme på det.
Derudover var guiderne simpelthen noget af det værste jeg længe har oplevet, ikke styr på noget som helst, de har ingen forståelse for at holde/arrangere fester. Det var utrolig besværligt og komme i kontakt med guiderne, når man endelig fandt frem til én, var de fuldstændig uvidende omkring området vi befandt os i. Kunne jeg give 0 stjerne frem for 1, havde jeg selvfølgelig gjort dette.
Det var første og bestemt sidste gang, jeg benytter mig af Uptours.
Vil til enhver tid anbefale Ungrejs fremover!

21. juli 2017

Absolut en katastrofe at et dansk …

Absolut en katastrofe at et dansk selvskab kan finde på at sende danskere på et hotel som vistanova.
Kakkelakker, elendig mad, rengøring var ikke eksisterende hverken da vi fik værelset, eller i ugens løb, ubehøvlet betjening fra hotellets personale, aircondition som der blev lovet virkede ikke ordenligt på nogle af værelserne, to mands værelse hvor der var slået en weekendseng op så der kunne være 3, jeg kunne blive ved...

Useriøst af jer og kan kun være fordi i skummer fløden på hotellet som gør i har samarbejde med dem, samtlige danskere vi har talt med her har været utilfredse.

Føler mig virkelig snydt og fejlvejledt af uptours, så udfra det vil jeg anbefale andre at benytte sig af andre selvskaber.

18. juli 2017

Fantastisk oplevelse IGEN i år

Fantastisk oplevelse IGEN i år! :-D
Jeg har nu rejst til Sunny Beach med Uptours to år i træk og alt har bare fungeret perfekt! Fine hoteller, god hjælp til at finde rundt, samt komme fra luftehavnen og tilbage igen og fantastiske guider begge år - men især Frida, Bella og Viktor som har været der begge år, er nogle skønne guider!!
De er super søde og hjælpsomme, og altid klar på sjov og fest - og de er gode til at få gæsterne med! Generelt er det altid en god oplevelse at rejse med Uptours og det kan helt klart anbefales! :-)

9. juli 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (236 anmeldelser)