Se, hvad kunderne siger
Een op zich vriendelijke helpdeskmedewerkster die helaas alleen taal van Gen Z resp. computerdeskundige spreekt. Mijn probleem niet opgelost. Waardeloos. Ziggo, zet aan een helpdesk medewerkers die... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Informatie, service en online bestellen van Televisie, Internet, Telefonie en Totaalpakketten.
Kontaktoplysninger
Echt geweldig heb je een zakelijke…
Echt geweldig heb je een zakelijke abbonement, klapt je wifi er elke 5minuten uit voor 2 uur lang, geen 24/service kan nu niks doen geweldig!!
Ziggo verlenging abo 2 jaar
Ziggo: goeie gast aan de lijn gehad, Serdar! Zoekt dingen met je uit samen, luistert goed en komt ook met oplossingen. Hij heeft ons waanzinnig goed geholpen en na een hele lange tijd al klant te zijn, is Serdar er in geslaagd ons vertpuwen nog langer in Ziggo te houden. Dank je wel, Serdar..ze kunnen bij Ziggo trots zijn op zo n medewerker
Klacht Ziggo email verwijderen
Vanaf 2024 al geen Ziggo meer. Mijn Ziggo emailadres is nog steeds aanwezig en blijft maar volstromen met SPAM. Hier al over gebeld maar ze geven aan hier niets aan te kunnen doen. ook een brief naar de directie gestuurd zonder reactie.
Het is schandalig dat ze mijn email adres niet kunnen verwijderen, ook niet na diverse verzoeken hiervoor.
Het lijkt op politiek van alles beloven maar niets uitvoeren, daarom ben ik ook bij Ziggo weggegaan alles behalve klantvriendelijkheid.
Unwanted calls
I already got rid of Ziggo because of their bad service, but now they call me with commercial offers, though I have registered not to be called commercially by any firm. Everyone adheres these preferences except Ziggo
Op zondag niet bereikbaar terwijl dit…
Op zondag niet bereikbaar terwijl dit welkom de site staat.
Nieuwe klanten 12 mnd 50% korting en ik...:-(
Ik ben al 15 jaar ofzo (zakelijke) Ziggo klant en werk vanuit huis en in tegenstelling tot veel mensen hier heb ik geen klachten over de helpdesk en de verbinding is altijd stabiel maar het is best wel irritant dat nieuwe klanten 12 mnd 50% korting krijgen en ik na aandringen 6 maanden 25% korting...
Ik dacht dan zeg ik mijn zakelijke abo op vraag een nieuwe thuis Ziggo abo aan maar dan wordt ik niet gezien als nieuwe klant en krijg ik 0 euro korting...
Nu hebben wij hier sinds kort glasvezel en zou ik graag overgaan maar helaas kun je nu alleen nog naar Odido dus zodra er meer keuze is in aanbieders ben ik weg bij Ziggo...
Hoe kan het eigenlijk dat deze…
Hoe kan het eigenlijk dat deze oplichtersbende nog legaal mag opereren in Nederland? Tijdens blackfriday een deal voor 1 jaar lang 33 euro per maand betalen en nog geen maand later moeten we elke maand 60 euro aftikken.
Slechte helpdesk
Ziggo, zet aan een helpdesk medewerkers die voor iedereen begrijpelijke taal spreken.
Het "goede"nieuws: als Ziggo 100% Amerikaans wordt haak ik hoe dan ook af. Genoeg andere providers
Al meer dan een week geen mail meer!!!
Al meer dan 40 jaar klant bij Ziggo en voorgangers. Altijd tevreden geweest maar nu niet mee. Op 12-2026 heeft Ziggo mijn (en een aantal anderen) IP-adres opeens op de zwarte lijst gezet vanwege eerder misbruik. Ik ben mij van geen kwaad bewust en Ziggo kan ook niet aangeven wat ik zou hebben misdaan. Ik kan nu al een week geen mail meer ontvangen en versturen. Ik ben zzp'er, werk thuis en kan niet zonder mail. Bij zowel de klantenservice als de Ziggo Community ben ik (en anderen) geen stap verder gekomen. Niemand wil of kan mij/ons helpen. Ik heb alle vertrouwen in Ziggo verloren en heb besloten om volgende week over te stappen naar KPN Glasvezel. Ziggo prijst zich helemaal uit de markt, niet alleen door glasvezel en prijs maar ook door de slechte service.
Slechte klantenservice
De dame van de klantenservice kon der werk niet aan. Zegt dat ze collega gaat bellen. Komt vervolgens niet terug. Neemt geen verwoordelijkheid voor de nalatigheid van informatie die is geleverd kwa eerste factuur. Als je een abonnement afsluit met korting omdat je nood daarin hoog is. En dan vervolgens voor 3 maanden moet betalen zonder hierover te zijn geïnformeerd. En dan vervolgens de schuld te geven aan de klant. Wat een schande. Neem aub capabele mensen aan.
Een nieuwe truc bij .Ziggo
Een nieuwe truc bij .Ziggo ! Ik heb zelf KPN maar een Ziggo verkoper aan de deur met het verhaal ? KPN komt binnenkort graaf werkzaamheden verrichten en dan gaan de kosten omhoog.Ik zei wil je nou gauw wegwezen met je L.L verhaal en smeet de deur dicht .
Very disappointing experience with this…
Very disappointing experience with this provider.
After having been a customer for a couple of years, I tried for months to cancel my home internet subscription by visiting the store and contacting customer support (since it became too expensive). And every time I was promised it would be canceled the following month. Despite these promises, the contract was never properly terminated (they say “something went wrong in our system” as an apology). I eventually stopped using the service and switched providers because I was losing money, yet they are still asking me to pay for a month of service that I did not use. Extremely frustrating process, poor customer support, and a costly experience overall.
Sturen de brieven een week te laat.
Sturen de brieven een week te laat. Kreeg vanmorgen 18 februari 2026 een brief van Ziggo dat men een onderhoudsbeurt ging doen op 18 februari 2026. Datum van de brief is 12 FEBRUARI 2026. Ik heb de foto op het moment dat de brief in mijn brievenbus ging. Ik ben BLIJ dat ik GEEN Internet en Mobile van de heb alleen TV. Ik slaap met TV aan dus de hele nacht GEEN ZIGGO TV gelukkig heb ik streamingsdiensten BUITEN Ziggo om. OPLICHTERS ZIJN HET. Dit is NIET1 keer gebeurd, maar gebeurt iedere keer een week NA het onderhoud. Dit doen ze al jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaren.
ZIGGO Zakelijk
ZIGGO Zakelijk. Wat een TROEP afdeling. Ik heb vaker om een retourlabel gevraagd om de wifipods terug te sturen omdat ik mijn abonnement wilde beeindigen. Dit hebben zij nooit gedaan en dan ook nog eens het bedrag van mijn rekening afgeschreven. ZONDER MIJN TOESTEMMING! Als ik aangeef hier niet mee eens te zijn (omdat het om een oude factuur gaat), wat ik over de ogen heb gezien. Ik wilde de Pods helemaal niet ze liggen hier maar ongebruikt en kan er helemaal niks mee. Klantenservice doet zijn werk helemaal niet, bellen voor saus. Onbehulpzame klantenservice, per mail en klachtennummer zijn zij onbereikbaar. Ik ben een nieuwe klant neem je dan wel op? Zeker wel! WALGELIJK.
Ze hadden opeens mijn internet…
Ze hadden opeens mijn internet afgesloten en duurden 2 dagen tot dit is gefixt. Terwijl ik normaal alles op tijd betaal? Klantenservice gaf aan foutje van een collega en ze hadden vergeten een herstel case te beginnen.
Al jaren probleemloos!
Ben al meer dan 20 jaar klant en vrijwel nog steeds zonder noemenswaardige problemen. Het vorige wifi-modem was niet geheel betrouwbaar waardoor ik toen het modem in bridge modus heb laten zetten en er een eigen wifimodem achter heb gezet. Met TV en internet sindsdien nooit problemen gehad..
Grenst aan oplichting, dus laat ze niet binnen
Twee heren van Ziggo aan de deur gehad en meldden dat ik in aanmerking kwam voor een fikse korting op mijn privé Ziggo abonnement. Dan wel voor 3 jaar vast. Ik ben al meer dan twintig jaar bij Ziggo dus geen probleem voor mij.
Er is ook een stichting op mijn adres gevestigd zonder internet behoefte.
Toen ik het (zakelijke?) contract via de mail had ontvangen bleek dat ik uiteidelijk maarliefst meer dan 30 euro per maand meer zou moeten betalen!!
Vast bellen hadden ze ook maar even ongevraagd aangezet(waarom?) Terwijl ik aan had gegeven dat we al jaren geen vaste telefoon gebruiken.
Na veel (en lang) bellen met Ziggo zakelijk is er na veel aandringen een iets betere deal uitgekomen, maar bij lange na niet de korting die aan de deur werd beloofd.
Het moge duidelijk zijn dat Ziggo verkopers er bij mij niet meer in komen! Ziggo bedient zich op dit moment wel van heel bedenkelijke methoden om klanten (langer) aan zich te binden.
Komt bij mij allemaal zeer onbetrouwbaar over en het hele gebeuren geeft mij een heel vieze smaak.
Ik zit de rit wel uit en dan een andere provider zoeken en wegwezen na 24 jaar.
Bestaande klant wordt genegeerd
Helaas zijn vaste klanten niet belangrijk voor dit bedrijf.
Nieuwe klanten krijgen mooie aanbiedingen, terwijl bestaande klanten blij gemaakt worden met een dooie mus.
Pas op , gemeen
Pas op. Ziggo belt met de mededeling dat een half jaar korting krijgt of een gratis zenderpakket als trouwe klant .
Aan het einde komt de vraag of je het contract wilt verlengen en kun je dus niet meer maandelijks opzeggen. Toen ik aangaf dat ik het zo wou laten gooide mevrouw de hoorn erop. Heeft mij aan het denken gezet en na 12 jaar stap ik van ziggo af!
Verhuisd naar het buitenland
Verhuisd naar het buitenland, ziggo opgezegd, maar ze blijven facturen sturen, en dreigen met incasso
Oplichters!
Læs mere om andre typer anmeldelser.