Den 26/12-2020 er min datter blevet faktureret 447,45 kr uden at have gjort noget. Når man prøver at skrive til jer får man bare en returmail om at customerservice @ unwire. dk ikke kan modtage post.... Se mere
Min datter var blevet snydt for 10*75 kroner på moviestar planet. En anden bruger havde lokket hende til at sende SMS og sende pin koden til denne bruger. Jeg kontaktede unwire, som var utrol... Se mere
Troede det var gratis at man kunne se sig selv som gamle man skulle bare svare på,nogen spørgsmål og uploade et billede af sig selv men man blev klogere da sms kom stod der det koster penge Ha... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hej og velkommen til Unwire Aps trustpilot side. Såfremt du ønsker at kontakte Unwires kundeservice direkte, så kan du enten ringe i mellem 10 og 14:30 på telefon 7027 6527, eller du kan skrive os en mail på customerservice@unwire.dk. Unwire står for en stor mængde af 4 cifret Shortcodes. Vores handle forgår Business 2 Business, såfremt at du er en bruger, og har benyttet vores numre, så beder vi jer kontakte os direkte på ovenstående. Hello. Please note that we are a B2B company and that this review page is for our direct customers only. If you are an end-user who is experiencing any trouble, please contact us on the below email address, and we'll do our best to help. Thank you.
Vermundsgade 38A, 2100, København Ø, Danmark
- +45 3393 1434
- customerservice@unwire.dk
- www.unwire.dk
Svindel fakturering
Hvordan filan kommer man så i kontakt med jer? Alternativt må jeg jo tage fat i Forbrugerombudsmanden eller i sidste ende politiet med henblik på en anmeldelse for svindel..
bedragere
Hej
den ene stjerne er kun så jeg kan skrive en kommentar.
Jeg er de seneste to måneder blevet "hacket" for ca 1800.- kr uden have bedt om noget som helst. Teleudbyderen er ved at se på sagen om vi kan gå til politiet. Dette er er bedrageri. Vil gerne have en udsakrift af min bvestilling
Tyveri eller hvad!!!!???
Er blevet trukket 50,- uden at vide hvorfor, og har øvrigt ikke brugt nogle former for indholdstakseret tjenester???!!!! Ej heller deltaget i konkurrencer eller andet gøgl, SÅ DERFOR kære Unwire, hvis i mener at kunne bekræfte at have krav på så meget som en krone fra mig, ville det glæde mig, om i var i stand til at sende en lidt mere udspecificeret faktura, på det tilgodehavende (service) i mener jeg har benyttet mig af???!!!!

Køb af ringetone
Fup -firma.
Købte engang en ringetone - og i følgende 4 måneder blev der hævet beløb hver måned med 49 kr.
Så føj med dem. Hilsen Pia

Besvarelse fra Unwire
UNWIRE har nogen erfaring med bedragerianmeldelser?
Unwire har hu høvet ca 3.000 kr påmin datters knto for overtakserede SMS'er.
Er der nogen der har erfaring med bedragerianmeldelser, herunder krav til dokumentation mm
Jeg sidder her med røde ører. Min 9 årige datter har ændret forklaring. Hvad der tidligere var en deltagelse i en konkurrence, er nu blevet ændret til hyppig kontakt til JUST DANCE på SMS 1999- Så min konspirationsteori, om at nogen har udnyttet oplysninger holder ikke. Så mine forestillinger om musbrug/bedragere er ændret til BØRNELOKKERI, og videre behandling er ikke politiet men forbrugerrådet.

Besvarelse fra Unwire
Danmarks indsamling med uautoriseret penge?
Sammen problem som 1000 andre bruger, Uniwire stjæler penge! i mit tilfæld hele 600 kr!
Snydt!!!
Jeg har med slukket tlf om natten doneret penge via sms. Og nej selvfølgelig kan man ikke lige komme i kontakt med unwire for at "fortryde" købet :-(
Stop dog forfanden!
Min søn er lige blevet snydt for 3 x 100 kr og vi aner ikk hvordan. Unwire har bare trukket dem. Hvad fanden er det for noget. Jeg er tosset. Han er 12 år og har ikke brugt hans telefon. Yousee siger at man skal sende en sms til 1999 for at blive trukket 100 kr, og det skulle min søn have gjort 3 gange. Hold nu op fjolser. I skulle sgu meldes og lukkes ned omgående.
Enormt god service
Jeg kontaktede unwire, som var utrolig behjælpelige. Desuden kom jeg i forbindelse med dem ved første opkald.
Allerede dagen efter fik en mail om at pengene er refunderet. Takket være unwire!!
Har kun rosende ord til overs for dette firma!!
UNWIRE - IGEN ET MEGET RINGE FORETAGENDE- PAS PÅ!!!!!!!
Tag dig i agt!! Her bedrages så det driver. Min datter (17), kom via Facebook til at besvare en IQ test, resultat: UNWIRE trak DKK 50.- på hendes (min) konto. Jeg fornemmer at det er noget 'man bare gør' og fortsætter med, uden nogen former for briefing!?!
50.- måske 200.- måske 500.- FOR HVAD OG UDEN VARSLING -ER MEGA TOSSET OVER UÆRLIGE VIRKSOMHEDERS MULIGHEDER FOR EKSISTENS!!!!!!! GRRRRRR😤😠😡
Fup og fidus
Fik pludselig besked fra mit mobilselskab om at min konto var spærret efter at have sendt en sms til 60 kr. Efter at have måttet indbetale penge for at få åbnet mobil så jeg kunne ringe og klage. De fortalte at jeg havde sendt en sms til 1231 kl.3 9:56 hvilket umuligt kunne lade sig gøre da jeg ikke havde sendt en eneste sms hele morgenen og iøvrigt havde siddet med næsen i bøgerne og forberedt mig til eksamen. Deltager desuden aldrig i mærkelige konkurrencer og spil som kan føre til den slags. Blev anbefalet at ringe til UNWIRE som meget belejligt har "frokostpause HELE dagen. Endnu en henvendelse til mobilselskabet. Det eneste jeg kunne gøre var at spærre for indholdstakserede sms fremover.
Er Unwire et fupfirma?
De har ladet mig betale 355 kroner for intet.
Én sms sendte til et firecifret nummer adspurgt af en pige på nettet, og det bebrejder jeg mig selv. Jeg tænkte det var suspekt, jeg nok ville blive trukket 25 kroner eller lign og så var det dét.
Desværre trak de mig 150 kroner omgående uden at jeg anede, hvad det var. Det fremgik ikke, hvordan man skulle afmelde sig fra denne "service" eller hvad der var tale om.
Næste dag blev jeg endnu en gang trukket et beløb, jeg tror det var 180 kroner denne gang, dog uden at jeg havde sendt en sms.
Dernæst måtte jeg google mig frem til at sende en kode til et andet nummer for at afmelde. Det kostede i sig selv 25 kroner.
Desuden måtte jeg prøve at få pengene refunderet igennem mit teleselskab, da jeg mente, der var tale om svindel.
Det kunne de ikke, men jeg fik fat i "firmaet", som jeg har haft en længere korrespondance med.
Jeg kommer aldrig til at se de penge igen, selvom de hele tiden lover det modsatte.
Om det er direkte tyveri, gemen fup eller svindel kan jeg ikke sige.
Til Unwire kan jeg kun sige
Vi ses i Operation X! ;)
Fup og fidus
Jeg skulle betale 150 kr for noget jeg ikke har fået, jeg har fået et udtræk fra deres system, der viser jeg skulle have sendt en sms 17/2-2015, men det kunne lige så godt være lavet i Excel, det holder jo ingen steder, og de har bestemt ikke tænkt sig, at betale de 150 kr tilbage!!!!!
Bt.dk havde en gratis app men den kostede 150 kr
Har skrevet med dem flere gange da de lover fortrydelsret men næ nej de kan ikke finde ens køb eller noget som helst
Hold fra dem og ring til deres dk nr 70 27 65 27 hvis det er et Real nr og anmeld dem til operation X
tyveri
Min søn for Sms'er og bliver takseret 45 kr. pr stk rent røveri
Tager røven på de unge
Min datter går med reklamer og skal derfor afslutte sin rute når hun er færdig dette gøres på SMS 1914 men nu kan jeg se på hendes mobil regning at det koster 20kr hver gang og da hun går to gange i ugen bliver det mange penge med en løn som er meget lille. Så skrev jeg til dem men fik bare svaret at nummeret ikke var deres til trods for jeg kan de flere steder på netter at det er deres.
FUP!
Min søn på 9 år snakkede med nogle jævnaldrene på skype og fik ad vide, at hvis han sendte nogle koder til det 1231, ville han kunne få en gratis server på minecraft.
Jeg tror ikke det er første gang at de drenge har narret andre børn til, via deres mobiltelefon, at betale for nogle ting, som de så selv benytter!
Der burde stå i sms'en hvordan man benytter fortrydelsesretten, da der ikke står i smsen at der ikke er en!!!
Min søn er blevet narret til at sende sms'er til nr. 1231 med en masse koder, så han bliver trukket henholdsvis 80,00 kr., 80,00 kr., 150,00 kr., og 50,00 kr. på sin mobilregning!
For de koder har han ikke fået noget som helst, han har bare betalt en masse penge.
Der står ingenting i sms'en om at man kan sige nej tak til at betale eller fortrydelsesret!
HVEM der har modtaget den, ved jeg ikke.
Men jeg håber jeg kan finde frem til det, så jeg kan politianmelde dem for bedrageri!
Dog er det ikke særlig betryggende at se de andre anmeldelser herinde!!! :-(
Unwire vil gerne tjene på store (VM Halvmaraton) løsninger, men der er INGEN support når projektet løber af staben.
Den 29.03.14 har jeg tre gange forsøgt at købe dagsbillet til offentlig transport i forbindelse med Copenhagen 2014./VM i Halvmaraton. Alle tre gange er systemet gået ned og en fejlmeddelse fra Unwire kommer frem.
Vejnettet er lukket ned og 30.000 løbere og ml. 100.000-200.000 tilskuere er tvunget til at bruge det offentlige, herunder Unwires system.
Og så holder Unwire da weekend fri på telefonsupporten.
Fin beredsskabsplan - både gennemtænkt og ikke mindst kunderettet! Tak for fantastisk og forudseende service.
storsnyd
Jeg har en søn på 35 som er hjerneskadet og har givet ham et mobiltelefon så jeg kan være I kontakt med ham,og tjekker så mn regning på hans tlf og studser over et tilkøb,ringer så til tdc som siger der er købt en vare hos unwire,men min søn kan ikke trygge på sine taster og der er tilkøbt 4 gange hos dem siden febuar 2014 føj en made at snyde folk på,vil kontakte vores advokat
De svarer ikke på deres kundeservice og snyder folk.
Jeg fik en SMS fra et nummer der er en del af Unwire, hvor der stod jeg havde modtaget en pakke og den var udleveret til mig. For det første sad jeg i et tog på daværende tidspunkt, så det er slet ikke muligt at de har udleveret en pakke til mig.
Oven i det så stod der ikke hvilket firma det var kun at de havde udleveret en pakke.
Ved nærmere undersøgelse viser det sig at nummeret var registreret hos Unwire og er den type numre hvor et svar kan trække penge på ens konto, dvs. de er et bevidst forsøg på at snyde folk til at bliver trukket 50-100 dkk. uden at vide det.