Var i Alanya i sommers og blev serviceret fænominelt af guide teamet som gjorde ALT for at vi havde gode vibes hver gang de var på og var der et problem, så stod de straks klar til at afklare og h... Se mere

Min og min venindes ferie til Lloret de Mar var det fedeste. Vi nød vores ferie fuldt ud og var rigtig glade for, at guiderne tog sig godt af os og ikke mindst lavede nogle rigtig vilde fester. De... Se mere

Jeg fortryder på ingen måde min ferie! Golden Sands var et fantastisk feriested. Om dagen gik vi i gaderne, sad ved strandbaren og drak kolde drikkevare og badede ved den lækre sandstrand.... Se mere

Rigtig god service i forbindelse med bestilling, modtagelse af billet og kontakt før afrejse. God indkvartering og stemning. Rigtig god service på stedet med super gode guider. Hvis der skull... Se mere

1. Rejseselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ung Rejs arrangerer ungdomsrejser L'loret de Mar, Spanien - Alanya, Tyrkiet - Golden Sands, Bulgarien

4,5

Udemærket

Har lige været afsted med dem. Turen gik til Alanya, de modtog os fint, og turen var glimrende. Desværre syntes jeg der manglede praktiske informationer fra guiderne på bussen til Alanya.

11. juli 2011

fint

Har rejst med dem 3 gange i mine yngere år. Alle gangene til Lloret de mar. Den første gang med bus og de andre gange med fly. Busturen er dræbende lang. Har ikke noget at brokke mig over generelt. det handler om druk, fest og sex. Det er vel også derfor man tager derned. En af gangene fik vi ikke den fri bar på hotellet som vi blev lovet. Vi skrev en klage da vi kom hjem, og fik 1600,- pr person. Så det var positivt vi ikke skulle kæmpe med dem.

19. maj 2011

Godt jeg ikke var 16år!

Tilbage i 08 tror jeg det var, var jeg med det første "party-tog" til Spanien. ALT mad og drikkelse blev konsfiskeret i Padborg inden afgang, selv tyggegummi, selvom de ikke selv solgte det! Vi kom 2 timer for sent afsted, da de ikke havde planlagt hvordan de skulle visitere 800 mand med bagage.

Da vi kom til Spanien, havde de cancelled vores reservation på hotellet. Nuvel, vi havde købt en afbudsrejse, men de andre 6 der stod, havde ikke købt afbudsrejse inc 2 16årige piger! De havde ikke tid til at finde et hotel til os, da de skulle have intro på diskoteket, så vi blev bedt efterlade vores bagage og følge med derned. Først da jeg havde fat i 3 guide, kom der en "leder" ud og hjalp os, da vi bare gerne ville have et sted at bo!! Vi fik så et hotel af samme kvalitet i 2 dage, og blev så opgraderet til all inc som kompensation SAGDE de, men jeg tænker mere, at det var det eneste hotel de lige kunne finde plads på i højsæsonen, for vi var kun 4 af 8 der blev "opgraderet". Desuden lå det nye hotel, 1,5km udenfor centrum, hvor vi udelukkende oprindeligt havde valgt hotel udfra central belliggenhed.

På det opgraderede hotel, fik vi et værelse med udsigt til køkkenskagten, og der stank så meget af friture, at vi ikke kunne hænge tøj til tørre på altanen.

På dag 2, mødte vi de 2 16årige piger, de havde fået et hotel første nat, men vidst her ved middagstid dag 2, stadig ikke hvor de skulle sove resten af ugen.

Stjerne nr 2 kommer, fordi de var effektive da vi skulle bruge en læge og medicin via den tilkøbte rejseforsikring, det virkede optimalt.

Vi valgte at springe fra togturen hjem, som i øvrigt blev forsinket 6 timer hjem, så den tog 30 timer, og bookede simpelthen for egen regning 2 ryan air sæder.

7. august 2010
Ung Rejs A/S-logo

Besvarelse fra Ung Rejs A/S

Hej Kim,

Vi husker godt togrejsen tilbage i 2008. Togrejserne fungerer fantastisk godt om vinteren når børnefamilierne skal på skiferie. Men efter forsøget med togrejser som "partytog" blev projektet stoppet på grund af problemer med håndtering af de mange festende passagerer.

Ankomsten i Spanien blev kompliceret af at så mange mennesker ankom på én gang. Vi er ellers vandt til at håndtere store ankomster, men destinationen blev lagt ned i 6-8 timer efter ankomsten, fordi flere af vores gæster havde glemt hvilke hoteller de skulle bo på, eller taget samme bus som deres nye venner fra toget. Derfor gik det meste af ankomstdagen med at flytte gæsterne rundt til de rigtige hoteller.

Desværre lavede hotellerne også fejl og jeg husker et par episoder hvor hotellerne udleverede nøgler til de forkerte gæster med den konsekvens at andre gæster måtte ombookes.

Jeg er glad for at du trods alt giver os to stjerner i din anmeldelse og jeg er meget glad for at vi var effektive da du havde brug for lægehjælp.

Togrejserne blev i øvrigt aldrig genoptaget.

UNG REJS A/S

John N. Tobiesen
Direktør

fed oplevelse

Super fed ferie med gang i den, guiderne har styr på det.
Folk er glade og åbne.
Fedt at man kan købe pakker hjemme fra, så man ikk skal tænke på at betale for festerne dernede :-)
Alt i alt en mega fed oplevelse...

3. februar 2010

Uglemmelig ferie

Jeg synes turen med Ungrejs var alle pengene vær. Festpakkerne købte jeg i Bulgarien, og det er jeg glad for at jeg gjorde. Guiderne var helt superrene, og de skal virkelig have masser af ros, de var over alle forventninger. Jeg kunne godt finde på at tage afsted igen.

30. januar 2010