Var i Alanya i sommers og blev serviceret fænominelt af guide teamet som gjorde ALT for at vi havde gode vibes hver gang de var på og var der et problem, så stod de straks klar til at afklare og h... Se mere
Min og min venindes ferie til Lloret de Mar var det fedeste. Vi nød vores ferie fuldt ud og var rigtig glade for, at guiderne tog sig godt af os og ikke mindst lavede nogle rigtig vilde fester. De... Se mere
Jeg fortryder på ingen måde min ferie! Golden Sands var et fantastisk feriested. Om dagen gik vi i gaderne, sad ved strandbaren og drak kolde drikkevare og badede ved den lækre sandstrand.... Se mere
Rigtig god service i forbindelse med bestilling, modtagelse af billet og kontakt før afrejse. God indkvartering og stemning. Rigtig god service på stedet med super gode guider. Hvis der skull... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ung Rejs arrangerer ungdomsrejser L'loret de Mar, Spanien - Alanya, Tyrkiet - Golden Sands, Bulgarien
Mjølnersvej 4, 8230, Åbyhøj, Danmark
- 70 10 13 10
- ungrejs@ungrejs.dk
- www.ungrejs.dk
Helt igennem fantastisk ferie Alanya 2012
Jeg havde aldrig rejst med Ung rejs før og var en del skeptisk. Men det rettede ung rejs hurtigt op på og gjorde det til en uforglemmelig ferie. Servicen var i top, ingen manglende information og hvis opstod der nogen form for problemer var guiderne klar til at hjælpe med det samme. Guiderne fortjener helt klart en 10'er. De var altid hjælpsomme, festlige og havde altid en smil på læben og et godt humør. Det var rart at det ikke kun føltes som et arbejde for dem, men at de var så engagerede i at gøre det til en suveræn ferie for os alle sammen, ved selv at deltage i arrangementer osv. Jeg kan varmt anbefale at rejse med Ung Rejs og ser frem til forhåbentlig at skulle gøre det igen til næste sommer.
Tryghed, sjov og lækkert vejr!
Hvis man er afsted med sine venner, vil have en sjov ferie og samtidig vide nogle passer på en, tag Ung Rejs!
Det har været en god oplevelse at rejse med Ung Rejs, og det kan klart anbefales. Forholdene har været i orden, der har været styr på det hele og samtidig er der blevet arrangeret alt for dig - uden du skal gøre noget. Festerne er de vildeste, guiderne de sødeste og hotellerne er som, hvad man kan forvente pæne og i orden, men ikke luksus!
Samtidig er vejret ikke til at klage over, og alt er sindsyg lækkert.
Før jeg tog afsted, var jeg bekymret for alle de fulde mennesker, der render rundt i gaden om natten. Jeg blev positivt overrasket, så længe du er de steder Ung Rejs befinder sig er det helt trygt, og der er intet at være utryg ved.
Så hvis man vil have en ferie, hvor du intet skal gøre, men bare slappe af, have det sjovt og give den gas under ordnede forhold er det Ung Rejs, du skal vælge!
Fantastisk oplevelse!
Ung rejs er helt klart et selskab, som jeg vil rejse med til næste sommer. Guiderne var gode til at arrangere tingene og de var rigtig gode til at få alle gæsterne med til de forskellige arrangementer! Det har helt klart været alle pengene værd, en helt igennem fantastisk ferie! Når man rejser med ung rejs føler man sig, som en del af en stor familie.
En uges rejse med flere positive ord, end jeg førhen har kunne finde om et helt år.
Det var min første rejse med Ung Rejs, og jeg har aldrig nogensinde oplevet noget lignende. Vi blev taget godt imod, og under hele vores rejse var vores fire fantastiske guider der. De besøgte os på hotellet, de hyggede sig med os om dagen ved poolen, de var der om aftenen - om de var på arbejde eller blot i byen. De var der hvis man havde brug for dem, og selv når man ikke havde. Jeg har aldrig følt mig så tryg på en tur. Alt var arrangeret, så var det blot vores valg om vi ville deltage, eller opleve vores rejsemål på egen hånd. Arrangementerne var noget i en liga for sig, det var uden tvivl fantastisk. Jeg skal rejse med Ung Rejs igen næste år. Et fantastisk selskab, som jeg håber alle unge mennesker vil opleve.
Fest !!
Jeg syntes ung rejs lever op til ens forventninger & det var en super fed uge , med nogle super guider!
Fantastisk stemning, fantastiske drinks, fantastisk vejr. En fantastisk ferie!
Vi havde en ferie ud over al forventning til Lloret de Mar med UngRejs i sommers. Vi følte os trygge og sikre med hensyn til guiderne, mens vi samtidig havde den vildeste ferie! Vi ses helt sikkert næste år!
Fantastiske guider!! :-)
Hvis I vælger en ferie med Ungrejs, så glæd jer helt sikkert til at møde guiderne! De gør jeres rejse uforglemmelig, og lader jer slå jer fri, men hjælper hvis I har brug for hjælp. Alanya kan helt sikkert anbefales. Der er ikke mange der tager ned ned, men det er en fed by, og hvis I keder jer en dag, så tag ud og oplev de fede muligheder der er. :-) Et lille og kedeligt diskotek, kan Ungrejs gøre til byens fedeste diskotek for en aften. Prøv helt klart Bar-hop! Det er de fedeste aftener. Nyd stranden, mød de andre danskere, og prøv restauranten "Janus" ned til haven. Super god betjening og den lækreste mad, når I bliver trætte af kyllingen på hotellet ;-) Jeg har givet den 5 stjerner, og det er fordi den måde Ungrejs sørge for, at du får en fantastisk ferie, er perfekt! Vær med når Ungrejs laver noget, så bliver den ferie god :-)
Helt fantastisk gennemført rejseselskab!
Ung Rejs var helt perfekt. Jeg havde ingen forventninger, da jeg kun havde hørt dårligt om det, inden jeg tog af sted, men jeg blev positivt overrasket. Det var styr på alting, og man kunne altid få fat i en guide, hvis man havde brug for hjælp.
Ideen med de forskellige partypakker og VIP-kort er også rigtig godt, og arrangementerne er jo helt i top. Det at man kunne købe pakkerne dernede, hvis man ikke havde gjort det hjemmefra, var også rigtig godt.
Jeg kunne også rigtig godt lide, at man modtag et brev ved ankomsten med al vigtig information omkring ugen, så man stort set ikke var i tvivl om noget. Det var rart at guiderne deltog i alle arrangementer, og at de var så engagerede, det er virkelig godt arbejde fra deres side af!
Man følte sig rigtig tryg, for man kunne altid finde guiderne, hvis man havde brug for hjælp, og hvis det virkelig brændte på, kunne man ringe til det her "nødhjælps-nummer". Det var rigtig godt.
Alt i alt er Ung Rejs bare et super fedt rejseselskab for unge mennesker der ønsker en ferie med fest, farver, nye bekendtskaber og sjov og spas!
Ungrejs i særklasse
Det var klart min bedste oplevelse til dags dato, kan kun varmt anbefale det til andre, lige meget hvilket problem der var, blev der hurtigt taget hånd om det.
Den fedeste ferie nogensinde!
Jeg synes Ung rejs holder nogle super fede ferier. Det var første gang jeg var med i Lloret de mar i år og jeg blev bestemt ikke skuffet. Næste år vil mine veninder og jeg af sted igen, da det var en fantastisk rejse.
Ganske fint!
Ung Rejs rammer deres målgruppe i stor stil. Derfor kan det fint anbefales at rejse med dem hvis man er ude efter hvad de tilbyder.

Besvarelse fra Ung Rejs A/S
Ung Rejs!!
jeg havde en rigtig god oplevelse med ung rejs og havde en fantastisk tur til Lloret de mar. Deres guider dernede var rigtig søde og imødekommende og der er helt sikkert ikke sidste gang jeg skal på sådan en tur!
DIN FERIE BLIVER HELT SIKKERT ÅRETS BEDSTE FEST!
Da jeg tog afsted var jeg lidt bange for at stå alene et nyt og i et fremmed land - men jeg opdagede hurtigt at sådan er det SLET ikke!
Guiderne er altid inden for rækkevide og de andre gæster er meget imødekommende.
Jeg havde mit livs fedeste rejse, og jeg tror aldrig jeg glemmer den.
Dem jeg rejste med og jeg, vidste med sikkerhed at vi ville komme tilbage næste år ;)
Fine rejseforhold - Manglende information..
Mine veninder og jeg rejste til Golden Sands, Bulgarien, hvor vi landede i Varna lufthavn d. 18. Vi manglede i høj grad information efter episoden i Varna lufthavn, men udover dette, var det en fornøjelse at rejse med Ung Rejs. Det kan i høj grad anbefales :-)

Besvarelse fra Ung Rejs A/S
Ung Rejs - det for nice!
Nu har jeg rejst med Ung Rejs de sidste 2 somre og det har været en succes og en fed oplevelse hver gang!
God service når man booker ferien, fede fester, søde guider, nye venskaber og en oplevelse for livet.
Jeg vil anbefale det til alle, som er klar på den vildeste sommer!
Alt for ferie!
Min ferie med ung rejs var virkelig over alle forventninger! Bedste ferie nogensinde, en ferie hvor man lærte en masse skønne mennesker at kende, pga at det store sammenhold vi havde i Golden sands. Festerne var for fede, men kunne godt have brugt nogle flere konkurrencer, som var med til at gøre det endnu vildere! Der var også en del tyskere, dem kunne vi nu også godt have undværet. Det jeg vil synes kunne være det festede ville være, hvis ung rejs kunne gøre at der var fri toilet med i VIP kortet :)
Men fantastisk tur!!!
Kanon fed ferie!
Det eneste minus på turen var maden på vores all inclusive hotel, som var virkelig ringe. Det betød, at vi skulle ud hver dag og spise på restaurant eller fastfood kæder.
Jeg vil klart anbefale turen til andre og glæder mig allerede til sommerferien næste år :-)
Sol, sommer, livsglade unge mennesker OG UNGREJS - Så kan de kun blive til gode fæææster og en god tur til sydens sol!
Jeg var i Lloret de Mar her i sommers med Ung Rejs sammen med 4 veninder. Vi havde en fantastisk god ferie med glade mennesker omkring en hele tiden. Godt vejr med lækre drinks - god kombination!! Guiderne er hele tiden omkring gæsterne og spreder en masse humor ud blandt gæterne. Alle er lige og DANMARK holder altid sammen - om det er nat eller dag!
Jeg kan kun anbefalde Ung Rejs. Vælg en rejse med Ung Rejs, hvis du vil opleve en uforglemmelig rejse med dine venner eller veninder, hvor de helt sikkert vil møde nye fede mennesker!
Kom afsted.... Vi vil gerne gentage succen, så måske vi ses nede på strandenbaren til en god drink??
fedt man.. SPA
Det var rigtig fedt, men ret nederen, at vi endte på Colossos hver aften!
Kunne godt havde gjort mere ud af at samle folk om dagen, så det ikke KUN var druk - og mere samvær.
Jeg vil bestemt gerne tage med Ung Rejs igen og anbefaler det også til andre festglade unge.
Lloret de Mar 2012
Ved ikke hvad jeg skal sige?
Ung Rejs ferier er bare det bedste :-) det er nu 2. år jeg har været med Ung Rejs på ferie, Lloret de Mar begge år og det er simpelthen noget af det fedeste!!
Guiderne gør det skide godt og de formår at sætte gang i festen, hvilket virkelig er et kæmpe plus! Derudover synes jeg arrangementerne er rimelig fede, nogle dog federe end andre, men sådan vil det jo altid være.
Nogle vil nok mene, at værelserne og maden er ret så ringe, men altså vi var forberedt på, at det ikke er luksus og det er alligevel begrænset hvor meget man er på sit hotel, så det havde ikke så stor betydning for os. Og mht. maden, så vil man altid kunne finde et eller andet, som man godt kan lide :-)
Men altså, Ung Rejs er i hvert fald så hammer fedt, at mig og mine veninder stærkt regner med at tage afsted igen næste år!