Forfærdeligt! Absolut grotesk behandling af unge mennesker!
Den dag vi flyttede ind fik vi at vidde at vi skulle have modtaget et indflytningbrev hvor der skulle være reglerne for boligkomplekset, et fitnesskort samt et vaskekort til vaskstøjsrummet, som burde ligge i lejligheden hvilket det ikke gjorde. Vi fik at vidde at hvis vi ville have dem skulle vi gå ned på kontoret for at modtage det der. Vi havde dog vores egen lille mobile vaskemaskine man kunne fylde op med et brusehovede så vi følte ikke behovet for at afhente kortet. (Det er vigtig info til længere nede)
Menneskerne der boede der var forfærdeligt larmende og bestyrelsen på pladsen var en flok narcissister der forventede at man skulle rydde op efter andres fest, som man ikke havde deltaget i. Det er selvfølgelig ikke noget de kan kontrollere, men følte at jeg blev nød til at nævne det alligevel.
Nu kommer vi til udflytningen som i den grad er helvedes oplevelsen.
Forventer du at få 6 ugers udflytning som de helt klart staterer at du får? Nope vi fik 2 uger. Vi ringede ind til dem og fik en respons der lignede "tough sh*t".
Vi måtte skynde os som galninge at få pakket alt og rengjort det hele, og jeg kan love for at det er ubehageligt at skulle vaske 2 meter høje vinduer mens man står på en >20cm bred vindueskarm, på 2 etage. Men det lykkedes i sidste ende, vi blev dog nødt til at kalde på hjælp udefra for at nå det. Så kom vi til inspektionen...
Vi havde overset en lille smule kalk ved bruseren. Fair nok tænkte vi, men SMÆK 600kr. De her vinduer er ikke blevet rengjort godt nok... Ok gjorde mit bedste men fair nok hvis det ikke er godt nok, SMÆK 400kr. De her 3 køkkenskabe er lidt støvede. SMÆK 750kr.
I lige for cremé de la cremé. Den samme dame som var der da vi flyttede ind for 6 måneder siden, spurgte hvor vores fitnesskort og vaskekort var henne. Hvortil jeg staterede at vi aldrig havde modtaget det.
...
"Har i ikke vasket tøj i et ½ år?"
Hvad f*nden er det for noget at sige?!
Hvad f*nden er det for nogle barbarer hun tror vi er?! De hæfter os for 400kr for en "mangel" som essentielt set kun er der grundet deres egen fejl?!
Jeg har aldrig i mit liv set magen til mangel på empati! Føj, kan stærkt fraråde at handle med dem!