Vi fandt præcis den regndragt vi havde ledt efter længe og langt billigere - derudover var der dag til dag levering!
Nu har jeg efterhånden handlet en del gange hos Ungerne.dk, og ikke en eneste gang har jeg haft noget at sætte en finger på. Henter selv varerne i butikken - altid bliver jeg mødt af en smilende,... Se mere
Hos Ungerne.dk får man fin og hurtig service. Også ved denne bestilling modtog jeg min pakke allerede dagen efter, den var bestilt - og tøjet var fint som forventet og omhyggeligt pakket i pakken lig... Se mere
Hos ungerne.dk fandt lige den flyverdragt jeg gerne ville have og så til halv pris. Det var ment at bestille og den ankom få dage efter. Desværre i den forkerte farve, men da servicen var helt i top a... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Ungerne.dk finder du et stort udvalg af lækkert baby- & børnetøj (str. 0-8 år) samt tilbehør & legetøj. Vi har også altid en masse gode tilbud på de kendte mærker. Du finder bla. følgende mærker i shoppen: Danefæ, Hust & Claire, Joha, Reima, Pippi, Melton, Mikk-Line, Minymo, Celavi, DYR Cph, Papfar Kids, Katvig, Pom Pom, Ubang Babblechat, Teddykompaniet, Fred´s World og Müsli.
Sandfeldparken 40, 6933, Kibæk
- 3033 6686
- vibeke@ungerne.dk
- www.ungerne.dk
Alt helt ok :o)
Stort udvalg og super priser.
Hurtig levering og god kommunikation fra bestilling til levering
Helt super:)
Hel super nem hjemmeside og lyn hurtig levering. Dog mangler dankort betaling på siden, betalte med bankoverførsel. Det fungere fint men er lidt mere besværligt:)

Fremragende!!
Fantastisk med dag til dag levering, god pris på mine varer. Handler helt sikkert der igen

Besvarelse fra Ungerne.dk
Hurtig levering og god service
Fik mon pakke allerede dagen efter jeg havde bestilt på hjemmesiden- endda med et sødt personligt kort 👍🏻
Fantastisk webshop 😊
Fantastisk service, og hurtig levering 😉 +++++ herfra😊
Hurtig levering, lækkert produkt og god pris
Jeg bestilte en Reima elefanthue som var på tilbud. Jeg bestilte levering uden omdeling og dagen efter fik jeg en SMS om, at min pakke kunne hentes. Den lille smarte hue var pakket fint ind, selvom det var en tilbudsvare, og der var en håndskrevet "tak for handlen" besked skrevet på min faktura :-)
Det er ikke sidste gang jeg handler på ungerne.dk. Lækker hue, god pris, hurtig levering og personlig hilsen i pæn indpakning. Dejligt :-)
Dejligt sted at handle
Nemt hjemmeside, jeg valgte at hente min pakke i butikken, hvor jeg blev mødt at smil og på vej ud, uden jeg sagde noget kom indehaveren og hjalp med at åbne døren ( havde pose i den ene hånd og autostol i den anden 😀 ) helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der 😀😀
Super service og hurtig levering
Bestilte fredag eftermiddag, havde varerne lørdag. Super service, nem hjemmeside og en hyggelig lille besked i pakken! Bestemt ikke sidste gang jeg handler der!
Mvh Gitte
Helt perfekt!
Alt fuldstændig som det skal være. Website der fungerer godt - også ok i mobilversion - hurtig levering, god service (kan fx afhente i butik), gode priser, flot gaveindpakning, sød håndskrevet hilsen.
Får mine bedste anbefalinger
online køb
Super god og hurtig service ☺
Dejligt med en personlig hilsen i pakken.
Super service!
Jeg havde bestilt 3 trøjer og 1 par bukser. Den ene trøje var så åbenbart udsolgt,så der var skrevet et postkort med en undskyldning, og givet 10% rabat på hele min ordre. Super service og hurtig levering!
Super hurtig levering ☺ og en lille personlig hilsen gør det hyggeligt at modtage købte vare
Tilfreds
Stor tilfredshed med både varer og priser. Hentede varerne i butikken - også fuld tilfredshed der ☺
Køber gerne hos ungerne.dk igen.
God shop, meget hurtig levering!
Fin shop med gode varer og meget hurtig levering.
En personlig hilsen giver den sidste stjerne
God oplevelse. Varen var hurtigt leveret, med email opdatering om hvor langt i processen ordren var. Webshoppen nem og overskuelig, og kortet med den personlige hilsen gav oplevelsen det sidste nøk op.
Total iorden service
Fantastisk service og oven i købet også hurtigt!
Tak for handlen Vibeke ;)