Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
umas.dk er din gaveshop med hjerte, bid og samvittighed
Andre kiggede også på
Mine bedste anbefalinger
Dejlig overskuelig hjemmeside der loades hurtigt. Hurtig levering.
Flotte ørestikker og fin pris.
Kan klart anbefales!
ECO shoppingbags
Dag-til-dag levering: meget fornemt. Ingen skader el. lign. da pakken kom frem. Tilmed en lille gave og ekstra kort. Jeg anbefaler Umas uden forbehold!
Ubs nøgle uden problemer
Bestilte en USB nøgle til julegave & modtog den få dage efter. Er yderst tilfreds
Hurtigt svar på henvendelser, hurtig levering, spændende produkter
Dagen jeg skrev mine spørgsmål via e-mail kom der svar, dagen efter var varen leveret! Venlig og hurtig respons - og produkterne er gode.
Flotte produkter og supergod service
Jeg har købt envirosax som vi bruger næsten hver dag til indkøb eller til idrætstaske. Desuden har jeg købt papirkurve af genbrugte reklamer - og de er så kønne! Vi bruger dem til vores egen indsamling af pap, papir og plast samt til cowboybukser der fylder alt for meget i skabet. Vores gæster er meget imponerede over kurvene.
Så har jeg købt økologiske viskestykker, her har det eneste problem været udvaskning af farve, men det er fordi jeg ikke vasker dem på 40 grader som anbefalet.
Sluttelig har jeg som gave foræret et porcelænssmykke, og det var et indkøb der skabte interesse for umas på min arbejdsplads - og jeg blev lidt træt af at jeg havde foræret smykket væk.
Lidt andre småting er det også blevet til - og jeg har altid fået mine varer utroligt hurtigt.
Hurtig levering.
Jeg købte en solcelle-lommelygte og den modtog jeg allerede efter kun 2 dage. Det må da siges, at være hurtigt og effektivt.
Super service og hurtig levering!
Bestilte et par øreringe fredag og de blev sendt mandag. Rigtig god oplevelse at handle hos umas.dk - kan klart anbefaldes til andre ;o)
Fine varer - flot service :-)
Super varer til en meget god pris. Flot service. Handler snart her igen :-)
Fin handel
Umas sendte varerne dagen efter bestillingen, så de holdt hvad de lovede.
Super!
Flotte varer og dag til dag levering. Bedre kan det ikke gøres.