Fantastisk oplevelse og service i høj klasse! Vi fik foretaget både en tidlig scanning, en kønsscanning samt en 3D sacnning, som alle blev foretaget af Aisha, der gjorde det rigtig godt og fik os til... Se mere
TAK til Lillian, Vibeke og Majken, som vi har været i hænderne hos. Vi har været hos jer for både 3 år siden, da vi fik vores datter på 2 år og nu 2 gange under "vores" nuværende tvillingegravidi... Se mere
Ultralydklinikken for Gravide udfører ultralydscanning på et professionelt niveau i hele graviditeten. Vi tilbyder gen test: Panorama, Harmony og Evita test af det kommende barn ved en blodprøve fra den gravide. 3D/4D scanning, nakkefoldsscanning, tidlig kønsbestemmelse fra uge 14, scanning for udviklingsfejl og tilvækst med doppler
Ny Østergade 5, 1101, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastisk sted og personale. En god oplevelse - med ro, god tid og tid til de spørgsmål man måtte have.
Den største anbefaling herfra.
TAK til Lillian, Vibeke og Majken, som vi har været i hænderne hos. Vi har været hos jer for både 3 år siden, da vi fik vores datter på 2 år og nu 2 gange under "vores" nuværende tvillingegraviditet.
Hver gang har vi følt os i meget trygge og kyndige hænder, og vi ved, at vi også gerne vil have lavet vores kommende kønsskanning og gentest skanning hos JER.
De bedste anbefalinger,
Mvh. Michael
Jeg har haft en hård start på graviditeten, med blødninger. Har været på klinikken 3 gange til scanninger, uge 8, uge 11 og kønsscanning i uge 14.
Jeg er kun blevet mødt af søde og professionelle medarbejdere, der alle gange har taget sig god tid.
Sidst jeg var der var torsdag d. 10.09.20 til kønsscanning. Det var Lilian der scannede os. Hun tog sig god tid, fortalte undervejs og prøvede endda at vise lidt i 3D.
FANTASTISK klinik. Alle mind bedste anbefalinger herfra. Ps. Der er også en lille hyggelig shop i klinikken.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Jeg har kun en kærlig og god anmeldelse af give her. Super søde og imødekommende. Ingen hast, og svarer oprigtigt altid på mine undrende spørgsmål. Alt i alt et rigtig godt sted for gravide :)

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Har været ved tidlig scanning og kønsscanning på Ultralydklinikken. Forskellige der scannede, men begge to super søde og gjorde oplevelsen til noget helt specielt for både mig og min kæreste.
Kan kun anbefale dem.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Jeg ved ikke om jeg blot er ekstra sensitiv grundet en masse hormoner, men jeg følte ikke, at jeg havde en god oplevelse. Jeg synes desværre at jordemoderen havde en lidt grov tone generelt. Jeg fik at vide, at jeg skulle "lade være med at tale eller trække vejret" på et tidspunkt (og det blev ikke sagt særlig pænt) Generelt synes jeg bare ikke at det var behageligt. Øv.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Tredje gang med kønscanning!
Kæmpe anbefaling herfra, skønneste personale og bedste kvalitet! ❤️

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
God oplevelse, trods scanningens ubehageligheder. Tusinde tak
Min hustru er gravid og vi besluttede at få foretaget både en tidlig scanning og en kønsscanning på klinikken. Begge scanninger forløb godt og professionelt. Der var god tid til at stille spørgsmål undervejs og vi fik professionelle svar der skabte tryghed. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Kan klart anbefale Ultralydklinikken for Gravide. Atmosfæren på klinikken er utrolig behagelig, og man er ikke i tvivl om, at man er i de bedste hænder. Personalet tager sig altid tid til mig, og jeg føler mig tryg ved hvert besøg hos dem.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
En fin oplevelse fra start til slut. Fik anbefalet klinikken af en pensioneret jordemoder, grundet den høje faglighed og det faktum, at det er en af de få klinikker, hvor der også er ansat flere (over)læger.
Blev scannet af Lillian, hvilket var en både behagelig og betryggende oplevelse. Der var ikke skyggen af stress, og der var god tid til at stille (dumme) spørgsmål. Noget som jeg ikke har oplevet på andre private scanningsklinikker tidligere. Kommer helt sikkert tilbage.
Jeg havde booket tid til en tidlig misdannelsesscanning, hvilket jeg får bekræftet i receptionen, da vi ankommer.
Vi kom igang med scanningen, og vi var hurtigt færdige. Da vi kom ud fra scanningen, var der kun gået 15 min, og en misdannelsesscanning tager 45 min. Jeg undrede mig også i løbet af scanningen over, at der ikke blev gået i detaljer med vores barns helbred. Hende der foretog scanninger havde åbenbart taget fejl af, hvilken type scanning vi skulle have.
Vi betalte kun for en kønsscanning, men det var selvfølgelig en skuffelse ikke at få det, vi bestilte. Vi fik også at vide, at vi ville få sendt en lille video via mail, og den har jeg ikke modtaget endnu..

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Min kæreste og jeg havde købt en harmony-test. Vi blev taget fint imod, fik god behandling og god service. På klinikken virker de professionelle og kompetente. Det tager ikke lang tid at blive scannet og det er ikke en jordmoderkonsultation- så sæt ikke din forventninger derefter. De overgiver svaret professionelt og vi var alt ialt meget tilfredse med oplevelsen.
Jeg var til tidlig scanning d 4.12.17 - blev mødt af en sød receptionist og spørger derefter om jeg må låne toilettet. Jeg har efterfølgende fået afvide at blæren skulle være fuld så den skubber livmoderen op, hvilket gør det nemmere at få øje på fosteret.
Der kommer derefter en ældre dame ud og henter mig, og det hele går bare så stærkt at jeg slet ikke føler mig velkommen. Følelsen af jeg bare var en af dem og det bare skulle hurtigt overståes gjorde mig bare så ked af det. Damen fortæller mig efter 2-3 minutters scanning at hun ikke kan se noget foster men kun en blommesæk. Hun konstatere derfor at jeg enten er for tidlig ifht. Hvad min egen læge forklarede og ellers var graviditeten bare ikke blevet til noget. Hun satte mig så 4 dage tilbage også var det egentlig dét. Jeg var så ked og arrig da jeg forlod stedet og ville aldrig nogensinde sætte mine ben der igen.
Jeg fik efterfølgende anbefalet en scanningsklinik i Ballerup som var sååå søde og kærlige, hun fortalte mig jeg var længere henne end hvad jeg selv troede inden og hvad tidligere scannings dame havde fortalt.
Der fik jeg en god oplevelse.
I kunne lære at være mere menneskelige og tilstede inde hos jér i stedet for at kunden skal føle sig som bare en af de andre.

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Jeg var i går forbi klinikken for at blive scannet. Dagen før havde jeg mailet lidt frem og tilbage med en sød dame hvor jeg havde spurgt ind til 3D billeder. Jeg oplyste jeg var 23 uger henne, og jeg var interesseret i at få lavet nogle 3D billeder som jeg kunne bruge som julegave, samt, jeg ville have kopier af det billede der blev bedst. Jeg fik at vide at det kunne jeg sagtens, jeg ville få det der hed en lille kønsscanning, men vi ville fokusere på at scanne hovedet og få nogle 3D billeder. Jeg spurgte i mailen for en sikkerheds skyld om hende der skulle scanne mig var sikker på hvad der skulle forgå nu hvor dette var en lidt anderledes scanning. Jeg fik at vide at der var giver besked omkring dette. Da jeg kommer ind i klinikken bliver jeg kaldt ind af en ældre dame. Hun scannede mig og gik straks i gang med 3D scanning, han lå ikke helt optimalt så jeg skulle lige op og hoppe lidt, bagefter får vi så et fint 3D billede som jeg er tilfreds med, dog syntes jeg det hele gik meget stærkt. Jeg fik så billedet i farver, og nævner så jeg har blevet lovet nogle kopier, jeg får 6 sort/hvid kopier selvom det virkede som om det ikke var med hejses gode vilje. Da vi kommer ud efter en hurtig scanning/meget skuffende for at betale spørger jeg receptionisten om jeg ikke kan få billederne i farver , det var jo derfor jeg kom, ikke pga. Scanningen, men for at få 3D billeder som jeg kunne give i julegave. Den søde receptionisten spørger så hende der scannede mig om jeg kunne få dem i farver - nej det kunne jeg ikke, hun havde gjort meget mere for mig end hun burde. Den søde receptionist kan godt se at dette er ikke helt fair, jeg var kommet med det offentlige transport fra Rødovre af for at få 3D billeder, hvilket jeg skulle betale 500kr for, men jeg fik jo bare et farvet billede så det var godt nok et dyrt billede. Receptionisten ringer til chefen som så siger jeg sagtens kan få kopier af det farvede billeder, men det koster 20kr stk. Hvilket er helt fair, jeg vidste godt jeg skulle betale ekstra for kopier, men alt i alt har dette været en meget dårlig oplevelse for mig trods den søde receptionist. Jeg skulle af med 620kr for en scanning på 10 min hvor jordemoderen ingen tålmodighed havde, der var ikke styr på den aftale jeg havde fået lavet. Jeg vil ikke komme igen når jeg skal have lavet 3D scanning fra uge 27. Hilsen Sarah Nielsen

Besvarelse fra Ultralydklinikken for Gravide
Var til kønsscanning hos ultralydsklinikken i København og det var en fantastisk oplevelse! Meget behagelige lokaler!:Jordemoderen jeg desværre ikke husker navnet på var så sød og imødekommende og gav sig fint tid til at fortælle og forklare samt at tage gode billeder af vores kommende datter. Skærmen havde en god størrelse hvor både min kæreste og jeg tydeligt kunne følge med hele vejen igennem. Kommer uden tvivl igen. Kan kun anbefales herfra!
Jeg har besøgt Ultralydklinikken for Gravide en del gange i min graviditet - lige fra den helt tidlige scanning i uge 7 og frem til tilvækstscanningen i uge 34. Hver gang er jeg blevet scannet af en professionel og kompetent læge eller jordemoder. Lægerne og jordemødrene der foretager scanningerne ved hvad de laver, og har tydeligvis meget rutine. Ligeledes er der sjældent ventetid.
Jeg var til 3D scanning i uge 27, hos Lillian Skibsted der har klinikken. Her fik vi rigtig mange gode billeder både i farve og sort-hvid. Lillian tog os kærligt igennem hele scanningen og gjorde det tydeligt for os, når den lille kløede sig i øjet, rakte tunge mm. Det var en god og hyggelig oplevelse for både min kæreste og jeg.
Jeg vil til en hver tid anbefale klinikken til andre gravide og benytte mig af den i en fremtidig graviditet.
Min mand og jeg har benyttet os af ultralydklinikken til begge vores børn- både til køns og 3D/4D scanningerne. Det har alle gange været nogle helt fantastiske oplevelser, fordi indehaveren, Lilian vægter service og kundetilfredshed enormt højt.
Her er vores erfaring: Jeg følte på et tidspunkt ikke at jeg havde fået et billede der var ligeså godt af vores kommende søn, i forhold til det vi havde modtaget af vores datter og kontaktede derfor klinikken. Ingen problem, jeg fik en tid, mødte op igen og gik derfra så glad, med det sødeste billede af vores lille mand. :) (Billederne afhænger rigtig meget af hvordan barnet ligger til scanningen og i vores tilfælde ville vores søn ikke flytte sig :) )
En anden ting jeg ønsker at give dem ros for er at hvis de fx. er forsinket så ringer en venlig receptionist for at informere om dette, så man ikke skal sidde og vente. (Vi har kun oplevet en eneste forsinkelse, men det var enormt rart at få at vide, for det gjore at vi kunne bruge de 20 min. på noget andet, end at sidde i et venteværelse)
Som slut kommentar vil jeg sige at hvis man ønsker en rigtig god service, et sted hvor man kun bliver mødt af søde og smilende mennesker og ikke desto mindst modtager super fantastiske billeder, så kan vi klart anbefale ultralydklinikken for gravide. Man får lige præcis det man ønsker og ikke mindst nogle rigtig gode deals i deres babybutik. :)
Tak for mange skønne oplevelser. :)
Hej, jeg var inde hos jer for et par uger siden og havde bestilt 'den lille kønsscanning' til 500 kr. via bookingen på jeres hjemmeside.
Vi ankom tidligt, og jordemoderen der skulle skanne mig, tog os ind før tid, var grundig med at finde kønnet på den lille spire og havde et smil på under hele skanningen. Det sætter vi virkelig pris på, og det var en fornøjelse at komme til skanning hos jer. Vi fik også en 1 stks 3D video med som er blevet sendt videre til hele familien :-)