Ulla Popken Polska Anmeldelser

2.287
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jestem bardzo zadowolona z zakupów, a było ich juz sporo( sukienki -piękne wzorniczo I dobre jakościowo, stroje kąpielowe). Wzystkie zamówienia sa realizowane sprawnie i bezproblemowo. Dla mnie i... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bardzo Was lubię i kupuję u Was ubrania od lat. Jednak mam dwa zastrzeżenia. Pierwsze to takie, że jakiś czas temu zlikwidowali Państwo z oferty moje ukochane spodnie, które kupowałam przez lata i tyl... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wszystkie kupione dotychczas produkty spełniają moje oczekiwania Brakuje mi tylko produktów które pasują od razu do mojego wzrostu 156 cm Nie wiem czemu ale w większości sklepach wysyłkowych nie ma r... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Rozmiary duże, ale miseczki w strojach kąpielowych to kpina. Dobrze wyglądają tylko na modelkach. Nawet te modelki plus size na zdjęciach są wyszczuplone. To nie są stroje dla zwykłych kobiet plus siz... Se mere

Virksomhedsoplysninger

6. Dametøjsbutik

Om Ulla Popken Polska

Skrevet af virksomheden

Ulla Popken – od Plus Size do True Size Fashion

Ulla Popken to wiodąca europejska marka oferująca odzież w rozmiarach od 42. Pierwsze sklepy Ulla Popken powstały w 1987 roku, dziś marka jest obecna w ponad 16 krajach i oferuje wyjątkowo szeroki asortyment produktów. Od casualowych stylizacji, przez wyrafinowane i luksusowe kolekcje, po styl boho, kolekcje sportowe, oszałamiającą bieliznę i odzież na wyjątkowe okazje.

Naszym priorytetem jest najwyższa jakość ubrań, perfekcyjne kroje i wykonanie z dbałością o każdy detal. Jeśli czegoś nauczyliśmy się w naszej czterdziestoletniej historii, to tego, że żadna kobieta nie chce być definiowana przez swój rozmiar - chce po prostu nosić piękne ubrania.

Zainspirowane współczesnymi kobietami.

Wymiary i rozmiary ubrań nie są dziś tematem, nad którym kobiety chcą się rozwodzić lub którym chcą się zajmować. Wierzymy, że Twoje ciało należy wyłącznie do Ciebie. Nie powinno podlegać dyskusji ani ocenom innych.

Z tego powodu zrezygnowaliśmy z określenia „plus size fashion”. Ponieważ sugeruje, że dzielimy rozmiary na standardowe i te ponad normę. Odnosimy się do niego, jednocześnie dystansując się. To przestarzały sposób myślenia, bazujący na błędnych danych. Bo prawie 50% kobiet w Europie nosi rozmiar 42 lub większy.

Oczywiście, mamy na to nowe określenie. Termin, który neutralizuje wszelkie różnice i który marka Ulla Popken oraz nasza moda od rozmiaru 42 będą reprezentować w przyszłości:

TRUE SIZE FASHION

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(2.287)

1.146 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duża zmiana w formach platnosci

Duża zmiana w firmach platnoaci - przyjęłam ja z bardzo dużo zadowoleniem. Możliwość zamawiania z odbiorem w sklepie stacjonarnym- duze ułatwienie z ewentualnym zwrotem. Jedna rzecz, co nie wynika z działania oddziału w Pols e, lecz globalnego założę ia, ze kobiety - wszystkie- maja wzrost powyżej 170 xm. Jak spidnie jeszcze można skrócić, choc wcale nie leżą wtedy dobrze, bo biodra jednak w innym miejscu, to długość bluzek, sukienek itp - juz nie jest możliwa, bez przeróbek i to dużych, a nie o to chodzi. A wzorni towo, kolorystyka bardzo się poprawiły, to jak y firma zauważyła niewysokie kobiety i uwzględniła, to bylo super

12. juli 2026

Besvarelse fra Ulla Popken Polska

Dziękujemy za opinię i cenne uwagi. 💛

Cieszymy się, że pozytywnie ocenia Pani nowe metody płatności, możliwość odbioru zamówień w sklepie stacjonarnym oraz nasze wzornictwo i kolorystykę. Dziękujemy również za podzielenie się spostrzeżeniami dotyczącymi długości ubrań. Przekażemy je odpowiedniemu zespołowi, ponieważ opinie naszych klientów są dla nas bardzo ważne.

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! ✨

BRAK ZWROTU PIENIĘDZY ZA ZWRÓCONY TOWAR DO SKLEPU

ZGLASZAM SPRAWĘ LAMANIA PRAW KONSUMENTA DO UOKIK. BRAK ZWROTU PIENIĘDZY ZA ZWRÓCONY DO SKLEPU TOWR . ŁAMANIE PRAWA KONSUMENTA BRAK ODPOWIEDZI ZE STRONY SKLEPU NA PONOWNA SKARGĘ W TEJ SPRAWIE . KONSULTANTKA NIC NIE JEST W STANIE USTALIĆ . OBSŁUGA NA POZIOMIE 0 !!! DLA WSZYSTKICH KTORZY NIE OTRZYMALI ZWROTU PIENIEDZY W TERMINIE : Zgodnie z art. 32 ust. 1 ustawy z dnia 30 maja 2014 r. o prawach konsumenta, przedsiębiorca ma obowiązek niezwłocznie, nie później niż w terminie 14 dni od dnia otrzymania oświadczenia o odstąpieniu od umowy, zwrócić konsumentowi wszystkie dokonane płatności, w tym koszty dostarczenia towaru.

18. juli 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Ulla Popken Polska

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią.

Bardzo nam przykro, że proces zwrotu środków oraz kontakt z obsługą klienta nie spełniły Pani oczekiwań. Rozumiemy frustrację związaną z taką sytuacją i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Jeśli sprawa nadal nie została rozwiązana, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta wraz z numerem zamówienia. Dołożymy wszelkich starań, aby ponownie zweryfikować sprawę i pomóc w jej jak najszybszym rozwiązaniu.

Ulla Popken moje pierwsze zakupy

Ulla Popken to produkty dobrej jakości, to był mój pierwszy zakup i sugestie dotyczące rozmiaru sprawdziły, spodnie okazały się komfortowe i przyjemnie się z nich użytkuje. Cenowo jesteście ponad moje możliwości ale chętnie będę wypatrywać obniżek lub czyhać na kupony🙂

11. juli 2026

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Dziękujemy za opinię. 💛

Dziękujemy za tę sugestię. Rozumiemy, że możliwość odbioru zamówienia w paczkomacie byłaby wygodnym rozwiązaniem. Przekażemy Pani uwagę odpowiedniemu zespołowi. ✨

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Brak realizacji zamówienia i zwrotu…

Brak realizacji zamówienia i zwrotu pieniędzy, trudny zdawkowy kontakt w celu wyjaśnienia sprawy. Nie będę korzystać.

26. juni 2026
Uopfordret anmeldelse

Dziękujemy za opinię.

Bardzo nam przykro, że realizacja zamówienia oraz proces zwrotu środków nie spełniły Pani oczekiwań. Rozumiemy rozczarowanie i przepraszamy za wszelkie niedogodności. Prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta wraz z numerem zamówienia – dołożymy wszelkich starań, aby wyjaśnić tę sytuację. 💛

-Drogo i pełno spamu

-Drogo.
-Cena promocyjna tylko po zakupie drogiego abonamentu.
-Brak informacji o transporcie. Nic nie ma, nagle dostaję paczkę. Sprawdzam pocztę i pisało że już do Polski przyszło i dostanę ją, ale inne sklepy lepiej to robią...

-Ogromna ilość spamu. Niby oferty, ale nie prosiłem ich o to. Musiałem się wypisywać z listy DWA RAZY zanim przestali mi wysyłać te bzdury.

NIE POLECAM

Dziękujemy za opinię.

Przykro nam, że zakupy nie spełniły Pani oczekiwań. Dziękujemy za uwagi dotyczące cen, komunikacji dotyczącej przesyłek oraz wiadomości marketingowych. Każda z nich jest dla nas cenna i zostanie przekazana odpowiednim zespołom.

Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mogli zaoferować Pani lepsze doświadczenia zakupowe.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam, towar zgodny z zamówieniem ,szybka dostawa

17. juli 2026

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Na infolinii panie nie udzielaly…

Na infolinii panie nie udzielaly konkretnychodpowiedzi na pytania dotyczace dokladnych wymiarow danego produktu klepiac formulki z tabelki rozmiarow zamiast wziac pod uwage iz modele moga byc dopasowane, ciut luzniejsze lub bardzo rpzkloszowane i wtedy standardowy wymiar sie nie zgadza przez co sugerujac sie tabela ze rozmiar 50 / 52 jest do 134 w biodrach zamowilam ten rozmiar a otrzymalam cos w co weszly by mnie dwie.

3. juli 2026

Besvarelse fra Ulla Popken Polska

Przykro nam, że kontakt z infolinią nie spełnił Pani oczekiwań i że otrzymany produkt okazał się znacznie większy, niż wynikało to z przedstawionych informacji. Dziękujemy za podzielenie się swoimi uwagami – przekażemy je odpowiedniemu zespołowi, aby poprawić jakość udzielanych informacji i ułatwić dobór właściwego rozmiaru. 💛

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Moje doświadczenie wzięło się z tego ze lubie kupować ubrana zdalnie i to mojej żonie

Moje doświadczenie wzięło się z tego ze posiadają bardzo dobrej jakości materiały , przeróżne rozmiary nawet dla kobiet przy sobie, co jest na duży plus, modne kroje, kolory. Czasem biore rzecz w dwóch rozmiarach, by niepasujący odesłać. Jedyne co bym poprawił ow czas możliwość zwrotu i zamawiania do sklepu oraz do paczkomatu inpost.
Często gdy wysyłkę mam w Niemcy, to nie moge oddać ich na sklepie w Polsce

10. juli 2026

Dziękujemy za opinię. 💛

Cieszymy się, że docenia Pani/Pan jakość naszych produktów, szeroki wybór rozmiarów oraz możliwość wygodnych zakupów. Dziękujemy również za sugestie dotyczące zwrotów i dostaw. Przekażemy je odpowiedniemu zespołowi, ponieważ opinie naszych klientów są dla nas bardzo cenne.

Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! ✨

Dobry wybór

Duży wybór, szybka dostawa

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Informację o braku towaru …

Informację o braku towaru dostałe dopiero na sam koniec całego procesu, czyli 1 dnień po spodziewanej dacie dostawy. Niepotrzebnie straciłem prawie tydzień. Po co informacja o dostępności i niedostępności towaru na stronach zamówienia, jeśli nie ma ona znaczenia przy zakupach i zamówienie i tak nie jest realizowane. 2 zamówione i zapłacone towary ZERO dostawy a pieniądze nie wróciły jeszcze :(

Super

Super. Polecam.

1. juli 2026

Bardzo dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie na zakupy!🛍️

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.