har haft nogle små problemer med min nye mg. men har fået den vildeste gode behandling. de er top professionelle og imødekommende. kan kun anbefale uggerhøj aalborg. vil ikke betænke mig et sekund ved... Se mere
Jeg har haft store problemer med min MG EHS, men hos Uggerhøj Aalborg blev jeg taget seriøst fra start til slut. Efter flere besøg på værkstedet fandt de endelig fejlen og fik den løst. God service o... Se mere
3 uger efter stort service, hvor bremserne skal kontrolleres, går bagbremserne i stykke. Det er simpelthen bare ikke god nok service, specielt når man har platin serviceaftale på bilen. Så skulle der... Se mere
Super service og god skik Vi har lige købt en MG igennem Uggerhøj Aalborg og har modtaget en fremragende service hele vejen igennem. Vi blev taget godt imod og fik en god gennemgang af bilen in... Se mere
- nr. 35 af de 41 bedste virksomheder i Bilforhandler
- nr. 12 af de 12 bedste virksomheder i Bilsalg
- nr. 55 af de 62 bedste virksomheder i Autoværksted
- nr. 14 af de 15 bedste virksomheder i Billeasing
- nr. 2 af de 2 bedste virksomheder i Citroen-forhandler
- nr. 1 af de 1 bedste virksomheder i Opel-forhandler
Velkommen til Uggerhøj. Med mere end 65 års erfaring, afdelinger i otte danske byer og forhandling af verdens stærkeste bilmærker, er Uggerhøj Biler et sikkert valg, når du skal have ny bil. Hos Uggerhøj har vi solgt biler siden 1954, og kan som én af de eneste bilforhandlere i Danmark tilbyde vores kunder mere end 65 års erfaring i branchen. Vores mangeårige erfaring er vores kunders garanti for, at vi kan vores håndværk og ved, hvad vi taler om. Vi tror på, at erfaring er lig med troværdighed og tryghed, når vores kunder skal investere i ny bil.
Enggårdsgade 74, 9000, Aalborg, Danmark
- 96 33 32 22
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Stor tilfredshed
Det er altid trygt, at få fixet bilen hos Uggerhøj Aalborg. Professionel betjening. Der er 100% styr på tingene.

Fantastisk service
Fantastisk service
Det var en utrolig nem proces. Vi har netop solgt vores bil ved at følge anvisningerne på hjemmesiden. Efter et møde med sælgeren Lasse hos UGGERHØJ Aalborg, fik vi solgt bilen uden problemer. Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Lasse var utrolig hjælpsom, venlig og imødekommende. Hans behagelige væsen gjorde det nemt at stille spørgsmål og gav os en følelse af tryghed gennem hele forløbet.
Tak, Lasse, for en fantastisk oplevelse!

Super service og vejledning
5/5 stjerner. Vi kommer helt klart til at handle bil der igen.

Besvarelse fra Uggerhøj - Aalborg
Kom med bilen omkring halv 8 de starter…
Kom med bilen omkring halv 8 de starter på den med det samme og er færdig kl 9 regner så med og få den men nej de går så til pause i stedet for lige have brugt 5 min på og udleverer bilen til kunden så jeg kunne komme videre så kunne han lige vente de 5 min med og holde pause det skal kan gøres bedre
Behagelig sælger der brugte megen til…
Behagelig sælger der brugte megen til på at sætte os ind i alle vores nye bils funktioner.
Det var rigtig godt da det er vores første el bil, og første bil med automatgear.
Venlig og imødekommende betjening
Venlig og imødekommende betjening. Indgåede aftaler overholdt.

Besvarelse fra Uggerhøj - Aalborg
Manglende oplysninger i forbindelse med…
Manglende oplysninger i forbindelse med køb og gennemgang af bilen samt manglende kundeservice ift. forsinkelse på levering af bilen. Jeg vil ikke anbefale andre at handle hos Uggerhøj.

Besvarelse fra Uggerhøj - Aalborg
God behandling og kan trygt afl.sin bil.
Alt Ok og rigtig god behandling- trygt sted at aflevere sin bil
Alt var som aftalt.
Super service og hurtighed

Besvarelse fra Uggerhøj - Aalborg
Fik en god service hele vejen igennem…
Fik en god service hele vejen igennem handlen og en fair pris for den gamle bil.

God og rar forhandler
God og rar forhandler. De havde tid til at svare på mine spørgsmål og på at sætte mig ind i hvad det ville sige at have en elbil.

Super betjening
Dejlig betjening lige fra jeg bestilte tid til eftersyn og modtog video om bilens tilstand samt nogle ting som jeg skulle tage stilling super af mekanikkeren