For dårligt.
Jeg får Ude Og Hjemme som gave, af min veninde, men sørme om i ikke også SENDER mig regninger, på SAMME abonnement, det kaldes da IKKE en gave !!!
Når vi begge SKAL betale for samme blad.
Min veninde betalte den 5-11-2014
Mit kundenummer er 10404332
***********************************************************************
Så er den gal igen se dette. Jeg har fået en gave, men gud hjælpe mig om jeg ikke også selv får regningen, det er et 3 måneders abonnement , på Ude og Hjemme. Nu påstår de, trods de har fået en kvittering, at JEG SELV skal betale (igen igen) de siger der IKKE er betalt, (Så vil jeg gerne vide hvorfor jeg fik mine penge retur sidste gang) jeg er dødtræt af de opkrævninger hver treide måned, For EJER selv kvitteringen derfra,men Aller påstår NEJ...Kan i ikke snart få det bragt i orden. Og i har også givet mig et nyt kundenummer :-( Har holdt Bladet nogle år nu !!!!
******************************************************************************
Her er det min veninde, som jeg får bladet af,hun har også klaget over her.
--->>> Jeg ved at i har snakket med min eks kone vedrørende
Et abonnement som jeg har givet hende.
Desværre er det sådan at det ser ud til at i har fortalt hende at jeg ikke længere betaler for det. Det er jeg imidlertid i stand til at modbevise idet jeg er i besiddelse af en kopi af min indbetaling til jer.
Jeg håber naturligvis at dette beror på en fejl i jeres bogholderi.
I fald vi ikke når til enighed om dette forhold, går jeg videre med sagen til min advokat.
Venligst Søs Hansen.
7. december 2014