UC Festcenter Anmeldelser 5

4,1

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

De bedste anbefalinger

Vi skulle holde "første spadestik" til et byggeri i Faxe kommune og bestilte telte, borde, stole og pølsevogn til 100 mennesker. ALT forløb lige efter bogen....jeg måtte lave ordren om flere gange og det var intet problem og både i telefonen og personligt var servicen venlig og professionel. De overholdte alle aftaler, kom til tiden og jeg kan kun anbefale dette firma.

27. april 2017

Dårlig service

Jeg havde helt glemt, at jeg har oplevet samme sure og dårlige service, da jeg lejede borde, stole og service hos UC-festcenter for 3 år siden, da min yngste søn blev student

28. juni 2015

SKANDALØS forretning

UC Festcenter har givet mig den værste start på afholdelsen af min fest!

Virksomheden ringer til mig klokken 9 om morgenen på en hverdag for, at høre om jeg kan komme og hente mine lejede ting inden klokken 16 - de lukker normalt klokken 17. Da jeg så ankommer til virksomheden klokken 15, fortæller de mig, at de LUKKER klokken 16 og alle de ting jeg har lejet skal være afhentet inden klokken 16. Dertil kommer en rigtigt ubehagelig personlig oplevelse med den person som har ansvaret for butikken på pågældende tidspunkt, som opfører sig ubehøvlet over mig og brokker sig over jeg ikke kan garantere at jeg kan afhente det hele inden klokken 16 (jeg er nødt til at køre to gange, da det hele ikke kan være i bilen).

Dårlig dårlig start på afholdelsen af min fest. Det giver en utrolig stress at man nærmest forstyrrer butikken, når man vil leje noget hos dem. Denne stress transformerer sig så til, at vi overser at bestikket blandt det lejede. Derfor ringer vi til UC for at høre dem, om de ikke vil komme ud med noget bestik, hvilket de efter længere overvejelser trods alt imødekommer - den følgende dag - og dermed på selve dagen hvor min fest afholdelse.

Da vi leverer tingene tilbage til stedet, finder de ud af, at bestik rent faktisk var med første gange, hvilket vi har overset på grund af den travlhed, som blev skabt af UC-festcenter - og opkræver os 250 kr. for ekstra kørsel.

Jeg bruger aldrig det sted igen og kan ikke anbefale nogen at leje deres ting hos UC-Festcenter. Det giver ikke en god start på festlighederne.

22. juni 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (5 anmeldelser)