Sindsygt man bestiller for 30 minutter siden får en der accepterer men han annullere så jeg skal sidde på en kantsten i yderligere 30 minutter Det lugter af uorganiserede forhold For hvad fsnd... Se mere

Nu har jeg anmodet om ture 2 gange på en aften. Og før det, langt flere hvor at chaufføren holder et sted og venter på man annullere for at de får penge fordi må annullere turen. Hvis det bliver ved s... Se mere

Når Uber kommer fungerer det godt, men jeg oplever ofte at en chauffør tager min tur - hvorefter chauffør udebliver. Når jeg opgiver forbi jeg kan se at chaufføren vælger at parkere andet sted eller k... Se mere

Aldrig har jeg følt mig merer til grin. Ind da jeg skulle bruge uber. Ganske forfærdeligt firma. BRUG ALTID NOMALT TAXA. har lige været unde for og side og venter på 3 uber i sammlagt 2 timer hvor all... Se mere

1. Transportservice

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Uber is evolving the way the world moves. By seamlessly connecting riders to drivers through our apps, we make cities more accessible, opening up more possibilities for riders and more business for drivers. From our founding in 2009 to our launches in over 70 cities today, Uber's rapidly expanding global presence continues to bring people and their cities closer.

1,7

Dårlig

36 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Seriously isse ghatiya aur cor company…

Seriously isse ghatiya aur cor company maine nhi dekhi
Mere paise aaj tak refund nhi kiye pahle to ye ride nhi uthate agar utha liya to price asman chhu rahe hai inke agar kahi barish aa gyi phr to kahna hi kyaa
Bhikari
Chor
Company
Aur ye ek din ka nhi roj ka drama hai

25. august 2025

for upålidlig

Jeg bestilte uber i kolding, fra banegaarden og hjem
Fik bekræftelse på afhentning, men der gik længere og længer tid før jeg ville blive hentet.
Tog taxa syd i stedet for uber
Uber skulle nok få styr lidt mere på forretningen i syddanmark - godt der er alternativer

7. august 2025

Upålidelig service i Sydfrankrig

Vant til super Uber service i New York. Men i Sydfrankrig fungerer det slet ikke. Bestilte flere gange Uber i Monteroux og Cabris. Prøvede også forudbestilling. Hver gang bliver de bekræftet, og de dukker bare ikke op. Efter næsten en times venten og håben skriver Uber at de beklager, men der er ingen ledig bil. Prøv igen skriver de, og det samme gentager sig. Dvs at chaufføren kan fortryde turen i sidste minut og være ligeglad med kunden. Det var en meget utryg oplevelse. Det ville være bedre at skrive fra start, at det ikke pt er muligt at få en vogn,eller undlade at bekræfte en tur, der aldrig bliver til noget, så man ikke bruger timer i håb men forgæves. Godt vi ikke skulle nå et fly 🫣

13. juli 2025

Bestilte to taxier med Uber fra Carre…

Bestilte to taxier med Uber fra Carre Cervantes i Santa Pola da de ikke havde biler til 5 personer. De skulle kl. 5 om morgenen bringe os til lufthavnen. Den ene kommer men holder et andet sted da gaden var spærret af men den anden kommer ikke. Vi må hurtigt bestille en ny - så vi har betalt for 3 taxi ture til lufthavnen plus et gebyr på 15 euro da de mener vi ikke har afmeldt turen som var bestilt men som aldrig dukkede op🙄. Vi nåede med nød og næppe flyet men der var godt nok panik på og det blev en meget dyr tur for at 5 personer kunne komme til lufthavnen.

19. juli 2025

Jeg er færdig med uber

Jeg er færdig, med at bestille uber når jeg skal noget vigtigt. Jeg er blevet brændt af 3 gange og chaufførerne har enten dårlige arbejdsforhold eller er ligeglade med kunder. Faktisk har jeg oplevet at på en tur i Frankrig at chaufføren stoppede op på et tidspunkt hvor vi var langt væk fra alt, og sagde at nu skulle han have 20 euro ekstra ellers skulle vi stå af.
Nu oplevede jeg det så i Spanien, at han ikke kom og ikke svarede på sms sendt til ham, og det gjorde at jeg mu lige vil advare andre.

30. juni 2025

Jeg tog en Uber

Jeg tog en Uber, da jeg besøgte Prag for nogle dage siden. Chaufføren var ekstremt uhøflig og aggressiv over for et 6-årigt barn. Da jeg konfronterede ham, blev han også aggressiv over for mig. Jeg anmeldte hændelsen til Uber. De svarede, at sagen er blevet noteret, og at der vil blive taget yderligere handling. Jeg har ingen idé om, hvilken slags handling der vil blive taget, men Uber ødelagde fuldstændig min dag.

24. juni 2025

1 stjerne! For seneste tur! I Paris

5 stjerner til chaufføren, venlig og behagelig.

Bestilte en dyrere tur hvor der blandt andet burde være mere benplads.
Der var ikke meget plads bag i bilen! Kunne have sparet de penge og valgt en billigere tur da bilen her ikke matchede beskrivelsen af den bestilte service.

Generelt mangler der lidt muligheder ved bestillinger.
Antal personer.
Info om kufferter når man ikke behøves en VAN til dobbelt pris.

Plads til forbedringer

9. juni 2025

Uberchauffør Ranbir forlangte ekstra kontant betaling

Bestilte tur på nettet, flere uger i forvejen, fra Faro lufthavn. Beløbet blev sat til 26,94 euro. Da vi ankom til Faro blev chaufføren byttet ud med en anden. Efter nogle forvirrende opringninger om mødested ved lufthavnen, fandt vi chaufføren, som bad os om i hast at skynde os ind i bilen. Efter vi selv havde placeret bagagen, kørte vi afsted. Efter kort tid sagde chaufføren Ranbir at vi skulle betale 10 euro ekstra end det allerede aftalte beløb til ham, fordi han ikke havde mulighed for returkørsel der hvor vi skulle køre hen (São Bras de Alportel). Det nægtede vi da, hvorefter der opstod en diskussion som endte ud i at vi blev kørt tilbage til lufthavnen og sat af. Efterrfølgende har Uber trukket beløbet på 26.94 euro selvom vi har lavet en klage og anmeldt Ranbir for snyd og verbalt overfald.
Fordi vi ikke ville betale de 10 euro sort anklagede Ranbir os for racisme.

31. maj 2025

Anmeldelserne siger alt. Bestil en almindelig taxi!!

Kørte med Uber fra CDG lufthavn til Paris. Prisen var 42 €
Der blev trukket 55€
Da jeg læste anmeldelserne- for det kunne jeg læse at de snyder folk.
Jeg blokerede derefter mit kort hos Uber
Efterfølgende er der kommet endnu en regning derfra.
Den står nu som ubetalt regning i min bank.
Aldrig skal jeg bruge uber igen,

13. maj 2025

Pas på UBER chauffører i Istanbul. Det koster dobbelt.

Jeg rapportere til UBER med det samme da jeg kan se at de har trykket penge på mit kort da jeg allerede havde betalt chaufføren kontant da han krævede betaling for turen i kontanter.
Udover det så har chaufføren været så fræk at hæve pengene på mit kort også og endda mere end hvad turen blev. Dette rapportere jeg til UBER med det samme alligevel så trækker UBER pengene alligevel velvidende om at chaufføren allerede havde fået betaling kontant.
Det har kostet mig dobbelt op for turen. Det er under al kritik!
Turen foregik i Istanbul

10. maj 2025

Grov svindel - bliv væk!

Den lovede pris var ca £15
Jeg blev opkrævet ca £21
De havde lagt et ekstra gebyr for afhentning i London til - ca £8.
Det burde være fremgået af tilbudsprisen og ikke blot lagt til som ekstragebyr - dette da det må være et fast gebyr for at hentes i London.

Dertil burde jeg havde fået et ca 3% rabat på turen da jeg købte via min Airbnb udlejer - denne rabat fik jeg heller ikke.

Min henvendelse om disse to forhold bevares ikke af botten.

Lig med grov svindel - bliv væk!

11. maj 2025

Refusion efter helt urimelig ekstraopkrævning

Jeg er blevet helt urimeligt opkrævet 160 + EUR for en tur fra Sitges til Barcelona Lufthavn, som skulle have kostet ca. 50 EUR.

Chaufføren afsluttede ikke turen, efter jeg steg ud, hvilket medførte en urimelig ekstraregning. Det kan ske - men efter jeg har klaget for at søge om refusion, har Uber afvist min klage, selvom det strider mod forbrugerbeskyttelseslovgivningen.

Vildt ikke at godkende en refusion, og imod både dansk og spansk lovgivning, at Uber tager ikke ansvar for deres egne fejl.

—————
Opdatering:

Efter flere henvendelser, har Uber nu svaret og refunderet det ekstra høje opkrævet beløb. Uber har lavet en prisjustering, så jeg betaler de oprindeligt 50,5 EUR, som aftalt, for turen til lufthavnen.

Jeg ville stærkt anbefale Uber ikke at tillade deres chauffører at kunne køre rundt i en 1,5 time mere efter endt tur og trække mange flere penge fra kundens kort uden samtykke. Derfor kun 2 stjerner.

26. april 2025

Opkrævet beløb 5x højere

Kampagne i appen på 80% rabat, booker en tur der viser den reducerede pris. Bliver opkrævet for beløbet 5 gange højere.
Support siger brugen af kampagen var i strid med deres retningslinjer, men kan ikke fortælle hvorfor, og lukker sagen.
Brug ikke Uber i danmark, det er et scam

20. april 2025

Genial pris - så længe lager haves

Jeg er utrolig taxaglad, jeg bruger ofte taxa for at gøre livet lidt nemmere og til tider tryggere. Tilgengæld vil jeg ikke betale absurde priser for det. Over den sidste måned har jeg udskiftet Dantaxi, og bruger nu Uber i stedet. Chaufførerne er udemærket, deres app virker og det er gode biler. Dog er det selvfølgelig nok en kortvarig glæde, da prisen har været det udslagsgivende for mig, så længe promo-tilbuddende kører, kører jeg med Uber - for der er priserne mere end fair!

27. januar 2025

Helt uduelig support

Ingen hjælp at hente overhovedet. Intet nummer at ringe eller skrive til. Stod i problemer i Indien uden nogen som helst hjælp at hente. Helt forfærdelig oplevelse. Bruger aldrig Uber mere!

21. februar 2025