Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... Se mere
Virksomheden har svaret
Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... Se mere
Virksomheden har svaret
Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... Se mere
Virksomheden har svaret
Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... Se mere
Virksomheden har svaret
TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!
Skrevet af virksomheden

Boulevard 12, 3707 BM , Zeist, Holland
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Duidelijke cursus, goede communicatie en mogelijkheden voor extra oefenen en aanpassen les rooster. Leuke games voor kinderen.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Samen met mijn dochter ( zij heeft dyslexie) zijn we nu 4 weken bezig. Super motiverend door het spel element en de verassing aan het einde van elke les. Het automatiseren van de letters in enorm behulpzaam. Net als de extra oefeningen. Handige tips in je inbox met uitleg waarom. Super goede type cursus en we gaan door tot het einde!!! Dank!

Besvarelse fra TypeTopia.com
In het begin ging het goed maar daarna niet meer. Mijn zoon doet zijn oefening maar krijgt niet meer optie om te sturen.
Ik vind het is geen duidelijkheid wat hij leert.
Ik heb paar keer geprobeerd om te Bellen naar de klantenservice maar helaas niet neemt op.

Besvarelse fra TypeTopia.com
ik heb betaalt maar kon niks doen en ze deden er niks mee

Besvarelse fra TypeTopia.com
Niet geschikt voor kinderen met dyslexie of automatisatieproblemen, ook al wordt dit wel zo vermeld op de website.
- De interface is te druk
- Er is te veel afleiding
- Er wordt meteen op tempo gewerkt (ook al kan je die aanpassen)
- Onmogelijk om in 20min een dagtaak af te werken als je kind automatisatieproblemen heeft
- Fouten maken = dezelfde oefening opnieuw doen, keer op keer
- Om de zoveel tijd is er een toets, zelfs met letters die de kinderen op dat moment nog nooit geleerd hebben.
Al deze taken demotiveerden mijn dochter enorm. Ze zat vaak huilend achter de computer.
Volgens de firma heb ik het mis, had ik de handleiding beter moeten lezen, werkt mijn dochter te gehaast en oefent ze niet blind, en is de tussentijdse toets een "pré-toets" (alsof die naam het dan plots wel leuk moet maken)
Uiteraard hebben we als ouder wél alle informatie gelezen, hebben we de "dyslexie"versie gebruikt, en oefende mijn dochter wél blind met behulp van een blindbox.
Ik schrijf deze review trouwens niet enkel als ouder, maar ook als schoolpsycholoog die dagdagelijks werkt met kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen.
Er zijn betere methodes met verschillende leerkanalen (kleuren, prenten, versjes), geen tijdsdruk en een mindere tijdsinvestering, bv. Typ10. Voor kinderen zonder leermoeilijkheden biedt Typtopia mogelijk wel een goede oplossing.

Besvarelse fra TypeTopia.com
+ Heel fijne opbouw, spannende spelletjes
- voor dyslexie wordt er voorgelezen maar alle teksten ertussen worden dan niet voorgelezen, spijtig.
- het typen zelf gaat heel traag bij mijn kind en brengt ook veel frustratie dat de oefening dan 10 keer opnieuw moet als er teveel fouten zijn. Misschien is een oplossing dat je na een verkeerde oef wel een andere oefening krijgt maar dat die “foute” oefening daarna terug komt?

Besvarelse fra TypeTopia.com
Ik vind TypeTopia zo leuk omdat:
- het heel motiverend is
- ik ook nog extra kan oefenen

Besvarelse fra TypeTopia.com
Fijne typecursus voor mijn zoon en voor mij als ouder. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en voldoende tips om te begrijpen hoe je het blind typen op een juiste manier kan leren. Ik doe zelf als ouder ook mee om blind te leren typen. Bevalt goed. 👍🏼

Besvarelse fra TypeTopia.com
Un curso de mecanografia excelente!! Mi hija escribe perfectamente y en tan solo unos meses! Es efectivo, económico y muy sencillo pero eso si, hay que ser constante!

Besvarelse fra TypeTopia.com
Muy buena experiencia con la aplicación, la niña se divierte y aprende mucho.
Estoy encantada con el curso de mecanografía, mi hija a mejorado y sigue aprendiendo.
Se adapta a las dificultades del alumno.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Es una muy buena herramienta para aprender mecanografía y hacerla divertida. A mi hijo le encanta la robótica y los ordenadores por eso con 8 años le apuntamos a este curso por recomendación de un familiar. Es cierto que se les hace un poco largo pero es normal si tenemos en cuenta que les dan un certificado y que necesitan hacer 120 pulsaciones por minuto. Mi hijo lo ha estado haciendo 3 días a la semana, y le ha llevado terminarlo 10 meses. Totalmente recomendable porque además de aprender mecanografía aprenden valores como la constancia y la dedicación. También a no rendirse y perseverar.
Javier Megias. JAVIMP

Besvarelse fra TypeTopia.com
Er wordt aangegeven dat een dagtaak in 20 minuten is volbracht. Onze ervaring is dat dit niet haalbaar is en dat we vaak een uur bezig zijn. Om het vol te houden hebben we daarom zelf de dagtaken gehalveerd. Fouten worden streng afgestraft, met vijf fouten mag de hele oefening opnieuw gedaan worden. Dit is zeer demotiverend.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Heel leuk voor de kinderen. Ruben vindt het wel moeilijk, maar na een paar oefeningen lukt het al heel goed.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Pedro lo disfruta tanto o más que un simple juego de ordenador

Besvarelse fra TypeTopia.com
Onze zoon typt met plezier. De leuke spelelementen en het leuke verhaal, maken typen toch leuk.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Type Topia is op spelenderwijs in een mooie dynamische omgeving leren typen. De verhalen in de ruimte van de vele figuren bouwen een mooi verhaal rond de lessen. Het voelt meer aan als 'gamen' dan als echt 'leren'. Mijn zoon heeft het programma een aantal jaren geleden afgewerkt, mijn dochter is er bijna mee klaar en ons 3de kind zal er ook mee van start gaan eens hij het 3de leerjaar bereikt (of 8 jaar is). Dagelijks oefenen is de boodschap en af en toe eens mij over de schouder kijken van je kind zou ik ook aanraden, verder gaat het van zelf bijna. Pluspunt: er is ook een pakket voor kinderen met dyslexie!

Besvarelse fra TypeTopia.com
La niña está encantada y aprendiendo rápido y de forma divertida. Las misiones son muy originales y consiguen que la niña integre el conocimiento perfectamente. ¡Ojalá yo hubiese aprendido de está forma!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.