Leuke typcursus met motiverende verhaallijn. Dyslexie variant in te stellen. Mijn zoon ervaart de cursus wel als erg lang. Daarnaast is het voor ernstig dyslecten lastig de 120 aanslagen per minuu... Se mere
Mijn zoon heeft ernstige dyslexie. Hierom zou een typcursus hem kunnen helpen. Typtopia heeft een stoere verhaallijn en heeft extra mogelijkheden voor kinderen met dyslexie. Onze zoon heeft echt baat... Se mere
Dochter met autisme en licht mentale beperking en DCD volgt de typcursus nu al een 3 weken. Ze oefent bijna elke dag en vindt het heel fijn. Ze kan al behoorlijk goed de letters vinden zonder te kijk... Se mere
Hoe terug op het juiste spoor? Progressie wordt wekelijks geevalueerd door feedback van persoonlijke coach.Werkt motiverend.Nuttige informatie.Nadruk om letters trefzeker aan te slaan.Snelheid in... Se mere
TypeTopia heeft meer dan 30 jaar ervaring in het geven van typecursussen. Meer dan 180.000 kinderen hebben de typecursussen van TypeTopia inmiddels met succes afgesloten. Het slagingspercentage ligt nu bij TypeTopia op maar liefst 97,2 procent!

Boulevard 12, 3707 BM , Zeist, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
We hadden problemen met inloggen door twee accounts, dit is heel snel opgelost en toen konden we aan de slag. Ouder en kind kunnen samen opgaan en dat werkt zeer motiverend voor het kind.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Tot op heden, een fijne lesvorming - mijn dochter heeft nu 13 letters gehad, fijne uitleg, ze vind het helemaal geweldig (8 jaar). Ze kan alleen niet iedere dag oefenen, maar dat maakt niets uit, op het gemak, rustig aan...

Besvarelse fra TypeTopia.com
Heel leuke manier om kinderen te leren typen en gemotiveerd te houden. Mijn dochter kijkt er naar uit om een nieuwe les te mogen doen.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Mi hija y yo vamos por el módulo 2. Mi hija se lo pasa bien y tiene interés en volver a Typetopia todos los días. El hecho de que el aprendizaje se haga jugando esta bien para los niños. En mi caso como yo hago el curso en paralelo a mi hija, hace que estemos más motivadas las dos. Puntos negativos: aún no ha salido el curso dedicado a los adultos. Y, a veces estresan ciertos juegos por la rapidez que piden aunque supongo que es normal para que se pueda ir avanzando en rapidez.
Fijn programma met duidelijk instructie en opdrachten. Makkelijk in je dagelijkse agenda in te passen.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Het is een mooi programma. Maar voor een kind van 9 is het behoorlijk frustrerend als je fouten maakt, alles opnieuw moet. Hierdoor verliest hij interesse. Misschien niet zo de nadruk leggen op fouten maken?

Besvarelse fra TypeTopia.com
Jammer dat je in die kisten accessoires voor je vliegtuig krijgt die minder mooi zijn dan die wat je al had aan het begin waardoor je je vliegtuig niet mooier kan maken maar juist minder mooi.

Besvarelse fra TypeTopia.com
TypeTopia ist eine einzige Mogelpackung! Ich habe den Kurs für meinen Sohn gekauft – 119 € EINMALIG bezahlt. Beim Bestellen wird klipp und klar mit „einmalig bezahlen“ geworben. Kein Wort davon, dass der Zugang nur ein Jahr hält!
Nach exakt einem Jahr wurde der Zugang einfach gesperrt. Mein Sohn hat den Kurs insgesamt 1 Stunde und 10 Minuten genutzt, weil er damals noch zu jung war. Jetzt, wo er ihn wirklich gebrauchen könnte – Ende, aus, vorbei!
Die ganze Masche im Überblick:
Auf der Bestellseite steht nichts von einer zeitlichen Begrenzung.
Die Zahlung ist „einmalig“ – aber der Zugang ist zeitlich limitiert.
Der entscheidende Punkt steht nur in den FAQ – wer liest die vor einem Kauf?
Keine besonderen Updates oder neuen Inhalte – es gibt keinen logischen Grund, den Zugang einfach zu sperren.
Statt klare Infos zu geben, wird man darauf verwiesen, dass man ja nett um eine Verlängerung bitten könne.
Warum muss ich um eine Verlängerung betteln, wenn ich den Kurs bereits bezahlt habe?!
FAZIT:
TypeTopia setzt darauf, dass niemand das Kleingedruckte durchforstet. Wer denkt, dass er hier einen echten Kurs mit langfristigem Zugriff kauft, wird bitter enttäuscht.
Ich rate jedem DRINGEND ab, sich auf diesen fragwürdigen Anbieter einzulassen.
FINGER WEG – Reine Abzocke!
EDIT: Ich habe den Kundenservice absichtlich vor meiner Bewertung über den Servicedesk ohne Antwort seitens des Anbieters kontaktiert. Die Bewertungen sauber zu halten ist scheinbar wichtiger und geht schneller wie der Kundenservice. Gerne teile ich meine Rechnungsnummer: OR347-348906

Besvarelse fra TypeTopia.com
Je leert snel alle letters en herhalen de letters goed. En het is heel motiverend

Besvarelse fra TypeTopia.com
We moesten helaas nog een keer verlengen om het diploma af te ronden

Besvarelse fra TypeTopia.com
Tempo ligt voor dochters met dyslexie soms te hoog wat veel frustratie opleverd. En daarom ook minder gemotiveerd om te oefenen

Besvarelse fra TypeTopia.com
Leuk spelelement, goede opvolging mogelijk voor de ouders, genoeg oefenmogelijkheden die aangepast kunnen worden aan de behoeften van het kind.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Heel stabiel. Software werkt goed. Variatie goed. Mijn zoon leert snel typen. Echt een goede ervaring.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Un gran programa para aprender a mecanografía, ya es el segundo de mis hijos y un tercero acaba de comenzar y es genial con la rapidez de aprendizaje. También está muy bien poder ver progresos por semanas y los esquemas del progreso .
Voor kinderen is dit makkelijk vol te houden , ook het verhaal blijft boeien momenteel.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Typtopia heeft gamification op een goede manier toegepast waardoor oefenen niet saai is maar juist aansporend. Het nodigt uit om meer uit de lessen te halen dan bij traditionele manieren van leren.

Besvarelse fra TypeTopia.com
Mijn zoontje van 8 jaar vindt het heel fijn om te leren typen. Het is een leuk avontuur. De kinderen worden goed aangemoedigd en goed begeleid. De cursus kunnen ze volledig zelfstandig uitvoeren.