Restaurant og motel Tylstrup Kro Anmeldelser 45

3,6

Havde bestilt booking med ankomst til kl 14, men ankom noget tidligere. Intet problem sagde dame i baren, og gav nøgle til værelse. Det er altså god service. Aftensmaden var super godt tilber... Se mere

Jeg har fået min stamkro tilbage. Skrev for tre år siden en trist anmeldelse, efter mange dårlige oplevelser efter det daværende ejerskifte. Det seneste års tid har jeg givet kroen et(mange) forsø... Se mere

1. Dansk restaurant
  2. Overnatning

Dansk kro med hovedbygning hvor restaurant og selskabslokaler holder til. Motelværelser i bygninger bag ved kroen. Vi står for hjemlig hygge og varme samt professionel betjening

3,6

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

14 dage på tylstrup kro

Jeg har i forbindelse med arbejde boet på tylstrup kro de sidste 14 dage, og jeg kan med sikkerhed sige at jeg aldrig nogensinde før har mødt så ubehøvlet personale før, der er ikke skyggen af service eller venlighed.

Maden er en klasse for sig (altså laveste klasse) efter 14 måltider på kroen kan jeg med sikkerhed sige at deres kok skal tilbage på kokkeskolen. Selv de mest simple retter var nærmest uspiselige, og det var tydeligt at der intet håndværk lå bag. Jeg kan på det kraftigste anbefale alle ikke at besøge tulstrup kro, de får kun 1 stjerne fordi man ikke kan give nul!

Værelse 1 de sidse 14 dage. Og forstår bestemt ikke at I nogensinde har fået ros for personale eller maden!

1. november 2025

Hej Anders.
Jeg kan desværre ikke finde din booking ved os. Vil du give mig datoen for, hvornår du boede her og hvilket værelse.
For kan kun beklage, da vi normal vis får meget ros både for personale og mad
Diana Jensen

Jeg havde fornøjelsen at spise på…

Jeg havde fornøjelsen at spise på Tylstrup Kro, og må sige, at der var noget af en overraskelse. Udefra ser alt godt ud. Ved første skridt indenfor bliver man mødt af værtshusstemning og massiv lugt af cigaretter. Denne lugt hænger i over hele restauranten. Ganske forfærdelig og ulovligt.
Personalet er søde og rare. De fleste af dem.
Maden er dyr i forhold til smag og kvalitet. F.eks. smagte mørbraden af gris af orne, hvilket er under dagligevarebutik kvaliteten. Burgeren var god og kartofler og lign. godt. Husets rødvin var udrikkelig. Den står til 41kr i supermarkedet. 3,2 på Vinino. Ganske forfærdelig. Solgt til 235kr. Hører ingen steder hjemme. Ikke et sted jeg vil komme igen. Maden var ikke dårlig, men med røg, dårlig dyr vin og en lille sodavand til 30kr, så kan det ikke blive til mere end 2 stjerner. Så styr på cigaretterne og juster en smule på kvaliteten, så kan det blive et godt sted for mig.

Update
Tak for svar.
Beklager jeg har skrevet en lavere pris på jeres vin. Ændrer dog ikke på beskrivelsen.
Dejligt I har plads til alle, men døren var åben ind til krostuen. Loven forbyder røg alle steder der serveres mad på over 40m(2). Det gælder også hos jer.
Smag og behag omkring maden, har I ret i. Det er min anmeldelse også baseret på.

22. oktober 2025

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Allerførst beklager vi selvfølgelig din oplevelse af kroen. Her er dog plads til alle og vi har jo en krostue, hvor lokale/stamgæster kommer og får en øl, derfor er døren også lukket derind til pga. evt. larm. At grisemørbraden smagte af orne, kan vi ikke svare på, den har vi ikke hørt før. Vi får vores varer fra en anerkendt leverandør, men fejl kan ske, vi er kun mennesker. Hvis du kun har betalt 235,- for vinen har du fået den billig, vi tager 258,- for en flaske husets vin. Udrikkelig er jo smag og behag

Rigtig god service

Havde bestilt booking med ankomst til kl 14, men ankom noget tidligere.
Intet problem sagde dame i baren, og gav nøgle til værelse.
Det er altså god service.

Aftensmaden var super godt tilberede.

Et sted der varmt kan anbefales.

7. august 2025

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Tusind tak for din fine tilbage melding.
Dejligt du følte dig så godt tilpas hos os.
Håber vi kan gentage succesen ved en anden lejlighed
VH.Diana Jensen

ALTID GODT

Vi har været på tylstrup kro en del gange og altid godt 😊
Maden er lige som det skal være, betjeningen er i top og man føler sig altid godt behandlet, vi kommer igen🤩

18. juli 2025

Kære Henriette.
Tusind tak for din fine anbefaling. Dejligt i føler jer så godt tilpas ved os
VH. Diana Jensen

Tak for en dejlig 70 års…

Tak for en dejlig 70 års fødselsdagsfest vi holdt hos jer, det var 5 gang jeg holdt rund/halvrund fødselsdag hos jer, og vi glæder os allerede til om 5 år at holde 75 års fest hos jer. Alle gæsterne roste maden meget der var god og personalet serverede hyggeligt under spisningen. Orla Andersen sørgede for god og hyggelig musik under maden og efterfølgende dans,. Søndag mødtes gæsterne til morgenmad inden alle tog hjem efter en vellykket fest, hvor de 2 små gæster på 5 og 7 år var glade for børne menuen som de fik. Stor tak til kokken, tjenerne og hele personalet for en god fest.

28. september 2024

Vi har lige været på et mini ferie…

Vi har lige været på et mini ferie ophold ( 3 overnatninger) på Tylstrup Kro. Vi blev mødt af et venligt og kompetent personale. Morgenmaden havde alt det man kunne ønske og alt var friskt og lækkert. Til aften fik vi veltillavet middag, som smagte godt. Værelserne var af ældre dato, men rene og i orden. Fint ophold.

21. august 2024

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Tusind tak for den flotte anmeldelse efter jeres ophold på Kroen

Vi bestilte 2 gange kroburger.

Vi bestilte 2 gange kroburger.
Aldrig har vi fået så tør, branket og oversaltet hakkebøf. Som tilbehør fik vi stegte kartoffelbåde og jeg skal da love for at de var sprødstegt...tror at kokken havde glemt dem i frituren. Bollen car meget ristet og tør.
Alt i alt en stor skuffelse som vi også gjorde tjeneren opmærksom på.

29. juli 2024

Kære Gert,

Jeg beklager jeres oplevelse. Du skriver du har gjort tjeneren opmærksom på stedet og håber derfor også du har fået kompensation for maden.

Tak for en dejlig oplevelse med den…

Tak for en dejlig oplevelse med den mest smagfulde mad. Vi har idag holdt min mors 80 års fødselsdag. Vi har fået leveret den mest fantastiske mad, alle var fuldt tilfreds med udvalget på buffen vi havde bestilt.
Så stor tak Tylstrup Kro for god service

6. juli 2024

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Tak for at dele den gode oplevelse, vi er glade for I alle var tilfredse

Vi fik en schnitzel til 195 kr…

Vi fik en schnitzel til 195 kr potionen, aldrig har jeg fået så dårlig mad, kartoflerne var over stegte, de sejlede i fedt, kødet var brændt på, der var flere ærter end kartofler, og sovsen ved jeg ikke engang hvad var, til de penge var jeg virkelig skuffet.

16. marts 2024

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Vi beklager meget din oplevelse.
På prisen kan jeg se det er ud af huset, hvor vi desværre ikke kan gøre så meget. man er dog mere end velkommen til at ringe herned efter en så dårlig oplevelse, så vil vi gerne kompensere for den dårlige oplevelse

Vi var 20 kollegaer som besøgt…

Vi var 20 kollegaer som besøgt restaurenten på Tylstrup kro, en onsdag aften. Da vi bookede bord blev vi opfordret til at bestille maden på forhånd, da vi ellers vi kunne komme til at opleve lang ventetid . Vi gjorde som anbefalet, og fik derfor også vores mad uden ventetid.
Dog var maden en STOR skuffelse! Dem som fik serveret stjerneskud, var fiskene så tørstegte at de ikke var til at skærre igennem. Fisken var desuden heller ikke frisk, men derimod fra frost (vi spurgte)
Kroburgeren var alles burgerboller som tørre tvebakker, bøfferne var oversteget og nærmest forkullet.
Betjeningen virkede ikke særlig imødekommen, og man kunne få indtrykket af at man var kommet på en dårlig dag.
Vi var alle enige om, at det nok var både første og eneste gang vi besøgte Tylstrup kro.

28. februar 2024

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Vi beklager jeres oplevelse af vores kro.
Dog er det nemmere at fortælle det på dagen, hvor vi kan rette fejlen end at skrive her bagefter.

Hej.

Hej.
Har lige været på Tylstrup Kro to nætter og det var en fantastisk oplevelse, fine værelser med et ældre rustikt badeværelse men det har også en charme, alt var pænt og rent.
Selve den gamle Kro står pænt og velholdt Iden gamle stil rigtig god charme, og maden var til 5 stjerner med pil op af, samt betjeningen 5 plus.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen.
Hilsen Tove og Niels Erik.

28. november 2022

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Tusind tak for flot feed back.
Det sætter vi stor pris på at I har givet jer tiden til dette.
I skal være hjertelig velkommen til vores dejlige gamle kro.

Jeg har fået min stamkro tilbage

Det seneste års tid har jeg givet kroen et(mange) forsøg igen - jeg har været der 15+ gange siden, og må sige, at standarden er tilbage hvor den plejede at være. SUPER hyggelig kro, god betjening og fantastisk mad:o)

9. november 2022

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Tusind tak for de pæne ord. det glæder os at I føler kroen er tilbage

En virkelig god oplevelse.

God mad, venlig betjening samt hyggelige lokaler. Vi var en familie på 10, der bestilte 4 forskellige rettet, som blev forbavsende hurtigt serveret, og samtidig var alle retter virkelige velsmagende. Vi havde været der tidligere, og oplevelsen dengang var den samme som nu.

12. juni 2022

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os.

Hyggelig sted og god atmosfære

Tusind tak for rigtig god mad og god servering. Tjener helt i top. En fejl, det smagte af mere, men kunne ikke få mere ned.
Kan varmt anbefales.

1. maj 2022

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Mange tak for den fine feed back,
Den sætter vi stor pris på

Har i dag været til konfirmation ved…

Har i dag været til konfirmation ved Niels 🙂
Flotte borde, lækkert lækkert mad og der var rigelig af det. Rigtige søde serverings personale, der manglede ingen ting. De var meget opmærksom på det hele.

24. april 2022

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på og roserne er videregivet til personalet

Super lækker julefrokost

Jeg har været til julefrokost hos jer i rigtig mange år og må rose hele arrangementet i 2021. Maden var det bedste jeg har smagt længe og skønne tjenere der gjorde alt for deres gæster. Underholdningen var i top som sædvanlig. Tusind tak 👌

28. november 2021

Besvarelse fra Restaurant og motel Tylstrup Kro

Mange tak for flot karakter og feed back.

Ok til prisen.

Værelser er ok, sover der kun. Der er altid pænt og rent, ingen luxus men til den pris er det fint. Super betjening og rigtigt go mad. Kommer der ca 25 dage om året.

9. november 2021