Ussel levevej, men det er altså teleselskaberne der før det muligt, derfor får 3.dk også lige 1 stjerne fra mig... hvis andre gav deres teleselskab tilsvarende "vink med en vognstang", så kan de mulig... Se mere
ADVARSEL til alle.. tjek jeres børns telefonregninger for magen til bondefangeri skal man lede længe efter. I januar har de trukket 7 x 50 kr og februar 5 x 50 kr fra min 12 årige søns abbonement. J... Se mere
TxtNation er et svindelfirma som har hævet 4 x 50.- via min datters CBB mobil abonnement. Bemærk at man aktivt skal bede sit mobilselskab om at blokeret for sådanne transaktioner, hvilket er lige toss... Se mere
txtNation is an award-winning provider of mobile billing and SMS messaging services of which includes mobile campaign and management solutions.
txtNation, Billacombe Road, PL9 7HX, PLYMOUTH
Min datter blev snydt da hun downloaded en app, hvorefter txtnation begyndte at trække et beløb hver måned.

Besvarelse fra txtNation
Jeg kan se flere har samme oplevelse som mig - automatisk kontotræk på 50kr fra txtnation, fra børn hvis opmærksomhed via reklame ledes til at indtaste tlf.nr. Hvordan kontrollerer txtnation, at børn indhenter et samtykke, når de er under 18? Svindel - fusk og humbug.

Besvarelse fra txtNation
Et stort svindelnummer de har trukket 6*50 kr fra min datters telefonregning. Hun har intet bestilt hos jer.
jeg har sendt jer en mail omkring, at jeg skal have disse penge retur. Hvis i ikke svare bliver i politianmeldt.
Magen til svindelvirksomhed skal man lede længe efter. utroligt i som firma trækker penge for noget man ikke har bestilt. i burde lukkes ned lige med det samme......!!!!!!!!!!

Besvarelse fra txtNation
Så blev vi også narret, min søn og jeg, Der er trukket 50,- kr. to gange indenfor samme måned for et abonnement til GetVidi - hva’ f..... er det !! billeder, app’s eller en donation ? Ved søgning på nettet kommer flere forskellige udenlandske firmaer frem !! ingen danske, ingen svare på telefonen 78 77 01 93 (udenlandsk telefonsvarer) hvordan kontakter man jer?

Besvarelse fra txtNation
Mit barn blev snydt- mobil Tel., hvor 50krx6 (getvidi) blev trukket i 1,5 måneder
Skrev til txtnation fredagaften, svar søndag og pengene betalt tilbage mandag
Tak for den hurtige og gode behandling af vores sag
Dog ska der være mere opmærksom på den skal kunder som stjæler penge fra folk (derfor giver jeg kun 4 ud af 5 stjerner)

Svindel !!!!!!
Der er blevet trukket kr50 fra min datters mobil telefon. Jeg forventer i stopper det abonnement, som vi ikke ved hvad er når vi sender STOP 1249 !!!!! Magen til fup skal man lede længe efter. Alternativ spærrer jeg hendes nummer den 18. januar og hun får nyt nummer - mig skal i ikke svindle !!!!!!!

Har lige haft samme oplevelse som nedenstående: fået svindlet 4 x 50 kr
Opdagede ved tilfælde vi var blevet trukket 4x50kr på vores telefonregning som vi ikke vidste hvad var. Fandt ud af at der på vires datters mobil er kommet 4 sms’er med følgende tekst : “Kvittering: Du er takseret 50kr for dit GetVidi abonnement. Opsig: STOP til 1259. Udbyder: UME Ltd. Tlf 787701xx............”
Trods hun ikke har sendt STOP er vi blevet trukket 4 x 50kr . Har nu anmeldt til politiet.

Besvarelse fra txtNation
I har lige snydt min søn for 50 kr. for et abonnement han ikke kender til.
Vi forventer, at han får hans penge retur, og sletter alle hans oplysninger!

Besvarelse fra txtNation
Jeg har ikke tilmeldt mig noget, men har i dag modtaget følgere besked: Du er takseret 50 kr for dit MobilPlanet abonnement. Opsig: STOP til 1249.
Kontaktede mit teleselskab og de kunne indformere at der var trukket 50 kr fr min konto.
Svindel. :-(

Besvarelse fra txtNation
Øv øv øv at man skulle vælge en stjerne
Så blev min datter også “røvet” for 200kr.
Sikke noget svineri.
Hun aner ikke hvad det er og kender ikke noget til at hun skulle have været inde på nogle sider som skulle relatere til GetVidi

Besvarelse fra txtNation
Så snød I også lige min datter for 50 kr. Hvad er det dog for klamme metoder I benytter? At snyde penge ud af børn, og ikke oplyse hvad de betaler for inden. Ondskabsfuldt! Hermed meldt til politiet.
Kvittering: Du er takseret 50 kr. for dit GetVidi abonnement.
Opsig: STOP til 1259
78770193 dk. vidi. mobi / content
Men hun havde slet ikke noget abonnement der. Svindel og humbug.

Besvarelse fra txtNation
At stjæle penge fra børn er et beskidt tricks. Min søn skrev stop og vupti så snuppet i lige 50kr. Hvad er det for en mentalitet at have, må i kvældes i jeres griskhed. Håber i sover godt om natten.

Besvarelse fra txtNation
Min datter har været ind på noget love tester, og efter at hun har gjort det, takseres hun for 50 kr !!!! og nu står der på min regning 1259/Txtnation/+457874 5363//Mobizone.
Hvad er det jeg betaler til ?????
jeg vil omgående have den slettet.
Stop med det fusk

Besvarelse fra txtNation
Jeg har netop skrevet til jeres mail, angående uretmæssig træk af penge på mobil konto. Jeg har ingen mulighed for at se hvad penge er trukket for, og tidspunktet er på et tidspunkt hvor der ikke har været anvendt APPs eller hjemmeside. Jeg forventer at betalingen annulleres. Alternativt bliver I meldt til politiet for svindel.

Endnu en i samlingen af ukendte opkrævninger fra txtNation 1259
For min søn lød det på 150,00

Besvarelse fra txtNation
Total svindel firma, blev bare trukket 50 kr uden at have tilmeldt sig noget. Fatter simpelt hen ikke det er lovligt og at ingen kan gøre noget ved det. Kan se på denne side og i andre Forum at de er forsøgt anmeldt til politiet, som tilsyneladende intet kan gøre og mobil selskaberne ved heller ikke hvad de skal gøre som jeg forstår det. Kan se at det er foregået i mange år, sikken et svindelnummer. Ville så meget ønske der kunne gøres noget, men aner ikke hvordan det kan stoppes.
TELMORE siger de intet kan gøre, men at takstserede sms skal slåes fra, det har hjulpet indtil videre. Men ærgerligt at det så er slut med at donere beløb til humanitære organisationer.

Besvarelse fra txtNation
Jeg melder mig i koret, der er også trukket penge fra min bonussøns konto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Besvarelse fra txtNation
Hvad er det her for et selvskab?
Min datter på 9 år er blevet trukket 50,- fra sit mobil abbonement. For hvad? Der skal en forklaring på hvordan dette kan lade sig gøre uden samtykke?

Besvarelse fra txtNation
Total bondefangeri!! De hæver penge på min konto månedligt, og Yousee kan ikke engang afmelde det.....

Besvarelse fra txtNation
DENNE SERVICE HAR MALKET MIN 14-ÅRIGE DATTERS MOBILABONNEMENT FOR 410 KR PÅ 4 UGER!!! HUN HAR IKKE MELDT SIG TIL NOGET. DETTE ER EN SVINDLER, OG VI VIL POLITIANMELDE!