Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Samsung tv binnen 5 jaar defect. TV reus reageert niet op het claimen van de wettelijke garantie bepalingen. Ik vraag me af of ze nog bestaan.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Recently purchased Samsung Frame TV. Much less than other retailers. TV arrived perfectly, exact model as described. Was not next day delivery, but less than 1 week and saved 40% - excellent service t... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Tv besteld en de volgende dag geleverd. Dat was echt top geregeld. Enige vervelende ervaring die ik had was het feit dat ik kon aangeven dat ik m’n oude tv gratis kon meegeven met de bezorging. Dit we... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Werkelijk de goedkoopste in Nederland m.b.t. mijn aankoop Samsung Oled 55s95b. Even vreemd dat er alleen Engelse gebruiksaanwijzing bij zit en verder "onleesbare" talen, maar op internet bij Samsung... Se mere

Virksomhedsoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Oplichters

Heb mijn TV op dezelfde dag geannuleerd, krijg opeens 10 euro crediteringskosten uit het niks. Belachelijk.

28. november 2023

Geen reactie tv reus

Geen reactie tv reus

Wij hebben 2.5 jaar geleden een Samsung 8 K tv gekocht bij de tv Reus. Deze is nu defect elke keer valt het beeld weg en hebben we zwart beeld. Een aantal keer een poging gedaan om een e-mail te sturen naar de tv Reus maar totaal geen enkele reactie. Wellicht bestaan ze niet meer. Samsung geeft ook geen garantie. Nou daar zitten we dan met een tv van 2000 euro van 2.5 jaar oud die de container in kan.

Voor ons geen tv meer van de tv Reus en ook geen tv van Samsung meer.

1. november 2024

Nooit iets bij kopen

Nooit iets bij kopen!
Reageren ergens op en ik wacht al meer dan 2 jaar op financiële afhandeling door Samsung NL toegezegde coulance. Dit moet afgehandeld worden door de reseller in mijn geval TVreus.

Waardeloos bedrijf!

2. februar 2024

geen reactie

Ik heb een Oled TV bij TVreus gekocht en toen deze defect raakte (strepen in het beeld) heb ik meermaals contact me dit bedrijf opgenomen (per e-mail) en ik krijg gewoon helemaal geen antwoord.

8. oktober 2023

Illegale handel uit Hongarije

Illegale handel uit Hongarije. Tv’s zijn niet gemaakt voor de Nederlandse markt en dat veroorzaakt problemen. Voor service wordt verwezen naar de fabrieksgarantie (in mijn geval Samsung) maar fabrikant kan dit niet oplossen omdat hardware de benodigde software niet ondersteunt. TV 2x naar de fabrikant gestuurd en problemen (wifi en trage reactie) blijven. Ik heb afscheid genomen van de TV en een nieuwe gekocht. Schandalig dat dit “bedrijf’ op deze manier blijft handelen.

27. december 2023

TV vooruit betaald

TV vooruit betaald, nooit geleverd, nooit terugbetaald, geen reactie op mails geen reactie op telefoon. Sleept al meer dan een jaar aan.
Ingebrekestelling is onderweg, hopelijk nu wel reactie. Veel gedoe en voorlopig zonder resultaat.

23. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Koop nooit bij deze firma!

Koop nooit bij deze firma! Ze leveren minderwaardig materiaal afkomstig uit Hongarije en Litouwen. Mijn LG tv heeft na 5 jaar gewoon de geest gegeven. Ze reageren ook niet op mails, als je ze belt hang je steevast een uur in wacht en dan haken ze in. De aangeboden TV’s zijn inderdaad goedkoper dan elders maar wat heb je eraan als ze snel stuk gaan. Frauduleuze bende dit. Ten allen koste vermijden!

6. september 2023

Oplichting

2 jaar en 2 maanden geleden een samsung tv gekocht en deze is 2 maanden geleden kapot gegaan. Volgens samsung monteur is de garantie net verlopen en is de panel defect. Dit kost 300€ om te maken. Tevens vertelde de monteur mij dat ik niet de tv heb gekregen zoals op de bon. Volgens de bon heb ik een Benelux model en volgens mijn tv instellingen heb ik een Hongaars model. Dit valt onder oplichting want ik heb voor een Benelux model betaald. Telefonisch is tvReus niet te bereiken. Ik heb ze gemaild en aan de hand van de factuur zeggen ze dat ik een Benelux model heb gekregen. Dan snap ik ook wel maar volgens tv instellingen dus niet. Vervolgens reageren ze niet meer op mijn mails nadat ik ze een foto heb gestuurd van de tv instellingen.

7. juli 2023

Zeer slechte ervaring met TVREUS

Zeer slechte ervaring met TVREUS

Ik wil graag mijn ervaring delen met TVREUS, en ik moet zeggen dat het zeer teleurstellend is. Ongeveer 2,5 jaar geleden heb ik een Samsung-tv gekocht bij dit bedrijf voor 1300 euro. Tot mijn grote frustratie is de tv nu kapot en vertoont deze geen enkele reactie meer.

Nadat ik contact opnam met TVREUS, kreeg ik te horen dat ze niets voor me konden betekenen omdat de garantie na 2 jaar was verlopen. Dit was erg teleurstellend om te horen, vooral omdat ik heen en weer heb gemaild en ze uiteindelijk niet meer reageerden op mijn berichten. Het was ook vrijwel onmogelijk om telefonisch contact met hen op te nemen. Hun klantenservice was ronduit afschuwelijk.

Ik vind het op zijn minst redelijk om te verwachten dat een televisie van 1300 euro minstens 5 jaar meegaat. Het lijkt erop dat TVREUS inferieure producten uit het buitenland inkoopt en ze hier verkoopt. Ik besloot om contact op te nemen met Samsung zelf voor reparatie, maar het bleek dat het om een NON Benelux-model gaat, waardoor er geen coulance kan worden toegepast. De reparatiekosten bedragen maar liefst 1500 euro, nog duurder dan de aanschafkosten van de tv.

Ik zal nooit, maar dan ook nooit meer iets kopen bij TVREUS. Ik voel me echt opgelicht door dit bedrijf en ik raad anderen ten zeerste af om hier iets te kopen.

3. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb ook een tv besteld die na 2,5…

Ik heb ook een tv besteld die na 2,5 jaar stuk ging. Samsung kon mij niet helpen omdat het om een buitenlandse tv zou gaan en toch echt bij tv reus moet zijn. Als het Nederlandse tv was dan hadden ze mij wel kunnen helpen. en tv reus die is niet te bereiken. Zowel telefonisch als via de mail. Ik advies iedereen om naar een winkel te gaan die je ook daadwerkelijk kan bezoeken als het mis gaat. Mijn tip is ook om een verzekering af te gaan sluiten aangezien het wel vaak gebeurt dat een tv vlak na een garantie kapot gaat.

1. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen idee enkele service!

Na 2,5 jaar is de garantie van de Samsung TV afgelopen. Het toestel reageert niet meer op de afstandsbediening. Nadat wij om een oplossing hebben gevraagd, worden wij alleen erop gewezen, dat de garantie was verlopen. Een adres van een service Point werd niet genoemd! Dit was de laatste keer, dat wij hier iets hebben besteld!
Klantenservice is blijkbaar geen issue voor dit bedrijf!

4. juli 2023

OPLICHTERS EERSTE KLASSE!!!!

OPLICHTERS EERSTE KLASSE!!!!
Koop hier niets, retourneren is niet mogelijk! Wij hebben onze tv geretourneerd en ons geld krijgen we niet terug!!! 4OO Euro kwijt en geen tv. Ik wil gaan procederen tegen deze frauduleuze firma, wie doet er mee? In groep zijn we sterker en kunnen we de kosten delen. Mail me op anne.van.remortel (apenstaar)ttelenet.be

29. juni 2023

vreselijk een scam!

vreselijk, wij hebben een defecte tv opgestuurd gekregen, met in de beschrijving alleen in het pools,russian en romenian in het boekje, bedrijf was niet meer te bereiken, hebben geen officieel kantoor, wij zijn juridisch bezig dit op te lossen

15. maj 2023

#TVreus onbetrouwbaar - koop hier niets! - JE WORDT BEDONDERD

#TVreus blijven jullie beloftes maken of komen er nog daden?
Ondanks toezeggingen via de mail, komt er geen reactie meer.
Ik ben bijna zover dat het hele verhaal weer als revieuw ga schrijven en plaatsen. Deze zal niet mals zijn en zal ik ook nooit meer verwijderen alleen maar blijven updaten.

Vanaf eind februari 2023 al bezig om de juiste tv te krijgen.
laatste mail dateert van 12-4-2023: wat vervelend dat er nog geen contact is gelegd, excuses. ik zal nogmaals vermelden dat dit nog niets is opgelost, zodat wij samen op een oplossing voor u zullen komen.

8-6-2023 Zojuist nog maar weer eens gebeld: na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan maar weer opgehangen.

Zijn er nog meer mensen die ook naar Wijchen willen om persoonlijk te woord gestaan te worden?
Ze blijven nu alleen maar ellende en ergernis verspreiden.

8. juni 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Oplichting eerste klasse na veel gebel…

Oplichting eerste klasse na veel gebel en gemaild er staat 3 jaar garantie na 2 jaar beeldscherm stuk geen garantie en proberen ze nog allerlei uitvluchten om niet te betalen of te vergoeden.
Mensen blijf hier van weg heb hier 3 tv gekocht 75* inche allemaal stuk gegaan na net 2 jaar 😡

26. maj 2023

Oplichting !!!!

Televisie besteld , geen tv en ook geen geld terug. Op mails wordt niet meer gereageerd. Telefoon beantwoorden ze nooit ! Nooit hier wat bestellen mensen ! Oplichting eerste klas!

25. maj 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slecht en zeer frustrerend!!

Om precies te zijn , 2 uur en 11 minuten in de wacht gestaan. Tot 2 keer toe eerst wachtende en tot 2keer toe het begin bandje gehoord en terug geplaatst achterin de wachtrij. Dit werkelijk nog nooit meegemaakt , wat is dit bedrijf slecht te bereiken!! En nog geen antwoord op mijn vraag. Wat een slechte klantenservice!!!!!

19. maj 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.