Flotteste pudsning af vinduer!
Flotteste vinduer - helt uden striber, punktlig og grundigt udført.
TÅRNBY VINDUESPOLERING vinduespudsning vinduespudser erhvervsbygning erhvervsrengøring tårnby amager dragør københavn frederiksberg ballerup lyngby hvidovre holte
Hillegom Alle 43, 2791, Dragør, Danmark
Flotteste vinduer - helt uden striber, punktlig og grundigt udført.
Vi fik pudset vores vinduer af en behagelig ung mand og er meget tilfredse med resultatet.
Desværre en skuffelse. Jeg havde bestilt en grundig rens af vores vinduer, da de er nye, samt en polering. Manden der kom var flink, men hans skraber var itu. Han mente dog godt han kunne vaske dem til et tilfredsstillende resultat, som han sagde. Men jeg fik stoppet ham inden han blev færdig, og sagt at jeg simpelthen ikke var tilfreds med hans arbejde. Der var mærker over alt, som jeg endda skulle gå og udpege for ham, og når han så bøjede sig lidt- nååå ja så kunne han godt se dem.
Jeg syntes det var rigtig uprofessionelt, at han ikke stoppede sig selv og erkendte at det ikke var godt nok uden hans skraber, men at det var mig der skulle rende rundt og tjekke ham.
Kan klart anbefales! God pris og god service. Man skal rydde vindueskarmene så der er plads til at han kan arbejde. Selv kalken fik han væk.
Fremover kommer han hver 3 måned. Kan klart anbefales!
Hilsen Jesper
Vi har lige haft besøg af en vinduespudser, som startede med at komme 15 minutter for sent, og som gik ind i vores hjem med sko på.
De fleste vinduer blev OK rene, men især vores ene vinduesparti, ved den ene altan, er ikke blevet særlig tilfredsstillende. Der er stadig snavs på ruderne og en masse striber fra svaberen. Det er ellers derfor vi har valgt at betale os fra det, fordi man skulle mene at en professionel vinduespudser ikke laver striber..
Et generelt problem for alle vinduerne er, at de ikke er blevet tørret af med en klud i kanten, så al det beskidte vand er løbet ned og tørret ind i bunden af ruden.
Øv! Vi bruger helt sikkert ikke dette firma igen. Det var slet ikke alle pengene værd.

Besvarelse fra Tvpolering