Jeg har bestilt vare for ca 150 kr for 2 måneder siden har ikke fået mine vare Mvh hanne Rothkehl
Der kan desværre ikke gives mindre end 1 stjerne Har købt via veninde i en del år - men da skaderne begyndte at opstå på varerne, så blev varerne ikke erstattet på trods af 25-års garanti :-) I ste... Se mere
Mangler at få varere for over 360 kr købt inden jul 2024 Påstår at jeg har modtaget dem Tilbud mig procenter at mit tilgodehavende men jeg vil selvfølgelig have alle varere eller alle penge retur
Har reklameret over en hakker med snoretræk hvor der er gået noget galt med selve mekanismen men den afviser man fordi snoren er trukket skævt ud og har lavet brændemærke i låget. Det er jo ikke sno... Se mere
Tupperware er et af verdens største firmaer inden for direkte salg. Over 3.000.000 konsulenter i 81 lande har skrevet Tupperware ind i forbrugernes bevidsthed med unikke, multifunktionelle og professionelle produkter til bord og køkken.
Danmark
- www.tupperware.dk
Bestilt og overført penge
Bestilt og overført penge til en af jeres sælgere og fået dårlige historier gang på gang hvorfor der ikke er kommet nogle ting, intet galt med produkterne men promoterne..

Besvarelse fra Tupperware Nordic A/S
Tupperware er et super produkt
Tupperware er et super produkt, når man læser nedenstående, er det tydelig at mange undlader at læse vejledningen, eller læser den som som en vis herre læser Bibelen, et snoretræk går ikke i stykker ved KORREKT brug, en skål revner ikke bare efter få måneder, måske den har været i klemme, produkter med smelteskader er jo ikke fabrikations fejl, dejskraber der revner, ligger måske i skuffen sammen med skarpe genstande, en uld sweater der bliver vasket for varmt byttes jo heller ikke af forretningen, det samme med piskeris, prøv at kigge lidt ind mod jer selv og træk lige vejret, der er ingen steder der
står evighedsgaranti Tupperware er et godt produkt👍

Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Jeg har en tubberware bøtte som kun er egnet til at opbevare grøntsager i. Jeg har haft den i opvaskemaskinen på høje grader, hvilket tubberware siger den godt kan tåle men desværre er der kommet hvide pletter på den. Min søde konsulent har prøvet at få min bøtte byttet men forgæves da tubberware beskylder mig for at have brugt den i microovnen, hvilket bøtten slet ikke er egnet til pga. dens form. Skråt op med deres byttegaranti - de holder ikke deres løfte.
Synes jeres konklusion er helt hen i vejret da i beskylder kunden for at have brugt sin tubberware i microovnen, hvilken den slet ikke er egnet til. Ja den er brugt i opvaskemaskinen med meget varmt vand. Jeg bruger aldrig plastic i microovnen men derimod glasskåle. I burde bare give kunden en ny bøtte - bedre at have en glad kunde som spreder god omtale end en kunde som bliver dårligt behandlet og spreder negativ omtale. Har før købt tubberware som er specielt egnet til microovn men de fik også hvide pletter og dem ville i heller ikke returnere så hold jer væk fra dem.
Tænker I tjener for mange penge siden i har tid til at diskutere en bøtte til 200 kr.😱

Besvarelse fra Tupperware Nordic A/S
Jeg har for år tilbage købt en…
Jeg har for år tilbage købt en microgourmet og har flere gange forsøgt at få den byttet pga en revne i bunden. Den har aldrig været brugt.
Og jeg mener bestemt at der er jer som har solgt en defekt vare til mig. Og hvis i stadig mener skaden er sket i mit hjem, så kan jeg kun erklære at det er en meget dårlig kvalitet jeres produkter er lavet af, når de kan stå ubrugt og gå i stykker.
Jeg skal endeligt holde tupperware demo d 19. September. Og hvis ikke jeg har en positiv tilbagemelding fra jer inden da, må jeg aflyse med besked om min oplevelse.
Mvh
Sabina kirk
Mvh
Sabina Kirk

piskeris fra Tupperware
har købt deres piskeris min konsulent prøvede at få det byttet da første gang det blev brugt smeltede alle spiserne på piskeriset. et normalt fiskars piskeris til 25 Kr. i Bilka kan tåle at røre i en sovs men ikke Tupperwares piskeris det smælter hvis det bliver for varmt plastik matrialet er lavet af noget der kun kan tåle meget lidt varme

Gebyr Oveni i prisen
Hold nu op en svindel biks. Man tager til party og vil købe en dejskraber til 109 kr. Dertil kommer så lige et gebyr på 25 kr.
Nej tak herfra. Fup og svindel.
Riskoger smeltet i microovn
Har igennem tiden købt flere Tupperware produkter, men jeg gør det ikke igen.
Deres såkaldte "evighedsgaranti" er fuld af undtagelser, som nærmest gør det umuligt, at gøre brug af den.
I weekenden smeltede min riskoger i min micro ovn. En riskoger beregnet til brug i micro ovn og som i øvrigt har været brugt et utal af gange forinden på samme måde. Risene blev kogt efter forskrifterne og efter Ca. 15 min. Oser det ud af micro ovnen og snart er hele huset fuld af røg.
Jeg skriver straks til min ellers meget flinke Tupperware forhandler, hvad der er sket. Hun skriver tilbage at Tupperware ikke vil dække smelteskader. Altså et produkt der ikke burde smelte - hvis det så alligevel sker, så vil de ikke dække.
Udover at jeg har fundet ud af, at man ikke kan stole på deres produkter, så kan man heller ikke stole på deres såkaldte "evighedsgaranti" - som jeg ellers synes jeg har betalt for, da jeg købte plastikproduktet til overpris!

Elendig reklamations ret
Elendig reklamations ret.
Jeg har 2 dejskrabere som er revnet og som konsulenten har forsøgt at reklamere over hos Tupperware, men den blev afvist.
Tupperware lover livslang garanti på deres produkter og dette er jo ikke sandt .
Jeg har virkelig ondt af de søde konsulenter, der virkelig gør en indsats overfor os kunder, men som også bliver afvist og skal stå til ansvar overfor nogle møg produkter
Jeg bruger ikke flere penge på de produkter mere. Så kan det bedre svare sig at købe ting fra Ikea istedet for.
Dårlig oplevelse ved ombytning
Skulle ombytte en flad skål med låg. Den gode ting: reklamationen blev taget alvorlig. Den dårlige ting: man valgte i stedet for en skål med låg, at give mig en flad og en dyb tallerken!!! Jeg måtte bede om at få en skål med låg i stedet, hvilket ifølge sagens natur, burde være indlysende. Lederen Conni kom aldrig med nogen forklaring....det virkede som om, at hun gerne ville give det andet produkt i stedet - muligvis for at komme af med denne??
Til slut fik jeg en skål med låg. Det kostede så ialt FIRE ture til forhandleren: aflevere skål, hente den forkerte returvare, aflevere denne igen, hente skålen med låg. Hvorfor al den køren bil? Spild af tid og benzin og uden kompensation, så vidt ses. Der kunne måske have været en godtgørelse??
Hvorfor svarer Tupperware aldrig på denne side? Mvh. Hanne VO
Produkterne jeg modtog lugtede af…
Produkterne jeg modtog lugtede af billig perfume og en smule af cigaretrøg. Det er overhovedet ikke det man forventer når man køber tupperware.
Umiddelbart ville jeg have fået pengene igen, men jeg var ikke interesseret i at få pengene igen, jeg ville have produkterne, men iflg. flere af deres "damer" kommer det fra samme lager og derfor må det hele jo være inficeret af den lugt, som ikke lige umiddelbart går af. De sidste tre - fire dage, har det stået og "luftet" men lugten er der stadigt dog svagere. Det er ikke sådan jeg forventer nyt tupperware lugter/dufter. Tupperware Nordic, skal til at oppe sig, ellers ødelægger de det ellers gode renome de har haft gennem generationer i DK. Det er ubetageligt, men deres folk er ved at ødelæggede det. Flere af "damerne" sagde, at de har været her i 30 år, og de aaaaldrig har oplevet det før. For det første tror jeg ikke på dem og for det andet hvad rager det mig, når mit lugter?
Jeg tror tupperware, skulle seriøst overveje at rydde godt grundigt op i gelejerne og starte HELT forfra.
Ville endlig ikke give tupperware nogle…
Ville endlig ikke give tupperware nogle stjerner men man skulle desværre give en stjerne. Der evigheds garanti fortolker de på deres helt egen måde og så snart der er noget i vejen med deres produkter så kan den enten stadigvæk bruges som de så selv siger eller så har kunden brugt deres produkt forkert. Køber aldrig tupperware igen.
Evigheds garanti Et firma man ikke kan stole på………
Hej. Har 2 choppere hvor den ene er knækket og den anden meget slidt. Brugt på samme måde.
Den ene byttet på garanti den afvist pga slidmærker fra snor. Surprice….
I skal aldrig stole på deres evigheds garanti, som jeg kan se mange andre også skriver.
Køb det aldrig 😡😡😡😡😡😡
Meget skuffende oplevelse
Jeg bestilte sammen med min familie Tupperware for flere tusinde kroner i december. D. 22 december får vi besked om, at det kan hentes. Jeg har intet brugt af det frem til slutningen af januar, og da jeg så tager den ene af to købte "Lille dejskraber" i brug, er der to flænger i den bløde silikone. Jeg ringer til den søde sælger Charlotte, og hun er helt enig i, at det ikke er godt nok. Hun tager den så med til Tupperware og får besked på, at det tager de ikke retur, da det kun kan være sket ved at der er blevet skåret i den. Hun forsøger sig igen den efterfølgende uge, da hun også selv synes, at det er for tyndt af Tupperware. Jeg har netop fået besked på, at de ikke refunderer for en dejskraber til 99 kroner, der var itu ved levering. Hvis jeg ville snyde nogen er det da idioti at vælge det absolut billigste at brokke sig over. Med den form for kundeservice er det næsten imponerende, at de stadig eksisterer. Jeg er i hvert fald færdig med at lægge mine penge hos dem.
Tupperwares produkter…
Har nogle choppere og efterhånden er låget på den ene, blevet så løst at det ikke kan hænge sammen nok fordi de små hakker er slidt op men den kan ikke byttes fordi jeg har åbnet låget med en kniv i det hul man åbner det for at rengøre låget.
Det har jo ikke noget at gøre med problemet så det er en meget dårlig besked.
Og jeg har en skål der er købt fordi den kan tåle mickro ovn.
Den er begyndt at skalle af, beskeden var at den ikke kunne byttes fordi den havde været udsat for for mange watt. Hvad skal man med en skid... dyr skål beregnet til mickro ovn hvis den ikke kan tåle det.
Jeg har 3 små skåle købt for 29 95. Til mickro ovn de skaller ikke af og jeg brugerdem hele tiden så mit råd til alle andre køb ikke disse dyre skåle ved tupperware.
Det er 3 gang vi har noget i ikke vil…
Det er 3 gang vi har noget i ikke vil bytte, trods jeres reklame på evighedsgaranti..
Denne gang er det en grydeske hvor gummiet på håndtaget har sluppet. Og jeres kommentar er at den har været i en for varm gryde .. Hold nu op??
har nu sørget for flere ikke vil handle med jer efter de også har haft dårlige oplevelser.
Min kone købte nogle opbevaringsbøtter…
Min kone købte nogle opbevaringsbøtter beregnet til mikrobølgeovn. Ved første opvarmning gik bøtten kaput. Der fulgte ingen seddel med som fortalte om begrænsninger i brugen af bøtterne i en mikrobølgeovn. Den har vi så siden fået. Begrænsningerne på bøtterne beregnet til (!) mikrobølgeovn er som følger:
"Genopvarmning skal ske på medium varme ved max 600W.
Genopvarm ikkke længere end 3 minutter ad gangen.
Stop genopvarmningen en gang i mellem, rør rundt og genoptag genopvarmningen.
Husk at sætte låget godt på igen og åben for ventilen."
Altså bøtter beregnet til mikrobølgeovn som ikke kan bruges i mikrobølgeovne lige som rigtige bøtter, der _er_ beregnet til mikrobølgeovne.
Hold fingrene langt væk fra det. Garantien er intet værd. Intet!
Garanti???
De siger jeg har brugt et produkt forkert hvilket jeg ikke har. Ingen tro på deres garanti mere. Nu har de en kunde mindre plus dårlig reklame.
Dårligt service og næsten ingen produkt garanti
Har altid været vild med tupperware men er efterhånden godt træt af at man ikke kan få ting byttet mere. Igen og igen lytter de ikke hvad man skriver Men istedet for insistere andet er sket end det er. Må indrømme tupperware er ved og miste mig og min familie som kunder. For magen til dårligere service og behandling skal man lede længe efter er så syndt da vi har en fantastisk konsulent som vi bruger men er godt træt af og ikke kunne få byttet produkt fejl fordi de påstår der er sket andet end der er... Og hvordan kan man bevise andet for selv hvis man så havde det på film tror de jo ikke på det...
Der mit problem ligger er i det ship der hedder hjerterne I Ikast
Tupperware er et fedt produkt og…
Tupperware er et fedt produkt og garantien er super.
De bytter tingen hvis de er gået i stykker og er brugt efter de forskrifter som konsulenten har anvist. Har ikke haft problemer med at få byttet de få vare der har været problemer med.
Fik at vide fra starten at der ikke var noget der hed livstids garanti mere, da man oplevede et stigende antal reklamationer fra folk der havde købt prudukt er ved genbrug og forsøgte at bytte dem til nyt.
Så køb ved en konsulent så kan du altid gå tilbage til den person eller teamlederen.
Det halve i bytte
Min trofaste sprøjtepose gennem mange år revnede desværre i limningen. Jeg fik det byttet, desværre til en mindre model.... Er da ked af og kun få det halve tilbage men skal nok bare være glad for det blev byttet. Vi har også en del dejskrabere som flækker/revner. Nogle har jeg smidt ud men nu vil jeg prøve og bytte 3 og se hvad de gør ved det.