Har været lukket alt for længe. Ingen information om genåbning eller hvad der er årsag til MIDLERTIDIG LUKNING.
Før køb af en Epson Stylus SX420W printer, undersøgte jeg hvor der kunne købes uorginale blækpatroner til en fornuftig pris. En google søgning viste at TrykSpar havde dise patroner. Jeg bestilte og fi... Se mere
Fandt trykspar på nettet og fandt meget billige patroner til min Canon MP 550. Først fik jeg dog leveret de forkerte patroner, så jeg måtte afsted for at hente nye, som de dog (derfor de to stjern... Se mere
Bestilte printer patroner til min printer, og fik leveret de forkerte patroner. Sendte pakken retur, og fik IKKE dækket min udgift til porto. trods det var deres fejl. De havde ellers lovet at d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks billigste priser på blækpatroner, refill blæk, e-cigaret, laser toner og mange andre spændende varer. Vi yder også kageprint service sam nogle andre gratis servicer. Spar masser af penge hver dag. Omgående levering!
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Har været lukket alt for længe
Firmaet vil ikke overholde …
Firmaet vil ikke overholde købeaftaleloven, ved ikke at refunderer det samlede beløb for returvarer.
Forkerte patroner... og nu defekt printer
Fandt trykspar på nettet og fandt meget billige patroner til min Canon MP 550.
Først fik jeg dog leveret de forkerte patroner, så jeg måtte afsted for at hente nye, som de dog (derfor de to stjerner), sendte samme dag uden problemer.
Fik du den nye patroner, og skiftede to af dem, og følte mig hensat til forrige årtusinde med utætte patroner og blæk på fingrene. De var simpelthen for dårlige og utætte.
Hvad værre er - nu er printeren i stedet stået af, og efter at have nærlæst flere anmeldelser herinde kan jeg nu se at det er et tilbagevendende problem.
Billig print patroner
Har handlet med dem de sidste 3 år og købt til både Brothers og HP printer. Billige og virker.
Hurtig.....
Er første gang jeg handler her og bestilte et styk kageprint i sukkerglasur. Var lidt skeptisk, men tog chancen alligevel. Min bestilling var et stk. A4 ark i sort/hvid og må indrømme da jeg hentede pakken via GLS, så den MEGET tynd ud og tænkte det var gået i stykker under transport. Men det var lige så fint da jeg åbnede og kvaliteten af trykket kunne jeg ikke forlange bedre, så jeg tør godt bestille en anden gang igen. Samtidig var det hurtig levering. Fik det 2 dage efter bestilling. Eneste jeg kunne tænke mig, var en lidt kraftigere indpakning som beskyttelse.... Ellers godt!
Lynhurtigt og godt
Bestilte varer torsdag og fik dem leveret fredag. Ved bestillingen fik jeg straks mail om at ordren var modtaget og en mail igen da de var afsendt fra Trykspar. Hurtigt og effektivt.
Fint og hurtigt
Har lige købt en holder til mobilen, bestilte søndag, leveret tirsdag. Fin kvalitet.
Top professionel handel til 5 guldstjerner
Søgte en solskærm til min GPS, og hos Trykspar fandt jeg det jeg søgte. Men som altid med hjemmesider jeg ikke har handlet på før, stiller jeg mig kritisk overfor, om jeg kan stole på dem. Trust Pilot er ikke altid til hjælp, fordi man før har hørt om, at virksomheder betaler for god omtale, og de meget få anmeldelser herinde gjorde også, at jeg forsat var i tvivl.
Jeg valgte dog at tag chancen, da det drejede som om under 100 kr., og jeg skal lige love for, at trykspar.dk fik bevist med guld stempel, at de er til at stole på.
Der gik ikke engang 5 minutter fra jeg havde godkendt mit køb, til der lå en mail fra dem om, at min ordre nu var afsendt, og på det tidspunkt var klokken 15:30 den 27. januar 2016. I dag den 28. januar kl. 9:30 ringer postbuddet på min dør, for at afleverer min ordre, der er præcis hvad jeg har bestilt.
Trykspar.dk fortjener 5 GULD STJERNER, og jeg tør uden tøven at handle hos dem igen.
Tak for en rigtig god handel trykspar.dk
3 ud af 4 patroner korrekt
Hurtig levering og antallet af blækpatroner var også korrekt. Desværre blev der leveret én forkert blækpatron.
Bestilte fredag ved 14-tiden Epson kompatible patroner.
Posten kom med dem i dag lørdag morgen kl. 9 !
Ekstremt hurtigt :-).
Har før købt disse patroner og kvaliteten er i top - og de er billige.
TRYKSPAR.DK - ............bare i orden
Bestilte laserpatron, men ved en ekspeditionsfejl (varernummer næsten ens) fik jeg en anden varer.
Skrev en lille besked om fejlen, og under 30 min var fejlen rettet. Ny laserpatron blev expederet. SÅDAN - DANMARK.
Det er altid en fornøjelse at handle med Benefit- Trykspar.Dk
Og så er prisen på produkterne noget af det billigste der kan købes..sådan.
TrykSpar kan stærkt anbefales.
Altid i orden
Har brugt dem on-and-off over mange år, uden nævneværdige problemer.
Køber gerne kopipatroner også til familien og venner med stor besparelse, især Epson kopiblæk giver value for money.
Anbefales udelukkende.
Har handlet her i mange år, og har altid været tilfreds :)
Har handlet her i mange år, og har altid været tilfreds :)
Billigste priser, god kvalitet og topservice!
Service under standard - ingen kontakt mulighed ud over mail.
Bestilte printer patroner til min printer, og fik leveret de forkerte patroner.
De havde ellers lovet at dække udgiften til porto.
Har dog efterfølgende bestilt nogle andre patroner til en anden type printer og det hele var ok.
forvirring
Jeg savner så meget den gode gamle side, er total rundforvirret over den nye opsætning, har handlet flere år hos Trygspar med kun positive resultater, men nu er jeg næsten ved at opgive, kan slet ikke finde rundt i siderne, . Har lige bestilt 5 x patonsæt og fik bestilt de for kerte , bare så træls, for dem kan jeg jo ikke bruge til noget så nu står jeg med 5 x 5 patroner til ingen nytte. og har nu været inde for at bestille nye, men savner godt nok den gode gamle fremgangs måde
Mega tilfreds :)
Super hurtig levering, billige priser og produkter i topkvalitet!
Biligt, men printeren blev ødelagt...
De positive : de billigste blæk på nettet og lynhurtig levering.
De negative : Sort blæk løber ud om 2 måneder, de andre farver blev pakket i plastik poser (mest sandsynligt fordi de er allerede for gammel!) og de virkede ikke, printeren er nu ødelagt.
Lynhurtig
Bestilte billig blæk som kom dagen efter, dog var der 3 blæk som var forkert fra deres side af. Men skrev mail til dem og få dage efter kom 3 nye. Anbefales til alle.
Super godt!
Danmarks billigste printerpatroner, hurtig levering og god service.
Dog synes jeg at hjemmesiden er lidt kedelig sat op, men de skal stadig ha' 5 stjerner for deres indhold!