Har kun haft gode oplevelser
Har kun haft gode oplevelser med at handle her

Besvarelse fra unbouncepages.
Trouva.com is an online marketplace based in the UK and Europe that ships worldwide. Please note we are not related in anyway to any operations in South Africa
60 Worship Street, EC2A 2EZ, London, Storbritannien
Svarer typisk inden for 48 timer
Har kun haft gode oplevelser med at handle her

Besvarelse fra unbouncepages.
Har modtaget de fineste sko hylder, men da jeg har små fødder og mine sko ikke passer i hylderne, plus at det ikke passer med målene hvor de skal være.
Ønsker jeg selvfølgelige og sende dem retur, men jeg skal selv finde en løsning på og få det sendt tilbage. Altså en pris på 500-600kr i levering, det er jo uacceptabelt, det er jo ekstra penge jeg skal hive op af lommen. For at få mine penge tilbage.
Få jer en god kundeservice, med returlabel til jeres kunder! jeg gav 100kr i levering og nu skal jeg yderligere betale 500-600kr., undskyld mig men det er virkelig mangle på god kundeservice!
Kan ikke anbefales at købe noget fra jer! Det næsten billigere og flyve der over selv!

Besvarelse fra unbouncepages.
Har bestilt en vare for mere end en uge siden. I følge track er varen endnu ikke leveret til UPS, selvom de angiver en forventet levering for 4 dage siden! Forretningen har oplyst, at de har afleveret varen til Trouva for 4 dage siden, men Trouva “samler til bunke” i stedet for at levere! Usædvanlig dårlig oplevelse og kommunikation.

Besvarelse fra unbouncepages.
Købte en trøje som en gave. Da gaven åbnes viser det sig at trøjen er en str. M/L og ikke en str. L som jeg har bestilt. Det skal nævnes at størrelsen på trøjen ikke var i nærheden af en normal L. Det nævnes ingen steder på siden at man skal gå en størrelse op når man bestiller. Jeg skriver til Trouva, som egentlig er gode til at svare, men de kan simpelthen ikke gøre noget, da der er gået over 14 dage siden jeg købte varen. Jeg vil derfor ikke anbefale at handle her.

Besvarelse fra unbouncepages.
Det er første gang jeg har købt fra Trova, men nok ikke sidste gang. Efter bestilling fik jeg et track og trace mail, hvor jeg hele tiden kunne følge min pakke. 👍🏼

Besvarelse fra unbouncepages.
Det har været en fornøjelse at handle med jer. Blev hele tiden opdateret om hvor min pakke var henne.. tak for god service. Mvh ulla hoffmann sørensen

Besvarelse fra unbouncepages.
Smuk og fin strikkepindeopbevaring👍Rigtig fin service😉
Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra unbouncepages.
Kan helt klart ikke anbefales, købte en jakke den 17/5 men der var en systemfejl så min order gik ikke igennem, har dog stadig ikke modtaget pengene igen

Besvarelse fra unbouncepages.
Kan helt sikkert anbefales. Hurtig levering også til dk

Besvarelse fra unbouncepages.
God service med et højt informationsniveau. Hurtig levering

Besvarelse fra unbouncepages.
Rigtig flot webshop med fine mærker. Billig porto og nem levering til UPS lokation. Handler der gerne igen :-)

Besvarelse fra unbouncepages.
God oplevelse, hurtig levering fra England til Danmark uden problemer. Vil anbefale dem og påtænker at handle hos dem igen.
Hurtig levering også til DK, 100% sikker hjemmeside. Mange fede mærker. Handler her igen:-)