Ik ben heel blij met de knuffel! Het gewicht is precies goed: kan een hele tijd op je liggen zonder dat het oncomfortabel wordt. Geeft de rust en geborgenheid die ik zocht. Eerlijke prijs, snelle ver... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Dit is echt een aanrader! Ik heb de knuffel teddy van troostmaatje. Het wekt ontzettend goed deze knuffel heeft mij door een hele zware periode geholpen en geloof me het werkt echt! Ook is het contact... Se mere
Troostmaatje kat ontvangen , hij is top ! Correcte , eerlijke , lieve mensen en zeer goede service ! Ik zou iedereen aanraden , niet twijfelen , bestellen . Mogen er maar veel een voorbeeld nemen aan... Se mere
Ik heb gisteren mijn eerste troostmaatje ontvangen de geweldige lapjes kat! Ik ben nog nooit zo dol geweest op een knuffel en ik wordt er echt kalm en ontspannen van ik heb de laatste tijd gezondheid... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De verzwaringsknuffels van Troostmaatje combineren de kalmerende voordelen van diepe drukstimulatie met de verbinding van een knuffel ❤ Met onze verzwaringsknuffels willen wij jou helpen om minder stress te hebben, beter te slapen en je veiliger te voelen, op elk moment van de dag.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.troostmaatje.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldige service.
Geweldige service.. ik zeg het niet snel, Maar dit was gewoon top! Ik had zelf een foutje gemaakt bij het bestellen. Waarna ik direct contact met ze opnam, en mijn foutje direct met alle medewerking werd rechtgezet door de hulp van een medewerker! En over de knuffelbeer zelf, die was super mooi en zacht bij aankomst en de kwaliteit ervan ook super! Nogmaals hartstikke bedankt!
Troostmaatje is TOP!
Een bedrijf dat zeer snel reageert (zelfs tijdens feestdagen) krijgt sowieso al extra punten. Ik had een probleem met de levering (waar Troostmaatje zelf geen schuld in treft), maar zij hebben dat toch zelf willen afhandelen met een heel mooi gebaar om een tevreden klant over te houden. En dat is zeker gelukt. Ik kan Troostmaatje alleen maar aanbevelen (vergeleken met een andere leverancier waar ik voordien één bestelde). De beer is trouwens TOP! Mijn zoon van 10 is er heel blij mee. Hij heeft de voorbije maand angst ontwikkeld voor de oorlog in de wereld die alsmaar dichterbij komt. De beer geeft hem een gevoel van innerlijke rust 's nachts. Dankbaar om.
Tuttie op de eerste plaats
Tuttie is sinds 1 ste kerstdag vanaf dat ze uit haar doos kwam geen dag meer losgelaten. onze dochter van 10 heeft haar verankerd tussen haar armen
Zij houd van beren en heeft sinds haar geboorte een beer genaamd Ted..
nooit is zij zonder haar beer Ted. Maar sinds deze beer uit haar doos is ontwaakt heeft tuttie zo heeft ze haar genoemd nu toch plek 1 veroverd ....
Onze kerstvrede verstoorder...
Ik heb deze teddybeer aangeschaft voor de verjaardag van mijn vrouw. Zij is van nature nogal nuchter en stond in het begin wat sceptisch tegenover het idee, maar ze was aangenaam verrast door hoe lief en troostrijk deze knuffel is. En het bleef niet bij haar: zelfs onze kerstvrede werd verstoord, want ook onze kinderen (12 en 14) zijn er helemaal verliefd op. Inmiddels moeten we “Flip” delen en om de beurt onze troostmomentje nemen. Het gewicht is perfect, het voelt bijna alsof je een kleine baby vasthoudt, maar dan zonder gehuil en luiers. Hoewel het in eerste instantie een dure teddybeer leek, bleek het achteraf absoluut een waardevolle investering.
Geweldig!
Wat een geweldig product! Gekocht voor mijn dochter en ze is er ontzettend blij mee.
Deze zachte knuffels zijn echt een aanrader 😊
Enorm tevreden!
De beer heeft een prachtige kwaliteit en de verzwaring zorgt ervoor dat je écht tot rust komt. Troostmaatje heeft een snelle levering en ze zijn enorm klantvriendelijk. Ik zou iedereen een troostmaatje aanraden!
Mijn dochter van 9 jaar slaapt een stuk…
Mijn dochter van 9 jaar slaapt een stuk rustiger met haar troostmaatje. Ze vind het een heel fijn en geborgen gevoel geven.
Onze kinderen van 3 en 5 zijn nooit de…
Onze kinderen van 3 en 5 zijn nooit de beste slapers geweest. Alles hebben we geprobeerd, tot slaapcoaching aan toe. Sinds we de twee superlieve koetjes hebben aangeschaft slapen onze beide kinderen door! Halleluja, hadden we deze aankoop maar eerder gedaan! Beste investering ooit!
Super fijn zo’n Troostmaatje
Super fijn zo’n Troostmaatje! M’n kleine nichtje is er helemaal gek op. Top cadeau!
Mijn dochter slaapt weer als een roosje
Sinds mijn dochtertje haar Troostmaatje heeft, zijn de slapeloze nachten voorbij. Ze kruipt er elke avond mee in bed en komt helemaal tot rust.
Goede service, mooie beer
De service tijdens de aankoop was zeer prettig en ondersteunend. De beer is prachtig en voldoet op alle aspecten. Al met al een goede ervaring.
Troostmaatje beer verzwaringsknuffel
Super lieve mensen en supergoede service! Ik heb een prachtige fluffy beer bij troostmaatje gekocht en ben ontzettend blij met haar! Ze is heerlijk zwaar, en voelt super zacht en stevig aan. De beer heeft ook een verwarmbaar pittenzakje die je in het vakje op de buik van de knuffel kunt doen voor heerlijke warmte op koude dagen of als je je niet lekker voelt. Ook word hij geleverd in een prachtige doos met een superlief handgeschreven kaartje erbij, wat deze lieve beer extra speciaal laat voelen. Deze lieve zachte beer is een geweldige uitkomst als je last hebt van bijv. slaapproblemen, angst, stress of gewoon een zachte knuffelvriend nodig hebt🩷 ik raad troostmaatje 100% aan aan iedereen!🥰
Wat een snelle levering en goede service
Wat een snelle levering en goede service! Beer besteld en snel ontvangen. Mijn dochter ging er gelijk mee knuffelen
hij bevalt geweldig 💌🐻
hij bevalt geweldig! heb veel stressvolle dagen achter de rug maar heb echt veel steun en letterlijk troost gevonden in mijn maatje, de mijne heet luna, licht in de nacht, als betekenis van hoop en houvast. ik vind mijn kracht in mij kwetsbaar opstellen, alleen is dit ook altijd mijn grooste angst geweest. ik merk dat ik een stukje steun kan vinden in mijn troostmaatje: mijn verzwaringsbeer kan ik vastpakken, is tastbaar, knuffelbaar en enorm schattig en zacht. en ook het pittenzakje heb ik in het buideltje gehad! het is enorm aan het afkoelen en oh wat heerlijk! een warme knuffel van mijn maatje. troostend en lekker warm! kortom: ik raad het 100% aan, waar je ook doorheen gaat, iedereen die een beetje extra steun, troost, kracht, warmte, liefde en vooral zware en zachte knuffels kan gebruiken, een troostmaatje beer 💌💌
Wat een geweldig product
Wat een geweldig product. Ik heb deze knuffel voor mijn vriendin gekocht omdat ik er vaak niet ben en dus regelmatig alleen slaapt. Deze knuffel geen haar niet alleen het gevoel dat ze niet allen is maar helpt ook bij het gemis van het overlijden van onze hond.
Ik raad dit product zeker aan.
Snelle levering; voor mijn moeder en voor mij een beer besteld. Het voelt echt alsof hij je knuffelt en je wordt er heel rustig van. Echt een aanrader! ❤️🐻
Goede service dhl pakket kwijt. Nieuwe gekregen en deze kado gedaan. De beer wijkt niet van de zijde van riley. Zo'n zachte beer goede kwaliteit echt een aanrader
Troostmaatje ontvangen
Heel blij met het Troostmaatje Donna & Julius. 😊
Super goede service!
Super goede service!
En heel snel in het mailcontact
Troostmaatje is geweldig!
Na heel wat wikken en wegen toch besloten om een Troostmaatje te bestellen.
Er zijn veel merken op de markt maar voor mij was de mogelijkheid om een kersenpittenzakje in het buikje te doen doorslaggevend om voor Troostmaatje te gaan.
Met de vragen die ik had, werd ik super snel en vriendelijk geholpen. Ik voelde echt betrokkenheid en oprechtheid!
En hoe sceptisch ik ook was.. Troostmaatje maakt al zijn beloftes waar! Ik vind de naam ook perfect gekozen want het gevoel van troost, comfort en geborgenheid is precies wat de beer bij je oproept!
Ik slaap een stuk beter sinds ik mijn Troostmaatje heb. En dan heb ik het pittenzakje nog niet eens uitgeprobeerd!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.