Trodo.nl Anmeldelser 89

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Literary nothing to complain. Reasonable prices and never had a problem with my products. Sometimes there were delays because of delivery issues, but otherwise the products arrived within scheduled... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gezien, de goede reviews, heb ik voor de eerste keer bij Trodo besteld. Vond de prijs van de motorolie schappelijk (14% korting) Ondanks, dat het uit Polen kwam, werd het best wel snel bezorgd. Ong... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De product kwam precies over dat ik nodig had .Alleen jammer dat het pas laat verzonden werdt . Daardoor moest ik lang wachten voordat ik het onderdeel in huis had.Ik moest zelf bellen met de chate... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik heb onlangs onderdelen besteld voor mijn auto (Bestelnummer / Track & Trace: NL000009121). Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten; de onderdelen zijn uitstekend, origineel en pass... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Bilreservedelsbutik
  2. Pladeværksted
  3. Cylinder- og motorservice
  4. Bilreservedelsmarked
  5. Butik med biltilbehør

Om Trodo.nl

Skrevet af virksomheden

Trodo.nl is de ideale oplossing voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige vervangende onderdelen en componenten voor hun voertuigen. We zijn er trots op de ideale keuze te zijn voor zowel professionals als autoliefhebbers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner waarop ze kunnen rekenen.

Bekijk onze top categorieën:

Auto onderdelen
Accessoires en uitrusting
Oliën en vloeistoffen
Gereedschap

Onze klanten begrijpen hoe elk onderdeel van hun voertuig werkt en weten wanneer vervanging of reparatie nodig is. Daarom zetten we ons bij Trodo in om auto-onderdelen van topkwaliteit te leveren die niet alleen de prestaties van je voertuig verbeteren, maar je ook gemoedsrust en langdurige zekerheid bieden.

Ook als je geen ervaren monteur bent maar wel op zoek bent naar kwaliteitsonderdelen om je veiligheid te garanderen, ben je bij Trodo aan het juiste adres. Bovendien profiteren onze klanten van de voordelen van online shoppen, zoals op hun gemak producten zoeken en vergelijken binnen ons uitgebreide assortiment.

Bij Trodo vind je een breed assortiment aan producten in categorieën zoals motoronderdelen, uitlaatsystemen, filters, remsystemen, elektrische componenten en een uitgebreide selectie accessoires voor je voertuig. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en afkomstig van betrouwbare fabrikanten van auto-onderdelen, zoals BOSCH, BREMBO, SACHS, TRW, FEBI BILSTEIN, ATE, HELLA, LUK, VALEO, en andere bekende merken.

Welk type auto of ander voertuig je ook hebt, we garanderen dat je bij Trodo altijd de juiste auto-onderdelen vindt. Je hoeft niet langer elke winkel in de stad af te gaan of genoegen te nemen met wat je lokale werkplaats te bieden heeft. Online bestellen is tegenwoordig de norm en bij ons kun je producten vergelijken en kiezen totdat je de meest geschikte en betaalbare optie hebt gevonden.

Ons brede assortiment in alle categorieën houdt onze klanten tevreden en versterkt hun vertrouwen in ons. Sinds dag één ligt onze focus op het bieden van een soepele en prettige winkelervaring die klanten stimuleert om terug te komen. De reputatie die we dankzij hun uitstekende reviews hebben opgebouwd, is het bewijs van onze toewijding aan het leveren van uitzonderlijke service.

Bij Trodo bieden we een eigen klantenservice die niet alleen vragen over de bestelstatus beantwoordt, maar ook technisch advies geeft. We staan klaar om je te helpen met eventuele problemen.

We bieden uitsluitend de veiligste betaalmethoden aan.

We verzenden naar Nederland en België.

Geniet van een uitstekende winkelervaring bij Trodo.nl!

Auto-onderdelen & accessoires online

Skrevet af virksomheden

Uitgebreid assortiment en kwaliteit
Trodo.nl biedt een breed assortiment hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires van betrouwbare fabrikanten, waardoor je eenvoudig de juiste producten voor je voertuig vindt.
Scherpe prijzen en klanttevredenheid
Wij bieden kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen, met een sterke focus op klanttevredenheid en het opbouwen van een uitstekende reputatie dankzij positieve reviews.
Eigen klantenservice en technische ondersteuning
Trodo biedt een eigen klantenservice die niet alleen vragen over bestellingen beantwoordt, maar ook waardevol technisch advies geeft om je te helpen bij het oplossen van eventuele problemen.
Volle kracht vooruit!
Dit is onze merkbelofte bij Trodo. We streven ernaar een betrouwbare speler te zijn in de auto sector, waarbij we voertuig onderhoud en -verzorging begrijpelijk en moeiteloos maken voor iedereen. Onze missie weerspiegelt onze toewijding aan uitzonderlijke klantervaringen - door premium producten, deskundig advies en betrouwbare ondersteuning te bieden, zodat je elk voertuig gerelateerd probleem met vertrouwen, snelheid en consistentie kunt aanpakken, elke dag opnieuw. Door barrières in voertuig onderhoud weg te nemen, stellen we onze klanten in staat om hun autozorg eenvoudig en met vertrouwen in eigen hand te nemen, zodat ze zonder belemmeringen vooruit kunnen blijven gaan.

De bestelde producten passen gegarandeerd!

Controle van productcompatibiliteit

Onze interne experts controleren de compatibiliteit van de onderdelen.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Snelle verzending

Snelle verzending, alles zoals beschreven en voor een goede prijs.

5. marts 2026
Trodo.nl-logo

Besvarelse fra Trodo.nl

Hallo Pawel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten.

Het is fijn om te horen dat de verzending snel was en dat alles precies zoals verwacht is aangekomen. We zijn ook blij dat de prijs aan je verwachtingen voldeed.

We stellen je feedback zeer op prijs en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bestelling wordt (nog) niet verwerkt.

Beste,

Een bestelling gedaan bij deze webwinkel waarbij stond dat de verzending op woensdag zou gaan gebeuren. Echter blijft de bestelling op "verwerken" staan.

Lastig contact te leggen met de klantenservice, ben daar nog in afwachting.

Hopelijk krijg ik mijn product alsnog.

Frank.

9. marts 2026
Uopfordret anmeldelse
Trodo.nl-logo

Besvarelse fra Trodo.nl

Hallo Frank,

Bedankt dat u uw zorgen met ons hebt gedeeld.

We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als een bestelling langer duurt dan verwacht. Hoewel uw bestelling nog steeds als ‘in behandeling’ wordt weergegeven, kunt u er zeker van zijn dat ons team er alles aan doet om deze zo snel mogelijk te verzenden. Soms kan het even duren voordat updates in het systeem worden doorgevoerd, maar dit heeft geen invloed op de levering van uw bestelling.

Als je in de tussentijd vragen hebt of meer uitleg nodig hebt, staat ons klantenserviceteam klaar om je te helpen. We stellen je geduld en begrip zeer op prijs en zijn ervan overtuigd dat je bestelling snel bij je zal aankomen.

Nogmaals bedankt voor je bericht. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je product zodra het is aangekomen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.