Elendig service - ingen respons på henvendelser, hverken telefonisk eller via mail
Den 13. december 2013 bestiller jeg en vare hos trishop.dk. Den 19. december sender jeg en mail med forespørgsel om, hvor langt varen er i "systemet", da der er tale om en julegave. Den 21. december modtager jeg en mail fra "Bjarne Kragh", hvor han desværre må meddele hans kunder, at varerne desværre ikke kan leveres til tiden, men at han vil sende lidt ekstra "julegaver" med i pakken, såfremt man ønsker at beholde sine ordrer. Gennemlæsning af mailen synes at indikere, at der er tale om en såkaldt "standardmail". Af mailen fremgår det, at han vil sende de forsinkede varer den 23. december, således de kommer med omdeling den 27. december. Den 30. december har jeg ikke modtaget noget, og ringer derfor til trishop.dk, men telefonen bliver ikke besvaret. I stedet sender jeg en mail, som jeg aldrig modtager et svar på.
Da jeg ikke har modtaget min vare 2. januar 2014, skriver jeg en mail til trishop.dk, hvor jeg annullerer min ordre. Mailen bliver ikke besvaret.
Den 3. januar 2014 modtager jeg, til trods for min annullering, en standardbekræftelse på, at varen netop er afsendt.
Jeg modtager varen den 6. januar 2014, og konstaterer at de "ekstra juleting' som plaster på såret ikke er medsendt (hvis han ikke ønsker at medsende noget, bør han ikke skrive det - egentlig bare en principsag). Imidlertid fremgår det af følgesedlen, som ligger inde i pakken, at såfremt man alligevel ikke ønsker sin ordre som følge af den lange ekspeditionstid, så skal man blot returnere varen med "modtagelse nægtet", hvormed varen bliver returneret omkostningsfrit for kunden. Det gør jeg så.
På posthuset indleverer jeg pakken som "modtagelse nægtet", men får i af ekspedienten at vide, at såfremt pakken skal sendes retur som "modtagelse nægtet", skal der påklæbes en label, som skal sættes på pakken - en label, som ifølge postvæsenet burde være vedlagt pakken.
Enden på det hele bliver, at jeg kommer til at betale 100 kr. (pakke inklusive forsikring, da jeg som følge af min oplevelse ikke stoler på trishop.dk) for at returnere pakken.
Konklusionen er en stærkt kritisabel kundeoplevelse, som i sidste ende kom til at koste 100 kr. og en masse besvær.
Jeg kan IKKE anbefale, at man handler hos Bjarne Kragh og trishop.dk.
7. januar 2014