Har solgt min virksomhed og kan overhovedet ikke komme ud af Tripadvisor. Er skideirriterende at blive ved med at få opringninger. Kan ikke få ordentligt kontakt. Og mener i øvrigt slet ikke at jeg ha... Se mere

Jeg har kigget på deres side én gang for at se på lidt ferie. Her indtastede jeg selvfølgelig e-mail osv. men nu bliver jeg så spammet med mails fra dem, hver eller hver anden dag får jeg op til fler... Se mere

Jeg har netop skrevet en anmeldelse af et resort i Thailand. Tripadvisor er hurtige til at maile, at nu er der så og så mange der har læst min anmeldelse. Problemet er bare, at det kun er mig sel... Se mere

1,6

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bruger dem aldrig igen !

Jeg bestilte en guided tour i York, de skrev efterfølgende at de Ikke kunne gennemføre bestillingen, og at de Ikke ville trække pengene. Pengene er stadig reserveret på min konto, nu næsten 1 måned senere og kan ikke komme i kontakt med dem! Så nu skal jeg til at havde besværet med at ringe til min bank.
Bruger dem aldrig igen!

23. maj 2019

Det er svært at undvære Tripadvisor

Det er svært at undvære Tripadvisor, når man har behov for at finde den rette restaurant, når man f eks står et sted i en fremmed by. Men for at få det rette bilede, er det nødvendigt (stort set) at læse alle anmeldelser. Der er for mange anmeldelser, som er en bevidstløs gengivelse af turist kontorets beskrivelse. Ja der mangler kritik, der sikrer at man undgår turist fælder,

19. januar 2019

Bruger Trip Advisor meget når jeg…

Bruger Trip Advisor meget når jeg kommer til en for mig ny by.
Får mange gode ideer ud fra hvad jeg jeg ser, det et ikke altid jeg er enig i bedømmelsen langt fra.
Nogle gange kunne de bedømmelser der er godt trænge til en gennemgang da de er meget forældet med mere

19. januar 2019

Jeg har netop skrevet en anmeldelse af…

Jeg har netop skrevet en anmeldelse af et resort i Thailand.
Problemet er bare, at det kun er mig selv der kan se anmeldelsen. Min kone, venner og bekendte kan ikke finde min anmeldelse på Tripadvisor. Det uanset de er logget ind eller ej. Når jeg selv forsøger uden at være logget ind, kan jeg ikke se min anmeldelse.
Er der lidt lusk med Tripadvisor?
Jørgen Erik Jørgensen

17. november 2018

Er det bare en pengemaskine

Undrer mig over, at virksomheder kan betale For en god placeringen på nettet.
- ligeledes at to restauranter - hvor den ene har 50 gode anmeldelser ligger 4 pladser bedre end den der har 250 pæne anmeldelser?

26. august 2018

Jeg synes at det er uakseptabelt at man…

Jeg synes at det er uakseptabelt at man kan finde på stadig at tjene penge på atraktioner, der tydeligt mishandler dyr. Når man er så stor en side og bliver brugt dagligt af mange tourister, burde man tage et større ansvar og ikke være en del af denne modbydelige ting der sker i mange lande.

9. april 2018

Mange nyttige oplysninger

Bruger altid TripAdvisor i forbindelse med specielt ferier for at tjekke hoteller, restauranter, udglugtsmål mv., så jeg har nyttige informationer og viden om rejsemålet inden afgang

15. marts 2018

Bruger ofte TripAdvisor

Bruger ofte TripAdvisor , når' jeg søger især restauranter - både i DK og i udlandet ! Giver god rettesnor til at undgå ubehagelige oplevelser, der ikke er pengene værd ! Tjekker også på feedback på hoteller mm. Lægger ofte selv fotos og anmeldelser op på TripAdvisor !

14. marts 2018

Trip Advisor er en glimrende rettesnor…

Trip Advisor er en glimrende rettesnor til hjælp med at planlægge ferier og udflugter over hele verden.
Jeg anvender det hver gang jeg skal tage stilling til især hotelbookninger.
Det er vigtigt at man tager et bredt udsnit af anmeldelserne før man tager endelig stilling til sine valg.

13. marts 2018

Trip Advisor er en stor hjælp

Trip Advisor er en stor hjælp, når man på egen hånd drager rundt i verden. Man kan næsten altid finde et egnet overnatningssted og en god restaurant.
Trip Advisor er også fint til at finde seværdigheder og aktiviteter.
Opstillingen med prioritering og priser mv. er en stor hjælp, så man kan vælge kvalitet i afhængighed af prisleje.

God som rettesnor

God som rettesnor, men da det er brugere der anmelder skal man tage det med et gran salt. Nogle anmeldere er så negative at selv overdrivelse ikke fremmer forståelsen...