I skal sgu da ikke skrive bag på…
I skal sgu da ikke skrive bag på flasken at jeres micellar cleansing water fjerner vandfast makeup, når den tydeligvis ikke gør det. Eller jo, hvis man gerne vil skrubbe alle sine øjenvipper af..
Endnu en WordPress-blog
Er ellers glad for produkterne, men face scrub’ben er ikke ok. Den er alt for fed og minder om margarine. Den kan ikke fjernes med vand-der skal sæbe til! Måtte desværre kassere den:-(
Jeg købte Trine Wardrobes Argan Oil Curl Lotion i håbet om at få netop de resultater som produktet lovede... gjorde stik modsatte. Fulgte instrukser, fik tørre, unmovable og filtret resultat som kun gjorde mit hår fedtet (og tør i enderne trods ordentlig påføring) og ubehageligt. Kan ikke anbefales
Hairspray begynder med tiden at klistre på flasken/spray-hovedet. Når man så skal have den gang igen, drypper den og misfarver tøj. Har kun prøvet det på hvide skjorter og skjolderne er ikke til at få af.
Har prøvet deres tørshampoo, som var helt elendig og støvede helt vildt og ikke virkede efter hensigten. Klagede over det, men har intet hørt, og nu er der næsten gået en måned. Det er en ommer!