⭐⭐⭐⭐⭐ Uitzonderlijke service van Bjorn! Hij was erg vriendelijk, professioneel en behulpzaam tijdens onze bezichtiging. We waardeerden het enorm hoe hij de tijd nam om naar onze wensen te luisteren... Se mere
Se, hvad kunderne siger
De maximum aantal sterren dat we kunnen geven, zijn 5 sterren, anders hadden we er ongetwijfeld meer gegeven. De medewerkers bij Trevi Axus Puurs zijn zeer bekwaam (een krak in hun vak 😉) super vrie... Se mere
Trevi Axus te Puurs met als dossierbeheerder Bjorn Van Praet. Algemeen heeft Trevi Axus een ruim aanbod en duidelijk weergegeven. Bjorn heeft me altijd zeer professioneel te woord gestaan. Goede... Se mere
Wij verhuren ons appartement met Trevi- Axus. Zij ontzorgen de klant volledig in verband met deze verhuring. Dit altijd met een correct en aangenaam contact , waarbij je ook regelmatig een update... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
TREVI AXUS: Verkoop en verhuur van vastgoed, appartement, huis, villa, grond, bedrijfsvastgoed, advies bij projectontwikkeling, verkoop van nieuw vastgoed, vastgoedbeheer, advies inzake vastgoedbeleggingen, beheer van projecten en installaties, beheer ...
Trevi Axus, het meest beoordeelde vastgoedkantoor uit de streek !
Skrevet af virksomheden

- Vertrouwen begint bij openheid
- Bij Trevi Axus houden we ervan om samen te werken in een goede verstandhouding, op een eerlijke manier en vooral met de glimlach. Het vertrouwen staat bij ons centraal. Onze klanten zeggen dikwijls dat dit voor hen het verschil maakt.
Kontaktoplysninger
Dorpshart 10, 2870, Puurs, Puurs, Belgien
- 032980202
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Degelijk en correct
In tegenstelling tot andere Instagram-makelaars draagt Trevi Axus degelijkheid en correctheid wel hoog in het vaandel.
Correcte professionele service
Tijdig afspraken nagekomen
Correcte efficiënte afhandeling
Vooral heel direct
Vooral heel direct , correct en duidelijk in afspraken. Vriendelijke samenwerking en vooral eerlijk en duidelijk .
Topkantoor!!!
Topkantoor!!!
Zeer gedreven en uiterst professioneel team.
Hartelijk dank voor de uitmuntende service!!!
Zeer fijn kantoor.
Het team van Trevi Axus Puurs stond altijd snel klaar voor al onze vragen en reageerde zeer snel. We hebben een hele fijne ervaring gehad hier.
correcte informatie en afhandeling
Correcte en duidelijke communicatie
Correcte en duidelijke communicatie. Ze nemen bij Trevi Axus de tijd voor jou tijdens het proces van A tot Z. Een aanrader!
Ik dank oprecht de mensen van Trevi
Ik dank oprecht de mensen van Trevi - Axus Puurs voor de prima service.
De vriendelijkheid, deskundigheid en vertrouwelijkheid is prioritair bij Toni en zijn team.
Indien je een eigendom wenst te verhuren, huren, verkopen of kopen, dan ben je bij hen aan het juiste adres.Ook een dikke merci aan Bjorn
Super agence
Super agence je conseille les personnes de Trevi axus pour leur sérieux, le professionnalisme et la gentillesse, je vous remercie de toute l'aide que vous m'avez apporter ....bonne fête
Top ervaring!
Prima communicatie/zoektocht naar geschikte huurders. Correcte opvolging en naleving van afspraken. Aan te raden.
zeer behulpzaam en meedenkend.
zeer behulpzaam en meedenkend.
de juiste partner om mee in zee te gaan.
communicatie liep heel vlot en…
communicatie liep heel vlot en uitzondering voor bezoek moment werd gemaakt
Top team
Vriendelijke ontvangst.
Goede, duidelijke en correcte informatie.
Snelle reactie bij vragen, opmerkingen, ...
Oog en persoonlijke aandacht, in voor ons een emotionele periode.
Alles tot in de puntjes in orde!
Wij kunnen geen minpunten bedenken!
Indien nodig zullen wij in de toekomst zeker nog met dit kantoor samenwerken.
Geweldige ervaring!
Ik heb een héél fijne ervaring gehad met zowel de werkwijze van het kantoor als de werknemers.
Het kantoor buit hun positie op de markt niet uit door betaalbeloftes te eisen als je je kandidaat wil stellen voor een huurwoning, wat voor mij doorslaggevend was.
Ik wil graag hierbij het volledige team nog eens bedanken voor deze fijne ervaring in mijn zoektocht naar een nieuwe woonplaats.
Keep up the good work!
Lieve mensen goede service vriendelijk…
Lieve mensen goede service vriendelijk en correct
Fijne samenwerking overall met kantoor…
Fijne samenwerking overall met kantoor Trevi Axus Puurs,service ,bereikbaarheid,vriendelijkheid top
Als verhuurder is het belangrijk dat…
Als verhuurder is het belangrijk dat screening van huurders goed en correct verloopt en dat er duidelijk advies terug gecommuniceerd wordt en dat doet Trevi Axus voortreffelijk.
Ook de opvolging en opmaak van document verloopt vlekkeloos. Alles was altijd in orde.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.