Der var nogle problemer med leveringen, men det viste sig at være helt og holdent Post Danmarks problem. Da jeg kontaktede kundeservice, efter ikke at have modtaget pakken, blev der straks sendt en... Se mere
Nu har jeg bestilt wallstickers hos TrendyStickers flere gange og lige fra små til meget store (3 meter lang). Alle gange er det gået smertefrit lige fra bestillingen til modtagelsen. At opsæt... Se mere
Faktisk kan jeg slet ikke give nogle stjerner..... Jeg har for halvanden måned siden bestilt to wallstickers hos Trendy stickers. Jeg har endnu ikke modtaget nogle varer fra dem. Jeg har forsøgt... Se mere
Er super tilfreds
Er super tilfreds, har haft dem på min bil i 4 år.
Jeg har tidligere købt med stor succes, men
Jeg har tidligere købt med stor succes, men nu hvor jeg gerne vil købe igen, så kan man ikke få lov at betale på deres hjemmeside og man kan heller ikke sende en mail. Jeg har dog fået sendt en mail via deres mobilsite, men ikke hørt noget. Jeg har også skrevet til dem på messenger - igen forgæves. ØV, øv, for deres stickers er ellers ret flotte og veludførte.
Ingen stjerner
Faktisk kan jeg slet ikke give nogle stjerner.....
Jeg har forsøgt at ringe mange gange, men får kun fat i en telefonsvarer, der fortæller at der ikke er mere plads til nye beskeder.
Jeg har også sendt mange mails uden af få besked tilbage.
Har efterhånden opgivet at få mine varer. Men nu vil jeg gøre hvad jeg kan for at brede budskabet - Køb IKKE noget fra dette firma, i ser aldrig jeres varer, det er penge ud af vinduet.
STOP SKOD FIRMA SVINDLER SPAR PENGENE
MAGEN TIL FIRMA
man kan ikke ringe dem op, man skriver en mail eller ti
de lover respons fra dem indenfor 48 timer eller nærmest mandag,
har aldrig hørt fra dem......
de er fuldstændig ligeglad med deres kunder, så brug ikke en mønt her da de aldrig vender tilbage.....
men det kan man også konstatere ved at se de ikke svare kunderne herinde......
så skynd jer kontakte jeres bank og lav en indsigelse på købet
så i kan få jeres penge tilbage
så ikke varen efter 13 dage, efter de skrev at varen nu var afsendt, og de hævede pengene fra min konto...
lavede indsigelsen, så på dag 15 havde jeg mine penge tilbage....
så bare rolig, kun et spørgsmål om tid til, no more trendy shity stickers
et firma der ikke sætter pris på det der skaber deres firma, som alle andre firmaer.....KUNDER......
Dårlige stickers og ingen respons
Vi har købt to store wallstickers hos trendystickers. Vi har gjort os meget umage med opsætningen og væggen burde være velegnet til det, men de sidder simpelthen ikke fast. Vi klagede over den første (som vi satte op først), men der kommer ikke nogen respons fra firmaet trods flere henvendelser. Vi køber ikke derfra igen.
Ingen varer, intet svar
Ja, jeg må desværre også anmelde trendystickers.dk som mange andre herinde; Jeg bestilte mine varer i weekenden, og fik at vide af varen blev afsendt mandag. Ingen varer er modtaget, og ingen registrering af, at PostDanmark har modtaget min pakke fra trendystickers heller.
Ok, forsinkelse kan ske.
Men hold op, i dag, i år 2015 - så er det simpelthen ikke i orden, at det ikke er muligt at komme i kontakt med et internet firma via telefon - jeg får blot en telefonsvarer. Jeg har naturligvis skrevet til dem via mail i dag ligeså.
Virkelig træls, da min pakke skulle bruges som gave i aften, og jeg tænkte, at det sagtens kunne nås, nu jeg blev lovet afsendelse i mandags.
MEGET dårlig service!
Jeg skulle returnere mit tapet, men da jeg ville have en returseddel fra hjemmesiden, blev den ved med at sige at den ikke kendte hverken ordrenr. eller mail adr. Efter flere forsøg skrev jeg til den for at høre om de ikke kunne sende et link til retursedlen - intet svar. Ugen efter prøvede jeg igen. Systemet kendte mig stadig ikke. Jeg sendte endnu en besked til dem. Stadig intet svar.
De 14 dage var efterhånden gået og jeg returnerede derfor varen retur med track&trace. Kunne se at de modtog varen dagen efter. Dette er nu over en uge siden, men jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Har ringet til dem flere gange, men får bare en tlf. svare, der henviser til at man skal kontakte dem via mail. Nu har jeg skrevet igen vedr., hvornår jeg får mine penge retur. Venter spændt på svar.
De kan på ingen måder anbefales!
For Lavt, Trendystickers
I skriver længere nede i en kommentar til en anden:
- "Vi besvarer selvfølgelig alle henvendelser fra vores kunder"
Det synes jeg på ingen måder i lever op til. Har sendt mail til jer 3 gange uden svar, den anden gang ringede i til mig og undskyldte med elendige undskyldninger, COME ON!
Kan i ikke gøre det bedre end at give nogle undskyldninger og så tro det er i orden. I har sendt mig et forkert produkt, så vil jeg da have det rigtige, mod selvfølgelig at sende det andet retur.. For Lavt!
Jeg vil opfordre til aldrig at handle hos Trendystickers, alt for dårlig service!
Gode produkter
Rigtig gode produkter og god service. Hurtig levering :-)
Tina Rasmussen
Det har været en god oplevelse at handle med Trendystickers.dk. Der var ingen problemer og hurtig levering. Jeg vil klart handle der igen.
Super kvalitet og god service
Jeg har flere gange købt wallstickers ved Trendystickers.dk og er mere end tilfreds. Det er super god kvalitet, hurtig levering og så er deres service i top :-) En glad og tilfreds kunde.
Meget dårlig service
Har for 20 dage siden bestilt en vare. Beløbet blev hurtigt trukket fra min
konto - men jeg har ikke modtaget det bestilte.
Firmaet er umuligt at komme i kontakt med, hverken på telefon eller e-mail.
BRUG IKKE DETTE FIRMA.
Kan ikke anbefales!
Bestilte stort verdenskort, sat op på væggen. Finder ud af at der er to byer der hedder Helsinki!!
Min henvendelse er lidt for sjov til trendystickers.dk, da man ikke kan se fejlen ret meget…synes blot det er en lidt sjov fejl på et verdenskort…!
Sender 5-6 mails, hører intet! Bliver så ringet op…sjovt nok den undskyldning med spamfilter igen…(læs set før på denne side). Sender et billede…tavshed igen….sender mails, da det nu er blevet et princip….bliver ringet op og trendystickers.dk mener ikke det er deres fejl….men tilbyder dog kompensation. Jeg sender mail med to stickers, som overstiger værdien på det første kort, dette pga. jeg nu er så irriteret over det tidsforbrug og dårlig service, at jeg mener dette skal kompenseres.
Trendystickers.dk vil kompenserer en lille sticker eller give mig halvdelen af pengene retur, mod jeg hiver produktet ned af væggen og sender det ind til dem….jeg gider virkelig ikke bruge mere tid på trendystickers.dk og melder pænt nej tak.
Kan ikke anbefale trendystickers.dk, hvis man vil have korrekte verdenskort og service.
Service ud over det sædvanlige!
Jeg ville bestille en wallsticker med min egen tekst og jeg sendte en mail til trendystickers.dk.
Der gik kun få timer, før jeg fik svar. Vi mailede frem og tilbage, hvorefter jeg kunne bestille.
Nu har jeg modtaget mine varer dagen efter bestilling.
Fantastisk service, hurtig levering og produkter i topkvalitet.
De bedste anbefalinger!!!
Jeg skulle bruge et produkt der var ud over standard størrelse. Til det fik jeg glimrende betjening både via telefon og email.
Jeg vil helt sikkert bruge Trendystickers.dk igen
Super :-)
Lavede min egen wallsticker med tekst. Lynhurtig levering, pænt arbejde der klistrer aldeles udemærket på mit malede savsmuldstapet. :-) :-)
Fuldt tilfredsstillende som sidste gang.
Som forventet, ingen skuffelser - vil anbefale Trendystickers.dk til alle.
Hurtig levering og god webshop
Trendystickers.dk leverer meget hurtigt og har et godt udvalg af wallstickers. Nem og overskuelig webshop.
Lyn hurtig levering
Nem bestilling på website, Hurtig levering, alt i orden.