Hurtig levering af tungt hundefodre
Hurtig levering af tungt hundefodre, lige til døren og så oveni gratis.
Jeg er fan og vil fremover kun brug trenddog.dk!
Det bedste udvalg af funktionelt hundeudstyr. Trenddog satser på seriøse produkter, der bidrager poistivt til din hunds hverdag.
Hurtig levering af tungt hundefodre, lige til døren og så oveni gratis.
Jeg er fan og vil fremover kun brug trenddog.dk!
Deres butik på Østerbro er Uundværlig for mig med en hund med fødevareallergi.
De yder SUPER fantastisk service og gør alt hvad de kan for at skaffe- hvad de evt. Ikke har på hylderne.
Jeg kan VARMT anbefale trenddog.
Jeg kører langt for at handle hos dem og det er det hele værd.
God rådgivning på telefonen. Besøgte efterfølgende detes butik på Østerbro. Super tilfreds.
Fantastisk god service hver eneste gang!
Tak!
De fremstår som ernæringseksperter, men 4 mdr for, at følge op på en allergirapport for, at levere korrekt diæt og foder.
De fortjener ikke, at sælge et halsbånd!
SUUUPER lækker butik, men alt hvad hjertet begærer for en hundetosse som mig. Jeg elsker god kvalitet, og her er der endelig et sted hvor det er muligt at få til mine elskede 4 benede. Hos trenddog er det ikke kun "lidt mere woof" det er også lidt mere service. uendelig viden, og guidning om diverse hundefoder og hundegear, hvor kvaliteten altid er helt i top, jeg elsker det!. Det kan virkelig mærkes personalet er engageret, har hjertet med, og ligger stort arbejde heri. Vi er super glade for vejledning over mail, opkald, samt hurtig levering selvom vi bor i jylland. Det absolut langt fra sidste gang vi handler hos Trenddog.
Yderst stor tilfredshed herfra.
Mine dyr er, som mange andre, det dyrebareste jeg har. Kun det allerbedste er godt nok. Jeg får altid den bedste vejledning af meget hjælpsomme og engagerede mennesker hos Trenddog. Både hunde og mennesker er meget velkomne og bliver taget godt imod af dyreelskende folk som lever og ånder for både butikken og deres egne dyr. Butikkens ejere er altid forrest med interesse for de rigtige råvarer i foder. Og jeg har fuld tillid til de produkter jeg køber her. Jeg har handlet i butikken i mange år og har altid kun haft gode oplevelser. Kan klart anbefales som et af de bedste steder at handle til sine elskede dyr.
Er en af de dårligeste webshops jeg nogensind handlet fra.
Jeg bestilte for over 1 uge siden, har sendt mail til dem og på trods at at det står dag-til-dag levering så har jeg ikke fået nogen pakke og ikke hørt et lyd fra dem.
Det står på hjemmesiden at de meddeler hvis det blir forsinkelser på leveransen...de gør de ikke! Hvis de ikke sker noget før weekenden tager jeg ind til deres butik i KBH og snakker med dem!!
Det er det eneste sted i dk der har hjortetakker, så var lidt skuffet at der gik næsten 14 dage fra de var bestilt til de kom med posten. så håber at de kommer lidt hurtigere næste gang jeg bestiller.
Bestilte Acana hundefoder hos Trenddog og må sige at deres "hurtig levering" virker. Bestilte mandag kl 15 og dagen efter stod foderet som aftalt. Pænt pakket i solidt papkasse og ikke som jeg plejer at få i plastposer som ofte har givet huller i foderposen. Handler helt klart igen
Vi fik leveret vores hundemad rigtigt hurtigt, så meget tilfreds herfra...
Fantastisk lille butik der rummer alt hvad hjertet kan begære - og lidt mere til... Super vejledning lige fra pelspleje og udstilling, til dagligdagsting som foder. Jeg føler mig altid i trykke hænder hos Trenddog og intet spørgsmål er for dumt at stille ;)
Ydermere yder de en service der er helt i top! Jeg kom i den uheldige situation at en lækker regnjakke fre Hurtta jeg købte til min havaneser, endte med at være ubrugelig pga at den lavede filt-kager i pelsen allerede efter 10 min. Trenddog tog den tilbage og gav mig et tilgodebevis uden at blinke! De kontaktede Hurtta oplyste dem om problemet og tog kampen med dem, udenom mig.
Jeg kan kun varmt anbefale Trenddog!
Har handlet online hos Trenddog.dk flere gange nu - præcis og hurtig levering af vores hundefoder. Kan absolut anbefales!
Lækker, lækker butik med ALT til menneskets bedste ven. Superfede varer på hylderne af høj kvalitet – f.eks. legetøj uden phalater, godbidder uden tilsætningsstoffer og hundeshampoo uden parfume – men har man forelsket sig en model, som så faktisk ikke lige er på hylden, forsøges den straks skaffet hjem! Meget kompetent, vidende og ikke mindst kompromisløst personale, der ikke bare giver kunden ret, men siger sin mening og råder og vejleder, så man ikke er i tvivl om, at det kommer fra hjertet og af kærlighed til dyrene. Det er absolut første gang, jeg kan sige, at jeg er blevet klogere af at shoppe – så fremover vil jeg altid have en undskyldning for at besøge Trenddog, enten fysisk eller online...
Handlede der meget for nogle år siden da jeg havde hund og var igen i dag i butikken for at købe mad til min kat (mm). Det er altid en fornøjelse at besøge den flotte butik og servicen er lige så god som jeg husker det.
Jeg købte en puppia retifit sele til min franske bulldog i fredags, og har fået den i dag (Onsdag)
Den er rigtig lækker og det gik nemt og smertefrit.
Jeg har oveni købet fået en lækker smagsprøve på nogle godbider!
Kun godt herfra!
Har tit og ofte handlet i selve butikken, der hurtigt blev min foretrukne hundebutik. Utrolig kompetent personale og yderst hjælpsomme og der er aldrig nogle smalle steder. Lækre produkter, som personalet gør meget for at kunne stå inde for - der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten! Endvidere hjalp personalet mig med at afhjælpe både hudbetændelse som følge af allergi og sart tarmflora hos min mops - ting, som dyrlægen ikke fik bugt med trods flere forsøg.
Er desværre flyttet fra Østerbro, men bestilte via netshoppen forleden og allerede dagen efter var varen afsendt.
Fantastisk butik og personale, ikke mindst!
Har for første gang handlet hos Trendog,og jeg er meget fornøjet både med hundemaden, forpakningen og den meget hurtige forsendelse.En lille prøve på anden hundemad er også et stor plus.
Varerne kom hurtigt, kvalificeret vejledning. Super:)
Jeg har handlet der flere gange både i den fysiske butik og internetshoppen.
Hvis tingene ikke passer, så kan man bytte eller få pengene retur uden problemer!