Mijn eerste vliegreis alleen met mijn dochter geboekt. Mooi klein overzichtelijk vliegveld om mee te beginnen....dacht ik. Tot Tui besloot vluchten vanaf Eelde te schrappen. Ik in lichtelijke paniek... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wat een topper bleek TravelNoord! Na een kleine uitdaging met de taalbarrière bij het regelen van een extra kamer bij Hotel Orama Matala te Kreta, gaf TravelNoord niet op en heeft het team alles... Se mere
Our general over all experience was good yet every experience that involved Corendon was in some way negative. Beginning with changing our first flight and ending with unfairly charging us for cabin b... Se mere
Ontvangst bij de receptie van het hotel was perfect. Lieve dame, zorgde er meteen voor dat we wat te drinken kregen bij late aankomst. Het appartement was heel mooi, schoon en ruim. Ligging gewe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Travelnoord verzorgt al jarenlang de best verzorgde vakanties naar alle bestemmingen ter wereld. Met een aanbod van alle pakketreizen, hotels en vluchten kun je bij Travelnoord altijd terecht. Travelnoord staat voor service en menselijk contact. Je kunt ons altijd bellen, mailen of even langskomen bij een van onze kantoren. Boek eenvoudig en voordelig online met de service en ondersteuning van een ervaren reisbureau.
Kontaktoplysninger
Tweebaksmarkt 51, 8911KW, Leeuwarden, Holland
- 088 - 058 0500
- info@travelnoord.nl
- www.travelnoord.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld. Wel wat vertraging op de heenweg, wat maakte dat we midden in de nacht aankwamen en we niet direct in het hotel konden.
Heenreis 2 uur vertraging
Heenreis 2 uur vertraging. Terugreis geen mogelijkheid om online in te checken en 45 minuten in de wachtrij voor paspoort controle in Eelde bij terugkeer. Voordeel vanaf Eelde bijna nihil. Volgende keer weer gewoon Schiphol.
Geweldig appartement en lekker weer
Geweldig appartement en lekker weer. Leuke excursies
Goed appartement
Goed appartement, fijne service, goed bed en douche.
goede locatie
Goed bereikbaar voor vragen en behylpzaam
Ze zijn goed bereikbaar voor vragen, behulpzaam en vriendelijk. We hadden assistentie nodig en dat hebben ze heel goed geregeld.
prima en makkelijk geregelde vakantie
prima en makkelijk geregelde vakantie, en super ideaal: vliegen vanaf GAE , en tsja dat er op Las Palmas langzaamaanaktie was door grondpersoneel was heel erg balen maar dit was natuurlijk overmacht voor TUI/TravelNoord
Bijna alles verliep volgens afspraak.
Bijna alles verliep volgens afspraak. De accomodatie was perfect. Mooie kamer met zeezich. Het ontbijt was uitgebreid en prima. Het 5-gangen diner lekker en gevarieerd. Tijdens het avondeten was er live muziek, zang of dans en tijdens het galadiner ook theater. De vlucht vanaf Eelde vertrok mooi op tijd en ook de terugvlucht was op schema. De huurauto viel tegen. We hadden een Citroën C3 besteld, maar die stond nog niet klaar omdat wij een uur te vroeg waren. We konden kiezen tussen een VW Golf en Audi A1 met bijbetaling van 90 euro of een uur wachten. We kozen voor het laatste, maar toen het 20 uur was kregen we geen C3, maar een Skoda Fabio mee. Niet zo comfortabel als de C3, maar we hebben toch nog 650 km rondgereden door het indrukwekkende bergland en de mooie kusten in het noorden en westen. Jammer dat er vanwege de storm Therisia nog vele wegen in het binnenland afgesloten waren en ook hadden we pech dat er twee dagen slecht zicht was vanwege de Calima, een zandstorm uit de Sahara.
Maar ondanks de tegenvallers hebben wij genoten van een heerlijke week op Cran Canaria.
Zeer tevreden over Travelnoord
we zijn zeer tevreden over de service van Travelnoord.
De reisdocumenten waren zeer overzichtelijk en keurig op tijd met alle benodigde info.
It was great organized.
We gaan al vele jaren via Travelnoord…
We gaan al vele jaren via Travelnoord in de winter naar Canaria en dit wordt altijd goed georganiseerd door TravelNoord.
Wat een super vriendelijke mensen…
Wat een
Wat super vriendelijke mensen werken daar. We konden met al onze vragen bij hun terecht en ze deden er alles aan om aan onze wensen te voldoen. Je bent in elk geval geen nummer. Een hele dikke pluim voor de mensen die daar werken. Ik weet in elk geval waar ik mijn vakantie in de toekomst ga boeken.
Familie van Dijk
Reis
Reis, behalve oponthoud reis door de sneeuw, is goed te noemen. De hotelkamer was prima, het aanbod van de keuken was minder vanwege vaak het lauwe eten. De foyer was ook minder vanwege de weinige ruimte om te zitten alsmede het entertainment voor volwassene waren er geen artiesten.
Alles was prima voor elkaar.
Alles perfect geregeld
Alles perfect geregeld door Travelnoord. Prima communicatie ook. Volgende keer vast weet via Travelnoord boeken.
De medewerkers van Travelnoord zijn erg…vriendelijk en behulpzaam !
De medewerkers van Travelnoord zijn erg vriendelijk en behulpzaam, zowel per mail als telefonisch !!
Alles duidelijk en helder
Alles duidelijk en helder. Niet zoeken naar een bus of iets dergelijks en problemen goed opgelost
het mooie weer ,en fantastische locatie...
een fantastisch eiland schitterende locatie en het warme weer...