Bestilte flyrejser til Asien på Business Class, fandt nogle "fornuftige" priser og skyndte mig at bestille. Lidt tid efter fandt jeg ud af, at det var ændret til Economy Class. Så jeg endte ud med no... Se mere
Spild af tid at gå ind og finde en rejse til en given pris, da man på deres partner sider gang på gang efter at have tilføjet alle data bliver mødt med “din pris er blevet ændret i mellemtiden”. Utrol... Se mere
Vi benytter os ofte af Travelmarket, og vi finder altid noget der matcher vores forventninger til både standard & pris. Også under last minute kan man finde super gode priser på feks. flybilletter.... Se mere
Brugte deres prisagent og spareder godt 1000kr. på rejsen uden at røre en finger. En dag dumpede der en mail ind med en billigere pris end den jeg først havde fundet og jeg bestilte med det samme. Fan... Se mere

Nørregade 77, 7100, Vejle, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
min mening omkring hjemmesiden da jeg skulle kigge efter en rejse kunne vi hverken finde ud af at finde det ene eller andet til de datoer vi kiggede på og når man endelig klikkede sig ind på en ferie var det bluselig en helt anden pris selv om det så ud til at være den samme dato
Kontaktet Travelmarket pr.mail og problemet løst med det samme. .Tak
Det er absolut den til dato bedste søgemaskine af alle når det gælder fly over hele verden.
Eneste grund til at jeg ikke har givet 5 stjerner er at ved flere destinationer gives ikke mulighed for at definere rejsetid hen over døgnet (afrejsetid og ankomsttid samt samlet rejsetid ialt)
Jeg sidder i Barcelona hvor jeg forsoegte at lave en soegning paa en flyrejse hjem til Koebenhavn, og da jeg her ikke har de tre danske vokaler, saa forsoegte jeg at skrive Copenhagen, men fik kun en US destination. De andre tilsvarende hjemmesider acceptere "Copenhagen". Designeren af denne side maa have skolepengene tilbage - ikke ok. Jeg forsoegte ogsaa at skrive "Koebenhavn" men uden held. Jeg valgte konkurrenterne - dumpet!!

Besvarelse fra Travelmarket.dk
God hjemmeside med mange muligheder for at sammensætte sin egen søgevariant
Siden holder hvad den lover!
Gode søgninger på billige rejser og flybiletter - det som vi forbrugere efterspørger!
Jeg vil bestemt gøre mig nytte af sitet nu og i fremtiden.
Tak Travelmarket :-)

Besvarelse fra Travelmarket.dk
Når der ikke gives 5 stjerner, skyldes det, at i den daglige prisagent kun vises rejser fra Bravo Tours til Zakynthos. Desuden vises kun fra Billund, selvom prisagenten er anmodet om udrejse fra både Ålborg & Billund. Og så vidt mig bekendt, så er der afgange fra Ålborg til Zakynthos, men muligvis ikke lige med Bravo Tours.
Prisagenten giver dog et billed af prislejer, på de forskellige destinationer.
Travelmarkets hjemmeside er iøvrigt en udmærket hjemmeside, med mange muligheder for at finde relevante oplysninger omkring det at holde ferie.

Besvarelse fra Travelmarket.dk
Jeg er rigtig glad for jeres e-bog og jeres hjemmeside. Den giver et godt overblik.

Besvarelse fra Travelmarket.dk
Jeg har oprettet en søgeagent med rejser i 3 forskellige uger. Hver gang jeg får en mail, går jeg ind og undersøger tilbuddene. HVER gang er priserne steget pga. efterspørgsel og det på trods af at tilbuddene er de samme hver gang!!!
Totalt utroværdig.

Besvarelse fra Travelmarket.dk
Jeg er helt enig med andre siden er let overskueligt og seriøst!
Jeg bruge siden hver gang jeg skal finde billig flybilletter.
Jeg kan varmt anbefale andre!

Besvarelse fra Travelmarket.dk
Jeg opretter en charter prisagent på 14 dage til Kreta Agia Marina eller Platanias med afrejse fra KBH i uge 35, 36 eller 37. Jeg får dagligt tilbud og når jeg åbner disse tilbud er de ikke længere tilgængelige, på trods af at jeg åbner stort set samtidig med modtagelsen af e-mailen fra prisagenten. Men en ting der virklig pisser mig af er, at samtidig er der 50 tilbud om rejser af 7 dages varighed som jeg absolut ikke har brug for, så havde jeg sgu søgt efter 7 dages rejser. Hold kæft hvor er jeg træt af dette cirkus, jeg går sgu over til selv arrangerede rejser.
Morten

Besvarelse fra Travelmarket.dk
Jeg spurgte til en funktion, der desværre ikke fandtes i søgeagenten. Præcis en måned efter, var muligheden oprettet og jeg fik en e-mail fra Travelmarket. Jeg har endnu ikke købt en rejse, men 5 stjerner for god service.
Jeg vil anbefale travelmarket til alle som overvejer at købe ferie !! Det fungere 110%! De er et firma som har styr på det, og alt er iorden! Sikkerheden og professionaliteten er helt i top!
Du får gode råd og vejledning. Det er en anderledes og spændende måde, at prøve på at finde den bedste rejse.
Elsker denne hjemmeside! Bruger den hver gang jeg skal researche til en rejse.
Nemt og overskueligt at finde rejser til en god pris, jeg er pensionist og skal jeg ha' råd til at rejse er det nødvendigt at holde udgifterned nede men det er en jungle at overskue rejsebureauet og netop derfor er det super godt at Travelmarket er kommet på banen, en kæmpe hjælp så tak for dem 😆😆😆