Trademax.se Anmeldelser

73.165
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jeg har købt en sofa (Copenhagen) hvor sofabetrækket på 3 af hynderne allerede er gået op. Lynlåsen er alt for lille til sådan en stor hynde. Jeg har været i kontakt med jer flere gange og jeg har sen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jeg har bestilt de lækkerste havemøbler, og jeg kan slet ikke få mine arme ned igen, for de er af god kvalitet, mega billig og ekstrem flotte, opfylder det hele. Godt nok, tager deres levering 3 uge... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Jeg har købt badeværelse spejle fra den svenske side, men fandt ud af at de ikke kunne sende dem til Danmark. De fik annulleret min bestilling og fik returneret mine penge, efter vi fik talt sammen ov... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Møbelforretning

Skrevet af virksomheden

Trademax erbjuder ett stort sortiment av både möbler och inredning. På Trademax hittar du allt från soffor, sängar, matbord till heminredning för ett trevligare hem. Vårt fokus ligger på kvalitet och design men med en billig prisslapp. Ända sedan företaget bildades 2008 har affärsidén varit att erbjuda våra kunder kvalitativa produkter till ett lågt pris. Detta kan vi göra eftersom många andra företag köper sina varor med flera mellanled som ska ha betalt på vägen, något som leder till ett högre pris på slutprodukten som sedan kunden i slutändan får betala. Välkommen till Trademax.se - möbelvaruhuset på nätet med över 280.000 nöjda kunder. Vi hoppas såklart också att även du blir nöjd. Lämna gärna ett omdöme så vi kan förbättra oss ännu mer och uppnå en 100% nöjdhet.

Kontaktoplysninger

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

73 t anmeldelser

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 92 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(73.165)

1.339 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

fraktfritt

fraktfritt - jo tjena. tar igen det med en expeditionsavgift :(

2. oktober 2017
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leveransen kommer efter utlovad tid

Leveransen kommer efter utlovad tid, rimliga priser.

11. september 2017

Roligt om vi får behålla er som återkommande kund.

Vid frågor eller funderingar så kontakta gärna vår kundtjänst via telefon eller mejl.

Emmie

5. august 2017

Bra billigt👍😜

4. august 2017

Trademax har harliga garderober

Trademax har harliga garderober, soffor, bord m.m. Bäst leverans.

19. juli 2017

Bästa trustpilot

18. april 2017

Hej Touffik.

7. april 2017

Hejsan.

Tack för ert omdöme.
Jag har kikat på ert ärende och kan se att måtten på er vara inte stämde. Vi ber om ursäkt för detta. Jag kan se att er reklamation är hanterad och att ni har beställt ett nytt soffbord. Vi hoppas att ni blir nöjda med detta. Roligt om vi får behålla er som återkommande kund.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Meget god og hurtig kunde service

Meget god og hurtig kunde service! :)

2. april 2017

Hejsan Bjarne.

Tack för ert fina omdöme.
Vad härligt att höra att ni är nöjda med er upplevelse av oss och med vår snabba kundservice.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Forsendelse.

Jeg bestillet møbler den 4-1-2017 får det bekræftet får bekræftet at jeg modtaget den 21/2-2017. Spørger ind til kompentasion får dette besked fra Emma Kundeservice Medarbejder som står
Trademax.se | Kundsupport
2017-02-22 | 09:23
Hej!

Vi räknar inte förseningen från när man la sin order utan efter den räknas som försenad alltså efter den 1/2.

Återkom om ni vill godkänna ert presentkort.

Önskar er en fin dag

Med vänliga hälsningar
Emma
Kundsupport

Jeg snakker om 36 dage
og hun snakker om 14 dage. det er da vildt
og tilbyder mig en gavekort på 125 kr. Synes det er ikke er i orden. Det kan i gøre bedre. jeg ligger til 7,5 kompentatsion

23. februar 2017

Hej Firat.

Tack för ert omdöme.
Vi ber om ursäkt för att det har uppstått en försening på er order. Försening börjar dagen efter den beräknade leveransen. Det vill säga blir ni lovade leverans den 1/2 så börjar förseningen 2/2 och räknas därefter. Vi hoppas ni känner er nöjda med era varor.

Produktionsfejl !!!!

Jeg har købt Howard sofa Lyx ( 4 person , 3 person , 1 person og 1 chaiselong ) plus Edith sofabord og Louisiana Tv bord fra Malmø butik. Jeg fik ved i den første gang at varene skulle være klar til afhentning fra butikken i uge 52 2016 , men de var klar først i uge 2, 2017 !!!
Vi har hentet varene fra butikken ved hjælp af 2 flyttemand og ved ankomst hjemme , var alle varene i deres original pæne emballage uden tegn til skade på noget som helst. Alle varerne har været godt indpakket , men vi har opdaget at der ridser på Tv bord på begge front ende med et store bule på overfladen i midten , en af de hjørne af sofabord var allerede ridset og knækket og til sidst den 4 person sofa sidder skævt og flyve ca. 2-3 cm fra gulvet fra begge ende og derfor er ustabil og ikke kan bruges . Jeg tog billeder og har kontaktet kundeservice og har reklameret overstående.
Kundeservice har simplethen afvsit min reklamationsret da det har betraget overstående proudktionsfejl som fragtsskade !!!!!!.

Hvis man kigger på billeder , kan man godt med det samme finde ud af det at de skader har intet at gøre med transport ellers hvordan kan man forklare at bunden af 4 persons sofa sidder skævet ud selvom sofa var indpakket pænt og godt. Eller sofa bord med grønt ridset og knækket hjørne eller TV bord med en 2 cm bule på overfladen med ridser på hjørne.
Jeg har aldrig oplevet nogen dårlig kundeservice på nogen som helst butikker . Jeg er utilfreds og vi er meget frustreret over den behandling.
Derfor , hold jer væk fra tardemax.se og jeg ikke vil anbefalde Trademax.se til nogen som helst pga. deres dårlig kundeservice
Dette et stort skam at man ikke ville tage ansvar for de defekter og produktionsfejl i deres prodeukter

23. januar 2017

Hej Muhammad.

Tack för ert omdöme.
Vi ber om ursäkt för det strul som har uppstått med era varor. Vi kommer självklart hantera ert ärende så gott vi kan och hjälpa er. Jag kan se att ni har mejlkontakt med en handläggare och de kommer att återkomma till er på ert senaste mejl. Vi hoppas att ni kommer känna er nöjda med ert köp och hanteringen av ärendet när det är avslutat och klart!

Mycket bra

Super super 💥💥

31. december 2016

Hej Micaela.

Dårlig service...

Jeg bestilte og betalte 2 x soffgrupp till en rigtig god pris men fik at vide det var en fejl pris synd for dig vi sender pengene tilbage så nu kan jeg vente op til 7 dage får jeg ser mine penge..

14. december 2016

Hej Michael.

Tack för ert omdöme.
Vi ber om ursäkt för det inträffade. Vi reserverar oss för skriv och tryckfel. Vi hjälper gärna till att hitta något som faller er i smaken och som passar er plånbok.

Trademax

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.