Nu med et kæmpe hul i vores hæk.
Vi har ikke selv booket dette firma til at klippe vores hæk, men det har vores nabo. Vores grunde ligger ikke i samme højde, og derfor er hækken “delt på midten”, så vi hver især kan have den ønskede højde på vores side.
Det var Træ & Hæk åbenbart fuldstændig ligeglade med og valgte at klippe hækken, som de syntes, den skulle klippes. Resultatet er, at vi nu står med et kæmpe hul i vores hæk, som kommer til at tage flere år om at vokse sammen igen.
Vi var heldigvis hjemme og opdagede hurtigt, hvad de var i gang med, så hele vores hæk endte heldigvis ikke sådan – men “kun” det massive hul, som nu er placeret lige midt i haven.
Vi er SÅ kede af det, de har gjort. De to personer, der udførte arbejdet, tog intet ansvar og var mildest talt helt ligeglade med, hvad vi syntes om deres klipning.
Resten af vores dag gik med at holde øje med, at de ikke gjorde yderligere skade på vores hæk. Vi kan kun sige: Lad være med at booke dette firma, hvis I ønsker en flot hæk og et godt naboskab, for det her er bare IKKE okay!
Vi ville give 0 stjerner – eller minus, hvis det var muligt.